W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Dołączyłam do was kilka dni temu:D Mam na imie Paulina i mam 14 lat ;]Mieszkam w amłym miescie obok Olsztyna...;>
Interesuje sie Michaelem od czasu jego śmierci , teraz mam żal do samej siebie Ale teraz jeśli znalazlam tą strone myśle że znajdzie sie pare osób które doceniły Mike'a dopiro po śmierci ;)
Witaj Paulino
Myślę że znajdzie się więcej niż parę takich osób. Ja sama "wróciłam" do Michaela po jego śmierci po długiej przerwie w słuchaniu.
Życzę miłego postowania
DirtyDiana13 pisze:Interesuje sie Michaelem od czasu jego śmierci , teraz mam żal do samej siebie Ale teraz jeśli znalazlam tą strone myśle że znajdzie sie pare osób które doceniły Mike'a dopiro po śmierci ;)
Witaj :) Nie ty jedna doceniłaś Michaela dopiero po jego śmierci. :) Ja też jestem jedną z takich osób :) Najważniejsze, żeby dostrzec jego dobro i geniusz twórczy. I żeby potem nie zapomnieć o nim... :)