Forest Lawn Memorial Park 4 09 - 5:00 [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Trust in me
- Noemi.best
- wiśnia1994
- invincible_girl ;)
napisałam do Forest Lawn (tam, gdzie MJ będzie miał/ma mausoleum). Zapytałam, czy fani będą mogli odwiedzać to miejsce i czy to będzie tam, gdzie pocowano W.Disneya. Odpisali:
The family has asked that this information be kept Strictly Private.
Thank you,
-----Original Message-----
From: Daria Kulikowska [mailto:dariakulikowska@yahoo.com]
Sent: Friday, September 04, 2009 9:02 AM
Subject: Ask
za duzo się nie dowiedziałam...
Thank you,
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
właśnie pokazują na CNN
http://www.youtube.com/watch?v=qdU161Y_33Y
http://www.youtube.com/watch?v=qdU161Y_33Y
Ostatnio zmieniony pt, 04 wrz 2009, 19:19 przez Kama, łącznie zmieniany 1 raz.
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
z calym szacunkim i zrozumieniem dla rodziny Jacksonow ale .... no ON zawsze Nas cenil jak nikt inny swoich fanow ! To ja mam tylko cicha nadzieje ze .... ktoregos dnia polece do USA oddac mu chold ....i moc stanac przed Jego grobem a nie tylko brama cmentarza !!!!invincible_girl ;) pisze:napisałam do Forest Lawn (tam, gdzie MJ będzie miał/ma mausoleum). Zapytałam, czy fani będą mogli odwiedzać to miejsce i czy to będzie tam, gdzie pocowano W.Disneya. Odpisali:
Thank you,
- Mary_Jackson
-
Ok, jest... ale nie takiego formatu, Michael przebił wszystko i wszystkich... zarówno swoją twórczością jak i popularnością, itp. itd.Mary_Jackson pisze:jest mnostwo nie zyjacych juz artystow ktorych fani moga odwiedzac na grobie i oddac hold
Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której każdy może postawić znicz na Jego grobie - nie miałby spokoju, masa fanów by tam zjeżdżała, zrobiłby się niepotrzebny chaos, a cmentarz jest przecież miejscem spoczynku zmarłych. Pojawiłby się problem z utrzymaniem porządku na cmentarzu i z ochroną. A wiadomo jeszcze co może strzelić jakiejś pesudo-fance do głowy?
Moim zdaniem dobrze jest, jak jest. Niech stworzą muzeum w Neverlandzie - to w zupełności powinno wystarczyć.
Pamiętajcie, że Michael był człowiekiem. Rodzina zadba by nie zabrakło światełka na Jego grobie.
Ostatnio zmieniony pt, 04 wrz 2009, 20:09 przez liberian wrz 87, łącznie zmieniany 1 raz.
więc to jest pomysł Jermaine'a? oby plota, oby!Pojawiła się dziś informacja, a może to plotka, że rodzina może jeszcze zdecydować się na przeniesienie ciała Michaela do Neverlandu po załatwieniu wszystkich formalności i pozwoleń
W ogóle jak oni kombinują, jak koń pod górę. Jak miał być pochowany w Neverland to mogli to załatwiać wcześniej, a nie będzie jeszcze 50 tych pochówków. Chyba że starali się o pozwolenie to cofam x]
Taki mały OT: ja może nie rozpaczam specjalnie, bo fanuję w zasadzie właśnie od śmierci , ale czuję ogromną pustkę. Jak się o tym dowiedziałam to po prostu powiedziałam do przyjaciółki "Ale mi się smutno zrobiło". Doznałam szoku, no bo jak taki Michael Jackson, ikona popkultury, człowiek, o którym chyba każdy słyszał, może odejść? To po prostu było jak abstrakcja.
I dołączam się do pytania DirtyDiany94. Też nigdzie nie widziałam Lisy, a podobno była o.O
Speechless, that's how you make me feel.
To macie link do filmu
http://www.youtube.com/watch?v=4qlnGWwU7_8
Lise widać bardzo czesto tyłem to ta blondyna z długimi włosami a przez moment tak około 7:28 odwraca sie i widać ja i Elizabeth Taylor
Poza tym widać na tym filmie wyraźnie Tatiane i Karen
http://www.youtube.com/watch?v=4qlnGWwU7_8
Lise widać bardzo czesto tyłem to ta blondyna z długimi włosami a przez moment tak około 7:28 odwraca sie i widać ja i Elizabeth Taylor
Poza tym widać na tym filmie wyraźnie Tatiane i Karen
tak to wyglada http://www.youtube.com/watch?v=RsCpSneUEJM i do Great Mausoleum wstepu nie ma:( Tyle ze MJ lezy w Great Mausoleum, Holly Terrace , podobno to ogromne jest i ciezko znalezc...
Leza tam m.in. Douglas, Lloyd C. - d. 1955 - Author of "The Robe" and "Magnificent Obsession"
Fields, W.C. - d. 1946 - Comedian, American Icon. Famous for movies like, "My Little Chickadee" and "You Cant Cheat an Honest Man"
Gillette, King - d. 1932 - founder of the Gillette Co. (Gillette Razors)
Lloyd, Harold Sr. - d. 1971 - Comedian
Reid, Wallace - d. 1923 - Actor, silent screen
Travers, Henry - d. October 18, 1965 - Actor
Turpin, Ben - d. July 1, 1940 - Comedian
ja znam tylko Pana od maszynek do golenia:)
Leza tam m.in. Douglas, Lloyd C. - d. 1955 - Author of "The Robe" and "Magnificent Obsession"
Fields, W.C. - d. 1946 - Comedian, American Icon. Famous for movies like, "My Little Chickadee" and "You Cant Cheat an Honest Man"
Gillette, King - d. 1932 - founder of the Gillette Co. (Gillette Razors)
Lloyd, Harold Sr. - d. 1971 - Comedian
Reid, Wallace - d. 1923 - Actor, silent screen
Travers, Henry - d. October 18, 1965 - Actor
Turpin, Ben - d. July 1, 1940 - Comedian
ja znam tylko Pana od maszynek do golenia:)
Ostatnio zmieniony sob, 05 wrz 2009, 14:57 przez Eve_861, łącznie zmieniany 1 raz.
invincible_girl ;) pisze:NIE WIADOMO, CZY TO TA CZĘŚĆ. Np. na CNN mówili, że to w części z W.Disneyem.Eve_861 pisze:tak to wyglada http://www.youtube.com/watch?v=RsCpSneUEJM
ale cały cmantarz JEST dostępny. Jedynie do niektórycj mauzoleów nie ma. Nie piszcie denrwujących nformacji, jeśli nie jesteście pewni...
Podczas pogrzebu kobieta ktora zajmuje sie badaniem cmentarzy powiedziała BBC ,ze MJ bedzie spoczywał w Great Mausoleum, Holly Terrace i do całego Great Mausoleum nie maja wstepu ludzie chyba ze maja zaproszenie rodziny.
Z reszta tu jest napisane kto gdzie lezy i Walt lezy gdzie indziej:
http://www.hollywood-underground.com/flg.htm
a cała wczorajsza uroczystosc odbyła sie na zewnatrz a na wejsciu było napisane Holly Terrace
Mamy pierwsze zdjęcie Lisy Marie z pogrzebu Michaela Jacksona.
Lisa Marie i jej mąż Michael Lockwood wzięli udział w pogrzebie Michaela Jacksona. Lisa Marie była emocjonalnie poruszona,kiedy trumna z ciałem Michaela Jacksona przybyła na Forest Lawn. Zauważono Lisę jak gorącą przywitała i uściskała matkę Michaela, Katherine.
Source elvisunlimited