Spotkania fanów w Łodzi
Hejka wszystkim fanom z Łodzi :)
A ja myślałam że tylko ja i moja znajoma są fankami z tego mista bo nigdy nigdzie fanów nie w widziałam a tu takie miłe BARDZO zaskoczenie . No to teraz przyznać mi sie kto podkupywal mi single u Pana na Piotrkowskiej 99 :) LOL bo czasem jak szlam juz z kasa to singielkow nei bylo hahahah
Super ze nie jestem juz sama i ze sie ujawniliście ( moj nick wcześniej na forum to Malwina24 )
A ja myślałam że tylko ja i moja znajoma są fankami z tego mista bo nigdy nigdzie fanów nie w widziałam a tu takie miłe BARDZO zaskoczenie . No to teraz przyznać mi sie kto podkupywal mi single u Pana na Piotrkowskiej 99 :) LOL bo czasem jak szlam juz z kasa to singielkow nei bylo hahahah
Super ze nie jestem juz sama i ze sie ujawniliście ( moj nick wcześniej na forum to Malwina24 )

Twitter @Malwi27
- Dangerous_Dominika
czesc Malwina ;*
matko wchodze i musze przewijac storny zeby wiedziec o co kaman ;D
no to tak..
kto jest chetny i wolny na jutro??
tez sie przylaczam do pytania ;]

matko wchodze i musze przewijac storny zeby wiedziec o co kaman ;D
no to tak..
kto jest chetny i wolny na jutro??
Maharet pisze:Słuchajcie - a co z tą sobotą przyszłą???
tez sie przylaczam do pytania ;]
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Hejka i dzieki za mile powitanie .... hahah ja tu od samego poczatku jestem znaczy od poczatku forum LOL ale najpierw sie udzielalam potem mniej a potem hasla zapomnialam i musialam nowe konto zrobic bo stary mail juz nei istnieje i nie mialal jak starego hasla odzyskac .
no coz skleroza nie boli tylko przeszkadza ......
ja fanka jestem od 1990 roku a dokladnie od kiedy zobczylam klip BAD .... oj ciezki teraz czas ale fajnie ze Nas tu w Łodzi wiecej .... oczywiscie z mila checia sie spotkam kiedys z Wami bo tu troszku poczytalam o Waszych eskapadach LOL a no i super pomysl z tym ukladem do Beat it tak ???

ja fanka jestem od 1990 roku a dokladnie od kiedy zobczylam klip BAD .... oj ciezki teraz czas ale fajnie ze Nas tu w Łodzi wiecej .... oczywiscie z mila checia sie spotkam kiedys z Wami bo tu troszku poczytalam o Waszych eskapadach LOL a no i super pomysl z tym ukladem do Beat it tak ???

Twitter @Malwi27
- Maharet
- to pytanie z kategorii "super hard trudne"bettima pisze:A tak swoją drogą - ile nas już jest ?

No na pewno 9 w każdym razie, a jak ktoś miałby ochotę to może doliczać

- no ja bym była za Beat it, ale może zorganizujemy się trochę na zasadzie demokracji w przyszłą sobotę, jeżeli wypaliMalwina27 pisze:super pomysl z tym ukladem do Beat it tak ???

- cóż, gdy forum zaczynało - mój internet był jeszcze w lesieMalwina27 pisze:hahah ja tu od samego poczatku jestem znaczy od poczatku forum LOL

Ja jutro niestety nie mogę, bo dojazd jest trudny w niedzielę ;/ Ale bardzo bym chciała.
Dobra no to robimy już jakąś listę na przyszłą sobotę???
Cześć Malwina :)
chciałabym kiedyś wziąć udział w czymś takim,z pewnością świetne uczucie i wspaniałe wspomnienieAgnes:* pisze:http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywg ... re=related
Właśnie? też z chęcią się wybioręMaharet pisze:Słuchajcie - a co z tą sobotą przyszłą???
- Dangerous_Dominika
madziam.j pisze:Hej!
To jutro jest jakieś spotkanko?
no prawodopodobnie jutro sie spotykamy(oczywiscie osoby ktore moga)
na pasazu Schillera przy pomniku o 16;16 ;D
i tak na koniec kto na 100% chętny bo pewien zarys był juz wczesniej ustalany ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
1. Witaj, Malwina27 Myślę, że to i tak nie wszyscy fani z forum, mieszkający w Łodzi.
2. O co chodzi z Piotrkowską 99? Chyba się tam przejdę.
3. Dziewczyny, te co dobrze wiedzą, które - do nauki! Do pisania! Do czytania! Fani Michaela mają być wykształceni! (a ja sama mam ulepszać naszą stronkę z textami, ale nie ma czasu - słucham piosenek, oglądam MJ w tv, no i to uzależniające forum...)
4. Dziewczynki, przepraszam Was, ale jutro się chyba nie wyrobię. Za to za tydzień na pewno. Zapomniałam, że jutro mam jeden wypad i nie wiem, o której wrócę.
5. Apeluję, że potrzebujemy nauczyciela do naszego FlashMoba, a nie samych tancerzy, hehehe
(nie to, żebym wątpiła w nasze zdolności tancersko-samouczne) ;)
6. A widziałyście Sankt Petersburg? http://www.youtube.com/watch?v=roJ_NN3LF5Y
EDIT: 7. Albo taki taniec do Thrillera http://www.youtube.com/watch?v=ewPwz35rnRs
Wydaje się bardzo prosty

3. Dziewczyny, te co dobrze wiedzą, które - do nauki! Do pisania! Do czytania! Fani Michaela mają być wykształceni! (a ja sama mam ulepszać naszą stronkę z textami, ale nie ma czasu - słucham piosenek, oglądam MJ w tv, no i to uzależniające forum...)
4. Dziewczynki, przepraszam Was, ale jutro się chyba nie wyrobię. Za to za tydzień na pewno. Zapomniałam, że jutro mam jeden wypad i nie wiem, o której wrócę.
5. Apeluję, że potrzebujemy nauczyciela do naszego FlashMoba, a nie samych tancerzy, hehehe

6. A widziałyście Sankt Petersburg? http://www.youtube.com/watch?v=roJ_NN3LF5Y
EDIT: 7. Albo taki taniec do Thrillera http://www.youtube.com/watch?v=ewPwz35rnRs
Wydaje się bardzo prosty

Witam serdecznie :)ioreta pisze:1. Witaj, Malwina27 Myślę, że to i tak nie wszyscy fani z forum, mieszkający w Łodzi.
Co do Piotrkowskiej 99 to tam kiedyś byl sklep z plytami i Pan ( bardzo sympatyczny ) jako jedyny w latach 90tych mial tam MASE SINGLII tych nowych - na owe czasy- jak i starych z BAD . Ale niestety ten sklep jakis rok juz nie istnieje a wielka szkoda !!!! i choc kiedys wysledzilam LOL tego Pana i wiedzialam gdzie ma sklep tak teraz juz niestety nie bylo mi dane go odnaleść ..... a takie skarby te Pan sprowadzal ze ho ho :)