Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- DirtyDiana94
Tak sobie przesłuchałam po kawałku każdej piosenki każdą porównując z poprzednią.
Zastanawiałam się długo między 'Take me back' a właśnie 'You are there'.
Hm, ta piosenka mnie nudzi. Jakoś tak niczym się nie wyróżnia, nic mnie w niej nie zachwyca. JEst, bo jest. Dlatego głos na You are there
Zastanawiałam się długo między 'Take me back' a właśnie 'You are there'.
Hm, ta piosenka mnie nudzi. Jakoś tak niczym się nie wyróżnia, nic mnie w niej nie zachwyca. JEst, bo jest. Dlatego głos na You are there
Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
No to wracamy do snobowania się na Motown.
I'll Come Home To You
Ja lubię Kopciuszka, nawet jak burzy próbę bycia dojrzałym artystą. To pierwszy utwór, który zapamiętałem i polubiłem z tej płyty.
You Are There, podobnie jak One Day In Your Life, to esencja czasów trzymania mikrofonu w taki przeciągły- boczny sposób. Coś, co kiedyś MFP sparodiował, robiąc cover Oasis. Choć w sumie One Day.. jest lepsze w tej kategorii. Lata 70-te pełną gębą.
Tymczasem I'll Come... jest dobre na domknięcie płyty. Gdyby odebrać piosence tę rolę, się gubi. Brakuje w piosence narastania napięcia, climaxu.
I'll Come Home To You
Ja lubię Kopciuszka, nawet jak burzy próbę bycia dojrzałym artystą. To pierwszy utwór, który zapamiętałem i polubiłem z tej płyty.
You Are There, podobnie jak One Day In Your Life, to esencja czasów trzymania mikrofonu w taki przeciągły- boczny sposób. Coś, co kiedyś MFP sparodiował, robiąc cover Oasis. Choć w sumie One Day.. jest lepsze w tej kategorii. Lata 70-te pełną gębą.
Tymczasem I'll Come... jest dobre na domknięcie płyty. Gdyby odebrać piosence tę rolę, się gubi. Brakuje w piosence narastania napięcia, climaxu.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
-
Hm, kaem atakuje jedną z moich ulubionych piosenek już na wstępie.
To będzie niewątpliwie ciekawy odcinek ogniwa.
Piękna płyta z pięknymi melodiami i cudnym wokalem Michaela. Bardzo mi pomogła
w trudnym okresie po jego śmierci. Na przemian z Got To Be There gościły w moich odtwarzaczach.
Chciałem słuchać radosnego Michaela tylko...
Na początek typuję Dear Michael. Za słodkie to.
Ale fajna emotka. Haaaaadziaaaaaaa!
To będzie niewątpliwie ciekawy odcinek ogniwa.
Piękna płyta z pięknymi melodiami i cudnym wokalem Michaela. Bardzo mi pomogła
w trudnym okresie po jego śmierci. Na przemian z Got To Be There gościły w moich odtwarzaczach.
Chciałem słuchać radosnego Michaela tylko...
Na początek typuję Dear Michael. Za słodkie to.
Ale fajna emotka. Haaaaadziaaaaaaa!
Proszę było mi miło prowadzić NO ;)kaem pisze:Dziękuję Tancerz za prowadzenie zabawy. Prowadziłeś w trudnym okresie, tym bardziej dziękuję za kawał dobrej roboty.
Dear Michael
I jeszcze to Michaeeeeel michaeeeeel takie ... nuuuudne:PMandey pisze:Za słodkie to.
Ostatnio zmieniony pn, 07 wrz 2009, 20:49 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Głosuję na You are there trochę w nadziei, że Dapper-Dan się uratuje, ale też bez większego żalu, bo tekst mnie nie zachwyca a melodia nie porywa. Po prostu nie wzbudza we mnie emocji.
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.