Czekałam z niecierpliwością jak TVN przedstawi Michaela i powiem tak nie oczekiwałam zbyt wiele, więc i może dlatego się zbytnio nie rozczarowałam , ale mam bardzo mieszane uczucia bo z jednej srony postarali sie o dotarcie do osób , które wypowiedziały sie dość obiektywnie mianowicie mam na myśli prawnika Michaela , pana Marka Niedźwiedzkiego oraz Piotra Metza, super że i kolejnym razem dostrzeżono magię jaką stwarzał Michael samą swoją osobą , twóczością artystyczną czy profesjonalizmem .Podobało mi się także że zostały przedstawione wypowiedzi Michaaela na temat Polski i że chciał bardzo zazanaczyć swe miejsce w Naszym kraju , szkoda że Jego plany nie doszły do skutku . Co do Ewy fanki to zostawie to bez komentarza ,ale zazdroszcze Jej tego że miała możliwość zrobienia sobie fotki Z Michaelam i przytulenia do Niego, zjedzenia wspólnego posiłku itp. Nie przypadły mi do gustu ,że zbyt wile czasu poświęcono Jego długo , oraz odnoszę wrażenie że zbytnio wyolbrzymiono temat przeprowadzenia przez Michaela operacji plastycznych , czy uzależnienienia od leków. Oczywiście było także parę momentów gdy łezka sie w oku zakręciała .
A co do poinformowania że ma być wydana płyka dvd z pogrzebu , to raczej nie sądze że rodzina Michaela posuneła by się aż do tego kroku , przecież istnieją jakieś granice , które nie powinno się przekraczać , a przecież dbali o ściśle prywatny charakter pochówku.
A co do wypowiedzi
Kris'tina pisze:Cieszę się , że nie poruszyli tematu „wybielania” ( ulubiony temat brukowców…ech..).
, to myślę , jednak dobrze bybyło gdyby powstała kiedyś jakiś dokument zawierający ale oczywiście rzetelny nie opierajacy się na plotkach o wybieleniu tylko mówiacy o chorobie vitiligo u Michaela.