Nieprawdziwa wiadomość email

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

viva201

Post by viva201 »

słuchajcie jest na to sposób... zmienić skrzynki mailowe ;) ja tak zrobiłam i nic juz nie dostaję, stara poszła się paść, do tego przy zmianie maila w profilu zaznaczacie ZAWSZE POKAZUJ MÓJ ADRES EMAIL zaznaczacie NIE i macie święty spokój ;P
Image
grafik_com

Post by grafik_com »

Ja nie mogę zmienić tak po prostu adresu mailowego z uwagi na kontakt z klientami :/
Image
http://partnerskie-e-biznes.blogspot.com/ - Masa pozytywnej energii :)
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

Podszywali się pod mjpolishteam.pl, pod mjowisko.pl, a teraz pod michaeljackson.pl
Oj czuję kryminał w powietrzu.....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ioreta

Post by ioreta »

A gdzie tym razem jest ta strona? Również na CBA? (Znaczy się Centralne Biuro Antykorupcyjne, tak?) ;)

Jak dowiedzieć się, skąd został wysłany mail? przecież nie jest to *@mjowisko.pl

Ja odpisałam na każdego maila w taki oto sposób:

STOP!!!

Proszę o usunięcie mojego adresu maila z bazy danych!!! Proszę nie przysyłać mi spamu. Nie przypominam sobie, żebym podawała Państwu mój adres e-mail! W przypadku nie zastosowania się do moich próśb, będę zmuszona zgłosić sprawę do GIODO (Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, jeśli nie wiesz, co to jest DZIWAKU), na policję, a następnie do sądu w związku z naruszeniem moich danych osobowych.

Pozdrawiam,

Niestety, żaden mail nie doszedł. Dodałam to również na tej *$&* stronie. Może się wystraszą. Za bardzo nie wiem, co dalej.
Louie

Post by Louie »

Jak dowiedzieć się, skąd został wysłany mail? przecież nie jest to *@mjowisko.pl
W nagłówkach wiadomości powinno być. Dodatkowo w rozszerzonych nagłówkach powinien znajdować się adres IP nadawcy.
You're just another part of me

In this way are we learning
Or do we sit here yearning
For this world to stop turning round
It’s now or never
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

ioreta wrote:Niestety, żaden mail nie doszedł.
Adres email widoczny jako nadawcy rzekomego jest fałszywy zawsze, sztucznie ustawiany.
...
Dangerous_Dominika

Post by Dangerous_Dominika »

Majkel wrote:ioreta napisał:
Niestety, żaden mail nie doszedł.

Adres email widoczny jako nadawcy rzekomego jest fałszywy zawsze, sztucznie ustawiany.

chyba jestem za głupiutka zeby to zrozumiec ;p a nie mozna takowych nadawcow zablokowac??
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
paula_SiSi

Post by paula_SiSi »

Mnie to niestety też dotknęło :/
Ludzie na prawde maja chore pomysly ... poki co postanowilam kasowac , bez czytania :)
SiSi
Damianos60

Post by Damianos60 »

ja juz dosyc mam dostaje nawet po kilka dziennie
viva201

Post by viva201 »

Damianos60 spróbuj w profilu na forum zmienić ZAWSZE POKAZUJ MÓJ ADRES EMAIL i zaznacz NIE- ja od tego czasu mimo że zmieniłam maila nie dostaję żadnych spamów na starą skrzynkę....czyli może bezpośrednio biorą maile z forum, a nie tak jak myśleliśmy mają zanotowane....spróbujcie przeciez to nic nie kosztuje, może akurat...
Image
Damianos60

Post by Damianos60 »

aha dzieki ;-)
Post Reply