Spotkania fanów we Wrocławiu
- anula__1994
Z tego co wiem Wystawa prac Pana Czaplińskiego miała rozpocząć się i trwać od 4-go do 10-go września.
"Nie płacz tam gdzie odszedłem jest mi dobrze i nikt mnie nie krzywdzi"
"Nie płacz tam gdzie odszedłem jest mi dobrze i nikt mnie nie krzywdzi"
Ostatnio zmieniony sob, 05 wrz 2009, 20:46 przez ulaeska, łącznie zmieniany 1 raz.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Tak wiem, ale do Heliosu jeszcze nie dotarła ta wystawa. Znaczy dotarła (bo dziś o 20) i będzie prawdopodobnie jutro już rozłożona na pierwszym piętrze.
Kochany Michael, zapewne nie dostaniesz tego listu...
Kochany Michael, pisałam do Ciebie sto razy!
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
- anula__1994
Noo moja droga skoro Twoim zdaniem jest to 'marnowanie czasu', to zastanawiam się co mogło być ważniejsze. Generalnie po to była wystawa, zeby obejrzeć zdjęcia, tak? Czy może się myle? Chyba, ze rozmawialaś z Panem Czaplińskim cały ten czas, ale coś mi się nie wydaje. 
Ach ten mój sarkazm...walcze z tym nawykiem, ale chyba przegrywam.
Mimo ze Majkela na Solnym już nie ma proponuję spotkać się pod tzw. 'loczkiem' tak czy siak i oczywiście pójść na wystawę razem, najlepiej jak największą grupą. Chciałabym sie jeszcze z Wami spotkać zanim odlecę
-> odskoczę? 

Ach ten mój sarkazm...walcze z tym nawykiem, ale chyba przegrywam.
Mimo ze Majkela na Solnym już nie ma proponuję spotkać się pod tzw. 'loczkiem' tak czy siak i oczywiście pójść na wystawę razem, najlepiej jak największą grupą. Chciałabym sie jeszcze z Wami spotkać zanim odlecę

Whatever Happens...we love you MJ, we do.
- anula__1994
I tak Cię kocham!elmoro pisze:Ach ten mój sarkazm...

Widzisz ja byłam w tej Łodzi zbyt podekscytowana, by oglądać zdjęcia, które tak czy siak zawitałyby do mojego Wrocławia. We Wrocku do tego byłby spokój, a nie ponad dwusetka ludzi pchających się po autograf Czaplińskiego

No więc ja jestem otwarta na wszelkie propozycje. Komu kiedy pasuje?

'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Zapraszam was serdecznie:

Serbska 5a to boczna Osobowickiej.
Bezpośredni dostęp jest tym: 74, 14, 129, 142.
Wstęp za free. To oc, jeśli chcecie mnie zobaczyć na scenie. :P

Serbska 5a to boczna Osobowickiej.
Bezpośredni dostęp jest tym: 74, 14, 129, 142.
Wstęp za free. To oc, jeśli chcecie mnie zobaczyć na scenie. :P
Kochany Michael, zapewne nie dostaniesz tego listu...
Michael, kocham Cię.
Michael, kocham Cię.
- tanczacy delfin
Witam wszystkich Wrocławian i Wrocławianki!
Występuję jako reprezentacja miasta (w określonym kontekście) - więc można powiedzieć, że witam w imieniu MJPoznańTeam
Jest taka sprawa... Poznań proponuje wspólne MJowanie. Generalnie na spotkaniach poznańskich jest świetna atmosfera, jednakże chciałoby się zwiększyć ilość fanów w nich uczestniczących. Z Poznania do Wrocławia są 2,5h drogi pociągiem i ogólnie połączeń jest sporo. Zastanawialiśmy się najpierw nad wspólnymi mini-zlotami - we Wrocławiu jest więcej fanów, więc moglibyśmy się do Was - jeśli oczywiście wyrazicie chęć "współpracy" - dołączyć, na jakieś wrocławskie szaleństwo - w końcu do naszego domu mamy względnie blisko... Oczywiście my również jesteśmy otwarci na przyjęcie gości, pozostaje kwestia logistyki.
Pojawił się również pomysł na poznańsko-wrocławskiego Sylwestra w rytmach MJ, jednak na razie szykuje się MJ'owy Sylwester w Wawie, w związku z tym sprawa jest do przedyskutowania i przemyślenia. Żadnych ciśnień - tylko propozycja połączenia sił.
Poznań pozdrawia Wrocław i czeka na odzew ze strony wrocławskich fanów

Występuję jako reprezentacja miasta (w określonym kontekście) - więc można powiedzieć, że witam w imieniu MJPoznańTeam

Jest taka sprawa... Poznań proponuje wspólne MJowanie. Generalnie na spotkaniach poznańskich jest świetna atmosfera, jednakże chciałoby się zwiększyć ilość fanów w nich uczestniczących. Z Poznania do Wrocławia są 2,5h drogi pociągiem i ogólnie połączeń jest sporo. Zastanawialiśmy się najpierw nad wspólnymi mini-zlotami - we Wrocławiu jest więcej fanów, więc moglibyśmy się do Was - jeśli oczywiście wyrazicie chęć "współpracy" - dołączyć, na jakieś wrocławskie szaleństwo - w końcu do naszego domu mamy względnie blisko... Oczywiście my również jesteśmy otwarci na przyjęcie gości, pozostaje kwestia logistyki.
Pojawił się również pomysł na poznańsko-wrocławskiego Sylwestra w rytmach MJ, jednak na razie szykuje się MJ'owy Sylwester w Wawie, w związku z tym sprawa jest do przedyskutowania i przemyślenia. Żadnych ciśnień - tylko propozycja połączenia sił.
Poznań pozdrawia Wrocław i czeka na odzew ze strony wrocławskich fanów

Man In The Mirror
-
Hej no pomysł słuchajcie świetny i do zrealizowania:) ja ZNAM(
) troche wrocławskich fanów i myśle że wszystkim się pomysł spodoba:) Bardzo mi miło że Poznań szuka z nami kontaktu:) im nas więcej tym weselej także...to może wypalić:)

Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
They say I'm goin' crazy...
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
They say I'm goin' crazy...