Ka$ka pisze:z chęcią też bym się wybrała i 20go i na Thrillera, przygarniecie mnie do siebie ?
oczywiscie ;D
moze masz czas w ta sobote bo organizujemy male spotkanko??;D
Dangerous_Dominika pisze:pociag ranny to dobra opcja o ile impreza bedzie trwała do rana a nie wiem czy tak bedzie zwazajac na to ze to z niedzieli na poniedzialek..
bo gdyby plan byl taki ze pojedziemy wczesniej pokrecimy sie po Wawie a potem pojdziemy na impreze (17-22) a potem bedzie trwało przez kilka godzin after-party i by sie poszlo na pociag np. ten o 5 to by byl super...
Buuuuuuuuuuziaki dla mamy! :D Powiedz jej, że jest przekoazak!Dangerous_Dominika pisze:wiec moge ;D![]()
Przygarniemy każdego, kto tylko odważy się do nas przystać, uwaga (!) to naprawdę wymaga odwagi! :PKa$ka pisze:z chęcią też bym się wybrała i 20go i na Thrillera, przygarniecie mnie do siebie ?
Dokładnie...tak byłoby najlepiej, zresztą nie ma się co martwić, bo tak jak Maharet napisała MY damy radęDangerous_Dominika pisze:bo gdyby plan byl taki ze pojedziemy wczesniej pokrecimy sie po Wawie a potem pojdziemy na impreze (17-22) a potem bedzie trwało przez kilka godzin after-party i by sie poszlo na pociag np. ten o 5 to by byl super...
po-cichu pisze:Dangerous_Dominika napisał:
wiec moge ;D
Buuuuuuuuuuziaki dla mamy! :D Powiedz jej, że jest przekoazak!
O nie! Pierwszy pociąg jest o 4:59, a już o 6:29 jest w Łodzi :P Czyli jak najbardziej do szkoły się zdąży.po-cichu pisze:Pierwszy poranny pociąg z Wawy do Łodzi jest o 5:50, w Łodzi o 7:12, nawet na ósmą do szkoły da się zdążyć:D
No bardzo niemiła pani jakaś. "I'll see you in July...", ja to bym się tam chyba rozpłakałaAgnes:* pisze:Ach dzwoniłam do Cinema City i Silver Screen i hmm zaczynam się martwić, ponieważ nic nie wiedzą. Pani nawet "zażartowała", że koncert Michaela już był w lipcu, uśmiałam się bardzo, wiecie to był tzw. żarcik sytuacyjny... cóż!
pracuje ...Dangerous_Dominika pisze:Ka$ka pisze:z chęcią też bym się wybrała i 20go i na Thrillera, przygarniecie mnie do siebie ?
oczywiscie ;D
moze masz czas w ta sobote bo organizujemy male spotkanko??;D
piszę to chyba po raz setny, ale cóż dla Ciebie wszystko:Dangerous_Dominika pisze:o ktorej i gdzie spotykamy sie w sobote..i gdzie jedziemy???
- ja myślę, że ustalimy sobie wspólnie w sobotę, mam nadzieję, że te trzy dni miejsca na nas grzecznie poczekająKa$ka pisze:a z tym wyjazdem to Wy kiedy chcecie jechać? i co z biletami na Thrillera ?