newsy z wp

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
billie_jean

Re: newsy z wp

Post autor: billie_jean »

THRILLER pisze:film jest ciekawszy/ zabawniejszy.

Zgadnij w rytm jakiej piosenki Janet klepie się po tyłku. Wyślij poprawną odpowiedz SMS na nr. 7555. Możesz wygrać Pałac Kultury. Każdy SMS wygrywa, nagroda gwarantowana - paczka chipsów paprykowych XXL.
chyba na pewno tego filmu nie widziałam ale że uwielbiam konkursy i chipsy XXL to szczelam- numa numa je? :podejrzliwy:

p.s. można wymienić na serowe? japrosic

#b_j# :knuje:
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

billie_jean pisze:
THRILLER pisze:film jest ciekawszy/ zabawniejszy.

Zgadnij w rytm jakiej piosenki Janet klepie się po tyłku. Wyślij poprawną odpowiedz SMS na nr. 7555. Możesz wygrać Pałac Kultury. Każdy SMS wygrywa, nagroda gwarantowana - paczka chipsów paprykowych XXL.
chyba na pewno tego filmu nie widziałam ale że uwielbiam konkursy i chipsy XXL to szczelam- numa numa je? :podejrzliwy:

p.s. można wymienić na serowe? japrosic

#b_j# :knuje:

Poprawną odpowiedz podam później - jest to uzależnione od tego ilu ludziom uda się trafić.

2.
Nie, nie można bo na dzień dzisiejszy przeterminowane chipsy mam tylko o smaku paprykowym

P.S.
Natomiast prywatnie zapraszam cię na serowe, niema problemu.
Awatar użytkownika
billie_jean

THRILLER pisze:Poprawną odpowiedz podam później - jest to uzależnione od tego ilu ludziom uda się trafić.
w takim razie obstaję przy 'numa numa je' i na razie nie typuję dalej.
THRILLER pisze:2.
Nie, nie można bo na dzień dzisiejszy przeterminowane chipsy mam tylko o smaku paprykowym
no trudno...przynajmniej nieprzydatność do spożycia zrekompensuje mi znienawidzony paprykowy smak... :glupi:
THRILLER pisze:P.S.
hmmm...kusząca propozycja ale pomimo mojego stanu umysłowego kalkuluję, że bilet do Poznania kosztuje trochę więcej niż przeterminowane chipsy...nawet jeżeli będą serowe... :wariat:

#b_j# ;-)
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

billie_jean pisze:
THRILLER pisze:P.S.
hmmm...kusząca propozycja ale pomimo mojego stanu umysłowego kalkuluję, że bilet do Poznania kosztuje trochę więcej niż przeterminowane chipsy...nawet jeżeli będą serowe... :wariat:
Za dużo kalkulujesz
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Po obejrzeniu fotki stwierdzam wszem i wobeć że do grona Księżniczek Janet Jackson już się w mojej klasyfikacji nie zalicza ....ahh jakie to były piekne czasy roku 2001 kiedy to zadumany mazi po obejrzeni koncertu "All For You" , błąkał w humrach zakochany w pieknej czarnoskurej wokalistce ,z myślą ze 18 lat róznicy to przecież niewiele i może spotkam panią Janet an Swinoujśkiej plaży bądź Promenadzie :)

PS . Ale filmu nie wiodziałem ... wr....

...kórde jaki ten facet ma zgrabny gładziutki tyłeczek :p
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

No i Dostałem film <dzieki Willy> po obejrzeniu tego krótkie materiału , stwierdzam że Janet jednak wciąż jest księżniczką :) . Nadal gra w mojej I lidze co prawda już na zakwalifikowanie sie do elitarnej Ligi Mistrzów nie ma szans bo teraz młodziez przejmuje pałeczke :) , jednak to powinna być spokojna o utrzymanie sie w pierwszej lidze bez gry w barażąch ;)..
Podobało mi sie jak sobie tak podryguje do muzyczki i te klapsyw tyłek ja sobei czesto tes tak klepie :0 ... po brzuszku albo po łudach ;) dobra zabawa ;)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
billie_jean

THRILLER pisze:Za dużo kalkulujesz
nie...za mało zarabiam ;-)

#b_j#
ODPOWIEDZ