Mój MJ (Joanna Tempest)
- You_Are_Not_Alone
- JoannaTempest
- JoannaTempest
- insomniaof
asiek rysunek jest alternatywą fotografii, każdy artysta chcę w rysunku zbudować klimat, 'aurę', która go otacza, a przy tym jak najdokładniej odzwierciedlić człowieka lub przedmiot.
JoannaTempest to są moje osobiste i może czasem nieobiektywne spojrzenie, jeśli uważasz, że tak jest dobrze nie będę się kłócić. co do wydęcia ust, chodzi mi głównie o wargi, bo szczękę Michael taką ma.
JoannaTempest to są moje osobiste i może czasem nieobiektywne spojrzenie, jeśli uważasz, że tak jest dobrze nie będę się kłócić. co do wydęcia ust, chodzi mi głównie o wargi, bo szczękę Michael taką ma.
- JoannaTempest
insomniaof
alez ja Ci bardzo dziękuje i ABSOLUTNIE się ciesze ze szczerze piszesz!!!!
Masz rację ale cóz ja zrobię ze tak nie umiem idealnie :(
Poza tym, ja akurat dąze do tego zeby rysunek był alternatywą fotografi ale tak szczerze to kupa artystów zrobiła kariere na tym ze rysunki te nie są alternatywa ...ja nie rozumiem w takim razie co to za trudność "bazgrnąć" krechę i wstawić w ramke -"podziwiajcie"...ech...
alez ja Ci bardzo dziękuje i ABSOLUTNIE się ciesze ze szczerze piszesz!!!!
Masz rację ale cóz ja zrobię ze tak nie umiem idealnie :(
Poza tym, ja akurat dąze do tego zeby rysunek był alternatywą fotografi ale tak szczerze to kupa artystów zrobiła kariere na tym ze rysunki te nie są alternatywa ...ja nie rozumiem w takim razie co to za trudność "bazgrnąć" krechę i wstawić w ramke -"podziwiajcie"...ech...
Joanno ty jesteś niesamowita, bo na twoich rysunkach wszędzie jest dokładnie ten sam człowiek. twoich prac jest niesposób pomylic z zadnymi innymi. jestem w szoku. nie widziałam ze takie cos jest mozliwe. owszem inso ma trochę racji, np z tym noskiem lub płaską brwią. jesli miałabym oceniac w skali od 1-100, dałabym 96 

- MJ4everify
- JoannaTempest