No całkiem niezły ten pomysł z muzą z auta. Tam jak się jedzie na Wołuczkowo po lewej stronie są parkingi i miejsca grilowe przy nich, więc jakby co to ewentualnie tam będzie można się udać:) Ja jestem dziś megaszczęśliwa, bo nie dość, że śnił mi się Majkuś śpiewający "Dangerous" ( nie wiem czemu akurat to;P) to jeszcze zaliczyłam poprawkę ostatniej szansy z fizjologii człowieka:D Właśnie sączę piwko słucham RMF Michael Jackson i myślę intensywnie o sobocie achch jak fajniusio:) Pozdrowienia i całuski dla MJowiczek:);*;*
Gratulacje ROXIMJ :) pamiętam radość jak się zaliczało yyy mechanikę i budowę maszyn prawda Izu :)
Lokalizację możemy ustalić na miejscu jak już się wszyscy znajdziemy adużo Nas będzie :) a na wszelki wypadek wezmę radio jakby z tym autem był problem.
poisonivy pisze:Aga dlatego musisz być na ognisku w sobotę żeby "na żywo " poustalać szczegóły!
Spotkanie zaczynamy o 16:00 więc to taka rozsądna pora, dasz radę?
Bardzo bym chciała, ale chyba jednak nie dam rady Jak pisałam, jedyny autobus mam o 6.25... nawet nie wiem czy zdążę wrócić do domu z wesela do tej godziny.
Izabela pisze:A w razie co jakbyś nie miała jak wrócić nocleg masz zaklepany!
Dzięki Izu :* Ale chyba nie będzie mi dane skorzystać...
Od 25.09 będę mieszkać w Szczecinie więc już będę się mogła z Wami spotykać do woli :) I liczę na niejdeno Michaelowe spotkanie :)
Pozdrawiam serdecznie :)
_*Aga*_222 powiedz dokładnie gdzie Ty mieszkasz może to nie jest tak daleko
ja mam diesla co pali 4l/100km wiec nie ma problemu z podjechaniem po Ciebie
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Kama pisze:_*Aga*_222 powiedz dokładnie gdzie Ty mieszkasz może to nie jest tak daleko
ja mam diesla co pali 4l/100km wiec nie ma problemu z podjechaniem po Ciebie
A taka sobie nieduża miejscowość Radowo Małe :) Jest daleko ;)
poisonivy pisze:Kama jesteś niesamowita :) widzisz Aga, Michael to ma ludzi!
Widzę, widzę :) I az uwierzyć nie mogę :) Ale uwaga, jest cień szansy, że uda mi się przyjechać pociągiem (o ile znajdę kogoś, kto mnie na na ten pociąg zawiezie:)). Tylko że wtedy muszę pomysleć nad powrotem, bo w poniedziałek rano mam egazmin na prawo jazdy i musiałabym wrócić w niedzielę w miarę wcześnie, żeby się jeszcze pouczyć testów ;)
poisonivy pisze:ale nie martw się jak jednak się nie uda to pijemy Twoje zdrowie
kobieto napisz wreszcie gdzie mieszkasz
grrrrrrr
bo może na prawdę to nie problem podjechać
normalnie kombinujesz jak koń pod górę no chyba, że nie chcesz przyjechać
a ja baaaardzo lubię jeździć moim nowym samochodem (czytaj kupionym w maju a nie, że nowy nowy) :D
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Kama pisze:kobieto napisz wreszcie gdzie mieszkasz
No napisałam przecież :) Patrz wyżej ;)
I nie kombinuję tylko po prostu wybitnie mi nic nie pasuje :/ Niestety nie mam tak, że wsiądę w pierwszy lepszy autobus i za pół godzinki jestem w Szczecinie... (a chciałabym :P)
Ostatnio zmieniony śr, 09 wrz 2009, 21:43 przez _*Aga*_222, łącznie zmieniany 2 razy.
edit:
tam mnie jeszcze nie było
i nie widzę problemu, żeby trochę zwiedzić nasze województwo :)
myślę, że któraś z Was będzie miała ochotę mi towarzyszyć w samochodzie :)
i mogę jechać Aga decyzja należy do Ciebie