Spotkania fanów w Łodzi
- Dangerous_Dominika
- Maharet
- to u Was też Michael żył???? Dave Dave dzisiaj mnie powalił ...po-cichu pisze:PS: MAJKEL ŻYJE! Idziemy pić! :D
-niegrzeczne wy i niedobre i nu nu!!!PS2: Śmierdzę fajami! Ktoś wie dlaczego?! :P

- dlaczego?? A karuzele to znowu chcemy podbić i przerobić na Neverland czy co???ZOO czemu nie, ale karuzela..eeeemmmm...ja odpadam :-(
Basiu planujesz kolejną akcje Majkelizacji ???
Karuzela to bardzo fajny pomysł jest!!! Pamiętajcie, żeby zabrać ze sobą płytę Michaela, najlepiej "Thriller", bo tam najwięcej tych horrorowych emocji jest. Sterroryzujemy (sthrillerujemy?) DJ'a od karuzel, że my to tylko przy tym możemy jeździć na tych diabłach i będzie zabawa!
A może podsuniemy pomysł właścicielom zoo i lunaparku, żeby się połączyli i zrobili polski Neverland? A my podpiszemy z nimi jakąś umowę na wyłączność zlotów?
No naprawdę, jakaś zmowa milczenia <foch>
A może podsuniemy pomysł właścicielom zoo i lunaparku, żeby się połączyli i zrobili polski Neverland? A my podpiszemy z nimi jakąś umowę na wyłączność zlotów?
No naprawdę, jakaś zmowa milczenia <foch>

A coś słyszałam, no ale dziżas, ileż można pić? ;)po-cichu pisze:PS: MAJKEL ŻYJE! Idziemy pić! :D
- niespodzianka
Taaak, ja na karuzelę jestem chętna, ale co najwyżej na taką http://www.gptmc.org/assets/dmt/images/ ... B.KriG.jpg 

Taka też tam chyba była, ale obawiam się, że wstęp tylko do lat 10-ciu.niespodzianka pisze:Taaak, ja na karuzelę jestem chętna, ale co najwyżej na taką http://www.gptmc.org/assets/dmt/images/ ... B.KriG.jpg

Hmm... a co to znaczy "wiele wrażeń"? Czy ja za długo spałam i o czymś nie wiem?Agnes:* pisze:Nasze spotkanie bardzo się udało, również brzydko pachnę papierosami, ale było warto. Najpierw idziemy do zoo, a potem do Lunaparku. Tylko musimy się trochę wcześniej umówić, ponieważ w przyszłą sobotę czeka Nas wiele wrażeń i obawiam się, że nie wszystko zdążymy zrobić:)
- Maharet
a może być koło 13-14, bo ja wcześniej nie dam rady??
A dlaczego tak się karuzel boicie? One nie gryzą, tylko połykają w całości... poza tym - muzyka MJa na prawdę pomaga - dzięki niej nie padłam na zawal na tym pierwszym diable
Ponawiam pytanie: Kto się zjawił??
Ja chyba focha z Izą strzelę sobie, bo nic nie piszecie .... enigmy jedne!!

A dlaczego tak się karuzel boicie? One nie gryzą, tylko połykają w całości... poza tym - muzyka MJa na prawdę pomaga - dzięki niej nie padłam na zawal na tym pierwszym diable

Ponawiam pytanie: Kto się zjawił??
Ja chyba focha z Izą strzelę sobie, bo nic nie piszecie .... enigmy jedne!!
Ja też raczej tylko na taką :) no...to jest nas dwie :)niespodzianka pisze:Taaak, ja na karuzelę jestem chętna, ale co najwyżej na taką http://www.gptmc.org/assets/dmt/images/ ... B.KriG.jpg

- niespodzianka