Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Dziennikarz ,który opisywał rozprawę Michaela Jacksona oraz jego żona- aktorka postanowili wykorzystać kontrowersje zwiazane z Królem Popu i sprzedawać wino przez nich produkowanie pod nazwa "Jesus Juice".(Sok Jezusa) Chłopiec,który był oskarżycielem w sprawie o molestowanie seksualne przeciwko Michaelowi Jacksonowi zeznawał bowiem, że gwiazdor podawał mu wino w puszkach po coli ,nazywając je właśnie "Sokiem Jezusa". Para kontrowersyjnych wytwórców wina złożyla już wniosek o przyznanie im znaku handlowego,który to wniosek jest obecnie rozpatrywany.
Pikanterii sprawie dodaje sam projekt graficzny loga,ktore miałoby sie pojawić na butelkach wina. Przedstawia ono bowiem ukrzyżowanego Jezusa wystylizowanego na Króla Popu.
Boże to jest chore mam nadzieję ze nie puszcza tego na rynek. Kosciół powinien się temu sprzeciwić, bo to jest bezczeszczenie świetości. Samego Boga . I nie mówie tu o tym ze Jezus jest podobny do MJ tylko ze to nazwa Wina no i do tego związane z nim durne zmyslone domysły o zwabianiu młodych chłopców w celu ich uwiedzenia. Jest Wino mszalne co prawda ale tamto jest używane do mszy a nie do "chlania" gdzie sie tylko da przez meneli i dla zabawy na zakrapnianych imprezach.
P.S. Świat schodzi na psy . Staje sie coraz bardziej chory
Last edited by tancerz on Wed, 09 Nov 2005, 23:38, edited 1 time in total.
Prawnicy Michaela Jacksona mają zamiar niedopuścić do produkcji wina "Jesus Juice".Tymczasem sprawcy całego zamieszania bronią sie twierdząc ,ze wino produkowali tylko dla własnego użytku i nie mieli wcale zamiaru zarabiać na jego produkcji żadnych pieniędzy.Twierdzą oni również,ze złożyli wniosek o uznanie ich loga za znak handlowy po to,by nikt inny nie mógł zarabiać na tym niecodziennym pomyśle. Dodatkowo para przeprosiła tych, którzy mogli poczuć się urażeni ich pomysłem.
niesmaczne,ochydne ,chore.co tez ludziezrobią dla kasy.to jest obrazanie JEZUSA MICHAELA.NO NIE.JESTEM W SZOKU.HM CIEKAWE KTO TO KUPI,.PIEPRZONE DEBILE.JESTEM W SZOKU
whoisit1 wrote:niesmaczne,ochydne ,chore.co tez ludziezrobią dla kasy.to jest obrazanie JEZUSA MICHAELA.NO NIE.JESTEM W SZOKU.HM CIEKAWE KTO TO KUPI,.PIEPRZONE DEBILE.JESTEM W SZOKU
Zachowaj klase i choc nabijasz sobie posty jak sie da ( MJPT naprawde schodzi na psy ) ,to choc nie przeklinaj w nich.Bardzo o to apeluje.
Postanowiłem nie rozpoczynać wypowiedzi że jest to chore, obraźliwe, niesmaczne, krzywdzące etc. ponieważ zostanie to jeszcze wielokrotnie powtórzone w tym temacie i moja wypowiedz zginęła by w tłumie a ja nie lubię jak moje słowa giną w tłumie :]
Tak więc chciałem tylko napisać że odrzucając kwestie religijne, moralność itp. to sam projekt etykietki jest ciekawy, mi się "podoba" aczkolwiek jest skazany na potępienie gdyż są tematy na świecie których nie powinno się wykorzystywać do innych celów niż są przeznaczone.
Zgodze się z Błażejem że pomysł , pomijając wszytskie espekty religijne jak to mój kolega dobrze dodał. Choć teraz się zastanawiam że tak dokonca nie można pominąć religi w tym problemie bo siłą rzeczy jest to związane z nia własnie.
Pomysł jako chwyt reklamowy bardzo dobry , choć napewno niesmaczny bardzo, mogący obrażąc wiele ludzi. Mnie osobiscie nie obraził nawet moze troche rozśmieszył ale za jakiś bardzo ambitny pomysł to to nei jest .
Nie chce mi sie wiezyć ze nie chcieli tego sprzedawać:)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
whoisit1 wrote:niesmaczne,ochydne ,chore.co tez ludziezrobią dla kasy.to jest obrazanie JEZUSA MICHAELA.NO NIE.JESTEM W SZOKU.HM CIEKAWE KTO TO KUPI,.PIEPRZONE DEBILE.JESTEM W SZOKU
Zachowaj klase i choc nabijasz sobie posty jak sie da ( MJPT naprawde schodzi na psy ) ,to choc nie przeklinaj w nich.Bardzo o to apeluje.
Po pierwsze popieprzone debile to nie jest jakieś wielkie przkleństwo...po drugie wolę już takie coś napisać niż sie kłócic przy każdym nowym temacie jak to robią inni fani.I proszę Ciebie nie wtrącaj sie w moje sprawy.pouczaj mnie jak bede pisał dużymi literami,pytał sie o to co już kiedyś byłó omawiane na tym forum ,stawiał zbyd dużo ikonek....pozdrawiam i miłego dnia życze.what more can j give
Po pierwsze popieprzone debile to nie jest jakieś wielkie przkleństwo...po drugie wolę już takie coś napisać niż sie kłócic przy każdym nowym temacie jak to robią inni fani.I proszę Ciebie nie wtrącaj sie w moje sprawy.pouczaj mnie jak bede pisał dużymi literami,pytał sie o to co już kiedyś byłó omawiane na tym forum ,stawiał zbyd dużo ikonek....pozdrawiam i miłego dnia życze.what more can j give
Widzisz,mi w sumie nie lezy az tak bardzo na zoladku co bedziesz wypisywal.Moim zdaniem jednak pisanie o jakiejs skali przeklenstw mija sie z celem.Kazdo z nich z natury kala jezyk polski i nie brzmi ladnie.Poza tym ja takze powoli zaczynam czuc sie obrazona spadajacym poziomem forum.Nie wtracam sie w Twoje sprawy osobiste ,ani sprawy innych , gdyz nic mi do nich i nie czerpalabym z tego przyjemnosci.Moge natomiast podkreslic fakt ,ze od momentu Twojego pojawienia sie na forum nie napisales nic dluzszego od dwoch ,trzech zdan ... a piszesz pod kazdym tematem.Tego typu postawa razy dziesiec sprawia,ze MJPT to nie jest juz miejsce inteligentnych rozmow ,lecz walka na zasmiecenie forum jak najwieksza liczba postow nie wnoszacych nic nowego.Taka tendecje zauwazam miedzy innymi u Ciebie,a w polaczeniu z przeklenstwami sprawia to jeszcze mniej korzystne wrazenie.Mysl sobie co chcesz,ale MJPT bylo zawsze dla ludzi dzielacych sie swoimi pogladami na zycie,swoimi spostrzezeniami ,swoimi emocjami ... mysli te dodatkowo wiele osob wyraza naprawde pieknie.Szkoda,ze taki wizerunek forum powoli zaczyna odchodzic w niepamiec,a coraz wiecej tutaj ludzi ,ktorzy niewiele maja do powiedzenia.Nie mam na mysli tutaj tylko Ciebie,choc Twoj przypadek zamsucil mnie na tyle,ze napisac swoje musialam.
to jest straszne!
niewiarygodne co ludzie zrobią dla kasy! ale Mj nie dopuści do tego!
mam taką nadzieję.......... OKROPNE!!!! niech się powyżywają na Madonnie tak kaleczy abbe że mało powiedziane!
thewiz wrote:
Widzisz,mi w sumie nie lezy az tak bardzo na zoladku co bedziesz wypisywal.Moim zdaniem jednak pisanie o jakiejs skali przeklenstw mija sie z celem.Kazdo z nich z natury kala jezyk polski i nie brzmi ladnie.Poza tym ja takze powoli zaczynam czuc sie obrazona spadajacym poziomem forum.Nie wtracam sie w Twoje sprawy osobiste ,ani sprawy innych , gdyz nic mi do nich i nie czerpalabym z tego przyjemnosci.Moge natomiast podkreslic fakt ,ze od momentu Twojego pojawienia sie na forum nie napisales nic dluzszego od dwoch ,trzech zdan ... a piszesz pod kazdym tematem.Tego typu postawa razy dziesiec sprawia,ze MJPT to nie jest juz miejsce inteligentnych rozmow ,lecz walka na zasmiecenie forum jak najwieksza liczba postow nie wnoszacych nic nowego.Taka tendecje zauwazam miedzy innymi u Ciebie,a w polaczeniu z przeklenstwami sprawia to jeszcze mniej korzystne wrazenie.Mysl sobie co chcesz,ale MJPT bylo zawsze dla ludzi dzielacych sie swoimi pogladami na zycie,swoimi spostrzezeniami ,swoimi emocjami ... mysli te dodatkowo wiele osob wyraza naprawde pieknie.Szkoda,ze taki wizerunek forum powoli zaczyna odchodzic w niepamiec,a coraz wiecej tutaj ludzi ,ktorzy niewiele maja do powiedzenia.Nie mam na mysli tutaj tylko Ciebie,choc Twoj przypadek zamsucil mnie na tyle,ze napisac swoje musialam.
HAHA.KOCHANA.zOBACZ MOJE INNE POSTY ,TO SIE PRZEKONASZ,ŻE PISZĘ WIECEJ NIŻ 2-3 ZDANIA!!!!!!!!!!!!POZDRAWIAM.PISZE TYLE ILE UWAZAM ZA STOSOWNE I NIC CI DOTEGO!!