newsy z wp
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- billie_jean
newsy z wp
na koniec dnia kilka newsów z zaprzyjaźnionej wp...
Była żona Jacksona nie jest matką jego dzieci
Była żona Michaela Jacksona nie może zdradzić swoim dzieciom, że jest ich matką. Debbie Rowe, która podczas krótkiego małżeństwa z Królem Popu urodziła dwoje z trójki jego dzieci - Prince'a Michaela I oraz Paris - zgodziła się oddać eks-mężowi całkowite prawo opieki nad nimi oraz zaakceptowała klauzulę zakazującą jej występowania w roli matki.
Rowe nie widziała swoich dzieci od 5 lat do czasu spotkania, do którego doszło w sierpniu w obecności zatrudnionej przez Jacksona niańki.
Gazeta "New York Daily News donosi, że Rowe, która podczas głośnego procesu piosenkarza wypowiadała się o jego talentach rodzicielskich w samych superlatywach, zamierza starać się w przyszłości o zniesienie krzywdzącej klauzuli.
Jackson sprzedaje Neverland
Michael Jackson chce sprzedać swoją posiadłość w Kalifornii. Król Popu podjął ponoć taką decyzję by spłacić potężne długi. Na terenie słynnego Neverlandu oprócz potężnego domu znajduje się zoo oraz park rozrywki - posiadłość wystawiono na sprzedaż za niemal 40 milionów dolarów. Zadłużenie Jacko wynosi ponad 250 milionów.
Kłopoty finansowe Jaksona są podobno tak poważne, że personel zatrudniony w Neverlandzie otrzymywał wypłatę ze znacznym opóźnieniem. Z tego powodu część pracowników odeszła.
Jeden z cytowanych na Foxnews.com pracowników powiedział: "Wszyscy są wk*****ni. Rozumiem, że to mogło się stać w trakcie procesu, ale teraz to zupełnie inna sprawa."
Już jakiś czas temu informowano, że Jackson ma zamiar opuścić USA. Artysta miał nawet przedłożyć w sądzie nowy adres do korespondencji - poza granicami Stanów Zjednoczonych.
To matka biła Michaela Jacksona
Ojciec Michaela Jacksona zapewnia, że nigdy nie maltretował swojego syna, ponieważ karaniem dzieci zajmowała się głównie jego żona Katherine. Piosenkarz często opisywał swojego ojca Joego jako domowego tyrana, jednak Jackson senior twierdzi, że jego dzieci najczęściej dostawały lanie od matki.
"Katherine biła Michaela znacznie częściej, niż ja. Musiała to robić. Ja pracowałem na dwóch etatach, a ona spędzała cały czas z dziećmi" - mówi Joe przyznając, że mimo wszystko był bardzo dominującym ojcem i nieustannie zmuszał swoje dzieci, aby realizowały swój potencjał artystyczny w zespole Jackson 5. "Zacząłem popychać ich w kierunku kariery, chociaż byli jeszcze bardzo mali. Kiedy nie chcieli czegoś robić, zmuszałem ich do tego."
ciekawe...
jest i trochę o Janet...
Janet Jackson opala się nago w Internecie
Media nie oszczędzają ostatnio Janet Jackson. Po doniesieniach, iż wokalistka wyparła się 18-letniej córki, do Internetu trafił film ukazujący Jackson opalającą się bez ubrania. 40-sekundowy klip został nakręcony kamerą wideo przez paparazzi. Nie wiadomo jednak, kiedy dokonano nagrania. Adwokaci artystki starają się o usunięcie pliku z sieci.
/source: wp/
jak chcecie więcej to krzyczeć...
#b_j# TEN POST POWSTAŁ W CELU PRZEKRĘCENIA LICZNIKA O JEDNĄ CYFERKĘ
Była żona Jacksona nie jest matką jego dzieci
Była żona Michaela Jacksona nie może zdradzić swoim dzieciom, że jest ich matką. Debbie Rowe, która podczas krótkiego małżeństwa z Królem Popu urodziła dwoje z trójki jego dzieci - Prince'a Michaela I oraz Paris - zgodziła się oddać eks-mężowi całkowite prawo opieki nad nimi oraz zaakceptowała klauzulę zakazującą jej występowania w roli matki.
Rowe nie widziała swoich dzieci od 5 lat do czasu spotkania, do którego doszło w sierpniu w obecności zatrudnionej przez Jacksona niańki.
Gazeta "New York Daily News donosi, że Rowe, która podczas głośnego procesu piosenkarza wypowiadała się o jego talentach rodzicielskich w samych superlatywach, zamierza starać się w przyszłości o zniesienie krzywdzącej klauzuli.
Michael Jackson chce sprzedać swoją posiadłość w Kalifornii. Król Popu podjął ponoć taką decyzję by spłacić potężne długi. Na terenie słynnego Neverlandu oprócz potężnego domu znajduje się zoo oraz park rozrywki - posiadłość wystawiono na sprzedaż za niemal 40 milionów dolarów. Zadłużenie Jacko wynosi ponad 250 milionów.
Kłopoty finansowe Jaksona są podobno tak poważne, że personel zatrudniony w Neverlandzie otrzymywał wypłatę ze znacznym opóźnieniem. Z tego powodu część pracowników odeszła.
Jeden z cytowanych na Foxnews.com pracowników powiedział: "Wszyscy są wk*****ni. Rozumiem, że to mogło się stać w trakcie procesu, ale teraz to zupełnie inna sprawa."
Już jakiś czas temu informowano, że Jackson ma zamiar opuścić USA. Artysta miał nawet przedłożyć w sądzie nowy adres do korespondencji - poza granicami Stanów Zjednoczonych.
Ojciec Michaela Jacksona zapewnia, że nigdy nie maltretował swojego syna, ponieważ karaniem dzieci zajmowała się głównie jego żona Katherine. Piosenkarz często opisywał swojego ojca Joego jako domowego tyrana, jednak Jackson senior twierdzi, że jego dzieci najczęściej dostawały lanie od matki.
"Katherine biła Michaela znacznie częściej, niż ja. Musiała to robić. Ja pracowałem na dwóch etatach, a ona spędzała cały czas z dziećmi" - mówi Joe przyznając, że mimo wszystko był bardzo dominującym ojcem i nieustannie zmuszał swoje dzieci, aby realizowały swój potencjał artystyczny w zespole Jackson 5. "Zacząłem popychać ich w kierunku kariery, chociaż byli jeszcze bardzo mali. Kiedy nie chcieli czegoś robić, zmuszałem ich do tego."
ciekawe...
jest i trochę o Janet...
Janet Jackson opala się nago w Internecie
Media nie oszczędzają ostatnio Janet Jackson. Po doniesieniach, iż wokalistka wyparła się 18-letniej córki, do Internetu trafił film ukazujący Jackson opalającą się bez ubrania. 40-sekundowy klip został nakręcony kamerą wideo przez paparazzi. Nie wiadomo jednak, kiedy dokonano nagrania. Adwokaci artystki starają się o usunięcie pliku z sieci.
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Re: newsy z wp
No niezły tytuł. Nie dość że niektórzy twierdzą że Michael nie jest ojcem swoich dzieci to teraz na dodatek okazuje sie że Debbie nie jest ich matką.billie_jean pisze:Była żona Jacksona nie jest matką jego dzieci
Kto chce??billie_jean pisze:Janet Jackson opala się nago w Internecie
A to może te dzieci wcale nie istnieją?Willy pisze:No niezły tytuł. Nie dość że niektórzy twierdzą że Michael nie jest ojcem swoich dzieci to teraz na dodatek okazuje sie że Debbie nie jest ich matką.billie_jean pisze:Była żona Jacksona nie jest matką jego dzieci
Normalnie przekręt stulecia!
Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!
- lunatyczka
No wiesz Willy?Willy pisze:Kto chce??billie_jean pisze:Janet Jackson opala się nago w Internecie
Taaa, natepny artykuł -dzieci widmo.żaba pisze:A to może te dzieci wcale nie istnieją?Willy pisze:No niezły tytuł. Nie dość że niektórzy twierdzą że Michael nie jest ojcem swoich dzieci to teraz na dodatek okazuje sie że Debbie nie jest ich matką.billie_jean pisze:Była żona Jacksona nie jest matką jego dzieci
Normalnie przekręt stulecia!
Pozdrawiam wszystkich!!!
Michael is a beautiful soul.
Michael is a beautiful soul.
Już o tym czytałem, ale... sam już nie wiem.... pokręciło mi się w co Wierzyć?billie_jean pisze:
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
o tym że była żona MJ nie jest matką jego dzieci słyszałam wcześniej(swoją drogą to naprawdę ludzie co to wymyślają to chyba potrzebują jakiejś opieki lekarskiej...psychiatry albo czegoś ) o Neverlandzie też słyszałam ...ale o tym że to matka biła MJ i resztę rodzenstwa ....hm...ciekawe ploteczki o Janet jak zwykle wzbudziły sensacje ....od momentu plotki o rzekomym dziecku myślę że Janet będzie teraz jeszcze bardziej pod lupą dziennikarzy prasowych...no ale cóż ...hieny prasowe zawsze szukają jakiś sensacji a najlepsze jest to że czasem piszą take bzdury że niewiem czy się śmiać czy płakać...żałosne..
- PAulina (big fanka)
billie_jean pisze: Jackson sprzedaje Neverland
Sluchajcie ludzie kochani.... Czy Mike na serio chce sprzedac Neverland...
Caaaaaaa YHY na pewno... A mnie bije Iglesias...
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
A ja mimo wszystko jakiś sens w tym tytule widzę. Jest ich biologiczną matką, ale zrzekła się praw rodzicielskich, nie wychowuje swoich dzieci - a więc w tym sensie nie jest dla nich matką. Rodzicem jest przede wszystkim ten kto cię wychowuje. Pomijam w tej chwili spekulacje na temat tego czy Michael jest ojcem biologicznym Prince'a i Paris. Może jest, może nie jest - ale jest ich ojcem, ponieważ je wychowuje, poświęca im czas, zajmuje się ich edukacją, utrzymuje je, zapewnia bezpieczeństwo, przekazuje wartości i zapewne bardzo kocha. Debbie tego nie robi, nawet ich nie widuje, więc w tym sensie nie jest matką swoich dzieci. (Pomijam to czy je kocha, bo tego nie wiem).Willy pisze:No niezły tytuł. Nie dość że niektórzy twierdzą że Michael nie jest ojcem swoich dzieci to teraz na dodatek okazuje sie że Debbie nie jest ich matką.billie_jean pisze:Była żona Jacksona nie jest matką jego dzieci
Oczywiście że ma sens. Szczególnie po przeczytaniu artykułu. Zrzekła sie praw - nie jest matką. Prosta sprawa. Szkopuł w tym że sam tytuł bez wnikania co się za nim kryje sugeruje (w domyśle) coś innego, że oto po latach dowiadujemy się iż kobieta którą kiedyś poślubił Jackson i która dała mu dwójkę dzieci, tak naprawdę ich nie urodziła. Ale to ma tak działać, normalna praktyka dziennikarska, szczególnie jeśli chodzi o internet i znane wszystkim portale, zachęcić czytelnika do kliknięcia na link. Rozumiem to i wcale mi to nie przeszkadza.
billie_jean pisze: Janet Jackson opala się nago w Internecie
Ja chce to zobaczyć mniam mniam mniam :) dlaczego ten pan chce to usunąć ... Willy scaucie mozesz cos na to zaradzic masz jakis pliczek ;)?
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
- billie_jean
Mazi dla ciebie wszystko...Mazi pisze:Ja chce to zobaczyć mniam mniam mniam :) dlaczego ten pan chce to usunąć ... Willy scaucie mozesz cos na to zaradzic masz jakis pliczek ;)?
http://worldofwonder.net/images/janet_jackson060304.jpg *
*UPRZEDZAM ŻE NA LINK MOGĄ KLIKAĆ TYLKO OSOBY PEŁNOLETNIE KTÓRE WIDZIAŁY JUŻ OBWISŁE CYCKI (PŁEĆ NIE MA ZNACZENIA) I LUBIĄ JANET ZA TO KIM A NIE JAKA JEST
a tu jeszcze coś na temat panny Jackson. swoją drogą...czego to ludzie nie wymyślą
http://www.strangepersons.com/images/content/15939.JPG
#b_j# po północy
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
billie_jean pisze:Mazi dla ciebie wszystko...Mazi pisze:Ja chce to zobaczyć mniam mniam mniam :) dlaczego ten pan chce to usunąć ... Willy scaucie mozesz cos na to zaradzic masz jakis pliczek ;)?
http://worldofwonder.net/images/janet_jackson060304.jpg *
*UPRZEDZAM ŻE NA LINK MOGĄ KLIKAĆ TYLKO OSOBY PEŁNOLETNIE KTÓRE WIDZIAŁY JUŻ OBWISŁE CYCKI (PŁEĆ NIE MA ZNACZENIA) I LUBIĄ JANET ZA TO KIM A NIE JAKA JEST
a tu jeszcze coś na temat panny Jackson. swoją drogą...czego to ludzie nie wymyślą
http://www.strangepersons.com/images/content/15939.JPG
#b_j# po północy
film jest ciekawszy/ zabawniejszy.
Zgadnij w rytm jakiej piosenki Janet klepie się po tyłku. Wyślij poprawną odpowiedz SMS na nr. 7555. Możesz wygrać Pałac Kultury. Każdy SMS wygrywa, nagroda gwarantowana - paczka chipsów paprykowych XXL.