buziak

impreza jest jedna, tylko najwyraźniej zaszło jakieś nieporozumienie co do ogranizatora... burmistrz rozmawial z kilkoma grupami, o czym nie wiedzialam. dostałam informacje ze Stowarzyszenia MJJ że oni są organizatorami, ale Kinga pisze że jednak MJPT. tak czy inaczej impreza na pewno jest, na pewno na Bemowie i na pewno 20 września. A wszelkie niejasności mam nadzieję, że wyjaśnią się lada moment.ioreta pisze:Czyli która impreza się odbędzie? Ta, o której pisze ghost_ola czy siadeh_?![]()
Czy w wersji siadeh_ jest przewidziane after party z Erwinem, jako DJ'em?
Dziwne to wszystko, rozumiem, że nie są to dwie konkurencyjne imprezy?
No cóż, ogólnie to ja też liczyłem na to, że zagram ale plan imprezy jaki mi przedstawiono w trakcie rozmów ze Stowarzyszeniem MJJ był zupełnie inny. Miałem poprowadzić cały koncert pod względem muzycznym wg planu SMJJ, który był znacznie bardziej urozmaicony. A potem ewentualne after-partysiadeh_ pisze:Liczę, ze Erwin nie bedzie robił problemów i zagra i dla nas
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... szenie+mjj - tu chyba znajdziesz wszystko..tancerz pisze:A co to lub kto to ten cały SMJJ bo ja nie czaje o co chodzi ;/?
Erwin...jesli nie chcesz - nie musisz... ja nie widzialam tutaj żadnych ustaleń, żadnego planu ze strony Stowarzyszenia... wyszlo, jak wyszlo, a ja skontaktuje się z Toba , kiedy bede juz miała info, jak wyglada kwestia sprzetu.777 pisze:Chylę czoła organizatorom MJPT ale na miłość Boską nie róbcie podstawowych błędów typu „Erwin zagra” – bez konsultacji z nim samym. Oczywiście nie robię problemów, ale sory -mam wszystko ustalone a tutaj zmienia się organizator i cały plan wydarzenia. Po czym nowy organizator nie kontaktując się ze mną ustala drogą forumową, że zagram
Nie zrozumiałaś mnie;) Chodzi mi oto, że większość forumowiczów wciąż jeszcze nie do końca orientuje się w istnieniu i działalności Stowarzyszenia. W związku z tym część podchodzi do niego sceptycznie. Podałem przykład Mike'a, ponieważ jest to osoba należąca do stowarzyszenia i będąca jednocześnie znana wśród stałych bywalców tego forum. Większość osób tworzących Stowarzyszenie nie udziela się tutaj, więc są dla np. siadeh_ czy Ciebie anonimowi. Z tego co widzę 'władze' MJPT nie wiedziały o działaniach Stowarzyszenia w sprawie tej wrześniowej imprezy na Bemowie i stąd zrobiło sie zamieszanie. Oczywiście zakładam, że to była niewiedza, bo trudno byłoby mi uwierzyć, że chodzi o jakaś rywalizacjeaneta pisze: Mike, z moją całą sympatią do niego jako kolegi, nie będzie łącznikiem pomiędzy MJPT a kimkolwiek, nie będzie również reprezentantem MJPT w jakiejkolwiek sprawie. Taką osoba od wielu juz lat jest Kinga i w dobie współczesnej techniki nie musi ona na stałe stacjonować w Warszawie (jak widać).
Spoko wszystko rozumiem. I jak najbardziej sie z Tobą zgadzam:)Mental pisze:Mam nadzieję Mike, że nie masz mi za złe tego, że o Tobie wspominam, ale nie przychodzi mi do głowy żadna inna osoba, która byłaby na bieżąco ze sprawami Stowarzyszenia i jednocześnie byłaby rozpoznawalna i wiarygodna dla ludzi z MJPT. :)
Aneta, masz racje jak najbardziej, nie trzeba mnie angażować w sprawy związane z MJPT, ponieważ Wy je trzmacie. Jednak będę pisał o projektach SMJJ w Hyde Parku w temacie SMJJ, aby było wiadome co robimy i gdzie(także aby uniknąć tego co teraz sie stało). I 1 BARDZO ważna rzecz: SMJJ NIE jest Fan Klubem jak MJPT, tylko organizacja prawną wspierającą pamięć MJ'a po przez kontynuowanie idei charytatywnej. Także jak widać zdarzyło sie tak, że mamy ten sam projekt. ...aneta pisze:Osoby decyzyjne w MJPT same konsultują sprawy dla MJPT istotne i wlaśnie ze wzgledów logistycznych jest to najlepsze rozwiązanie, bo bezposrednie :) Także Mike'a nie bedziemy w to angazowali.
...w sumie bardziej, ze strony ratusza, bo: najpierw z nami rozmawiał na początku sieprnia, gdzie rozmawialiśmy właśnie o upamiętnianiu MJa i w jaki sposób. Podczas tej rozmowy ujawniliśmy,jak sie okazało, że istnieje MJPT, nikt z ratusza o nas MJPT nie wiedział. A padła ta informacja, ponieważ 1 pomysłem ratusza było zorganizowanie tam zlotu fanów i sobowtórów na 29.08, na co sam odpowiedziałem, że jest to niedobry pomysł, z uwagi na nasze co roczne zloty w Łodzi. Więc podaliśmy swoja datę 20.09 ze względu na Bemowo i koncert, i wtedy też wspomniałem, że znamy sie z Toba i Kasią, więc w razie czego znamy sie z sobowturem i nie powinno być problemu z jego wystąpieniem i damy kontakt, jak będą mieli problemy z kontaktem ws. występu. Na co P.burmistrz przytakną, i chciał sie z nami się spotkać ws. koncertu na początku, września, co też miało miejsce. Wtedy jak przyszliśmy już do ludzi burmistrza, którzy podjęli sie organizacji koncertu, powiadomili nas, na spotkaniu, że dzwonili do Ciebie Aneto aby negocjować występ Kasi, z czego ponoć im powiedziałaś, że czekasz na odp. MJPT, więc, zapytali, czy ktoś z nas jest z MJPT wtedy ja powiedziałem; tak ja. Jednak, za wszelkie organizacje związane z MJPT jest odpowiedzialna Kinia, na co postawili oczy i pytają kim jest Kinga? Czy to ta z , która gadali o Kasi? Wtedy powiedziałem, że; nie. Aneta to menadżer Kasi. Przyjęli to do informacji, i zaczęliśmy rozmowy o koncercie: co? jak? i kiedy?. Na koniec dali nam swój numer, w razie jak byśmy chcieli jeszcze coś dodać do planu imprezy. Także na wszystko przystali co zaproponowaliśmy i powiedzieli, że czeka nas duużo pracy a czasu mało. I na tym sie skończyło. Więc, zaczęliśmy prace pełną parą, potwierdzać ludziom, koncert itd. Potem po weekendzie dzwonimy do nich z powrotem z dodanymi pkt w pełnym planie, na co mówią, że Kinga Dobrzyńska poprowadzi koncert. Byłem zdziwiony, kto to ta Kinga D. ale ok. jakiś ich prowadzący koncert. Potem okazuje sie, że chodzi o naszą Kinie, i nie tylko to, ze Kinia prowadzi koncert ale także i go organizuje, wiec nas wpieło; co? i jak? I potem cały bałagan i zaczete rozmowy z naszą Kinią. I tak to wygląda.aneta pisze:Tu nie było czego konsultować ze Stowarzyszeniem. MJPT dostało propozycję od Dzielnicy Bemowo i po prostu ją przyjelo. Wszelkie nieporozumienia z udzialem Stowarzyszenia zaszły w rozmowach pomiedzy Stowarzyszeniem i Dzielnicą Bemowo.