Nieprawdziwa wiadomość email
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- grafik_com
A gdzie tym razem jest ta strona? Również na CBA? (Znaczy się Centralne Biuro Antykorupcyjne, tak?) ;)
Jak dowiedzieć się, skąd został wysłany mail? przecież nie jest to *@mjowisko.pl
Ja odpisałam na każdego maila w taki oto sposób:
STOP!!!
Proszę o usunięcie mojego adresu maila z bazy danych!!! Proszę nie przysyłać mi spamu. Nie przypominam sobie, żebym podawała Państwu mój adres e-mail! W przypadku nie zastosowania się do moich próśb, będę zmuszona zgłosić sprawę do GIODO (Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, jeśli nie wiesz, co to jest DZIWAKU), na policję, a następnie do sądu w związku z naruszeniem moich danych osobowych.
Pozdrawiam,
Niestety, żaden mail nie doszedł. Dodałam to również na tej *$&* stronie. Może się wystraszą. Za bardzo nie wiem, co dalej.
Jak dowiedzieć się, skąd został wysłany mail? przecież nie jest to *@mjowisko.pl
Ja odpisałam na każdego maila w taki oto sposób:
STOP!!!
Proszę o usunięcie mojego adresu maila z bazy danych!!! Proszę nie przysyłać mi spamu. Nie przypominam sobie, żebym podawała Państwu mój adres e-mail! W przypadku nie zastosowania się do moich próśb, będę zmuszona zgłosić sprawę do GIODO (Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, jeśli nie wiesz, co to jest DZIWAKU), na policję, a następnie do sądu w związku z naruszeniem moich danych osobowych.
Pozdrawiam,
Niestety, żaden mail nie doszedł. Dodałam to również na tej *$&* stronie. Może się wystraszą. Za bardzo nie wiem, co dalej.
W nagłówkach wiadomości powinno być. Dodatkowo w rozszerzonych nagłówkach powinien znajdować się adres IP nadawcy.Jak dowiedzieć się, skąd został wysłany mail? przecież nie jest to *@mjowisko.pl
You're just another part of me
In this way are we learning
Or do we sit here yearning
For this world to stop turning round
It’s now or never
In this way are we learning
Or do we sit here yearning
For this world to stop turning round
It’s now or never
- Dangerous_Dominika
Majkel wrote:ioreta napisał:
Niestety, żaden mail nie doszedł.
Adres email widoczny jako nadawcy rzekomego jest fałszywy zawsze, sztucznie ustawiany.
chyba jestem za głupiutka zeby to zrozumiec ;p a nie mozna takowych nadawcow zablokowac??
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
-
- Damianos60
Damianos60 spróbuj w profilu na forum zmienić ZAWSZE POKAZUJ MÓJ ADRES EMAIL i zaznacz NIE- ja od tego czasu mimo że zmieniłam maila nie dostaję żadnych spamów na starą skrzynkę....czyli może bezpośrednio biorą maile z forum, a nie tak jak myśleliśmy mają zanotowane....spróbujcie przeciez to nic nie kosztuje, może akurat...