owca wita wszystkich!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
owca

owca wita wszystkich!

Post autor: owca »

Witajcie!
zacznę od tego, że fanką Michaela jestem już prawie dwa lata. Bardzo często szperałam na MJPT w poszukiwaniu wiarogodnych informacji o MJ'u.
Od dawna miałam zamiar dołączyć do waszego grona, ale nie wiem czemu ciągle przeciągałam i odkładałam na później rejestrację... Teraz mam
do siebie żal, że dołączyłam do was dopiero po śmierci Michaela, bo wiem że nie wszyscy spoglądają przychylnym okiem na tych, którzy dołączyli
po 25 czerwca 2009...
Jak to się stało, że zaczęłam słuchać Michaela? Otóż pogrążona w muzyce Hip-Hop doszłam do wniosku, że to nie jest to, czego naprawdę powinnam
słuchać. Przesiadując przed TV na VIVIE, MTV, VH1 itd, stwierdziłam, że nie ma nikogo kto spełniał by moje oczekiwania, niczyja muzyka do mnie nie trafiała. Wreszcie na dysku mojego komputera znalazłam kilka piosenek Michaela Jacksona. Dirty Diana, Billie Jean, They Don't Care About us... z czystej ciekawości włączyłam. Dałam głośniej. Ogarnęło mnie nieopisane uczucie. To było dla mnie coś nowego. pierwszy raz podczas słuchania muzyki poczułam dreszcz, jakiś dziwny ból brzucha, a uzależniające działanie dźwięków było niezwykle przyjemne. Apetyt rósł w miarę słuchania. ;) Nigdzie nie ruszałam się bez mp3, a gdy trzeba było iść spać, gasiłam światło, chowałam się pod pościelą i przeżywałam jego muzykę .
Z początku byłam zdenerwowana, że człowiek który robi taką świetną muzykę, jest w rzeczywistości takim popaprańcem... wybielanie skóry?!
molestowanie dzieci?! operacje plastyczne?! - świr. Wtedy nawet nie przypuszczałam, jak bardzo myliłam się co do niego. W odkrywaniu prawdy o MJ'u w znacznej mierze pomagało mi to forum. Stał sie moim idolem i choć na początku po kryjomu słuchałam jego muzyki i nie przyznawałam się nawet, że jestem jego fanką (z obawy na reakcje znajomych), dziś jestem z tego dumna. Nie jedną osobę już do niego przekonałam, a dwie nawet założyły tutaj konto (moja przyjaciółki: "Alouuu" i "Ojka")
śmierć MJ- straszliwy cios. po całym pokoju rozrzucone pogniecione chusteczki do nosa. nieopisany ból. czułam się jakby umarł mi ktoś z rodziny. poczułam jakby umarła część mnie, jakby ktoś odebrał mi szczęście...
warto zaznaczyć, że Michael pomógł mi odkryć samą siebie, i dzięki niemu wiem kim naprawdę jestem. jestem mu wdzięczna i kocham go mocno.

pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

witamy na forum! Kolejną MJóweczkę ;-)
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witamy serdecznie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ4everify

Post autor: MJ4everify »

Witaj i miłego postowania:)
Obrazek
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Ja też wcześniej hip-hopu słuchałam (tylko Polskiego) i popu. Potem jakoś nic ciekawego nie było, wszyscy zaczęli słuchać techno :surrender: Teraz od dwuch miesięcy słucham Michaela, tylko szkoda że tak późno :smutek:
owca pisze:warto zaznaczyć, że Michael pomógł mi odkryć samą siebie, i dzięki niemu wiem kim naprawdę jestem. jestem mu wdzięczna i kocham go mocno.
Ja jestem olśniona po 25 czerwca. I też widzę że odkrywam siebie, tym co mówił pokazał mi parę rzeczy w moim życiu. To boli. Zadaję sobie pytanie dlaczego to nie stało się z jego życia bo być może porozmawiałabym z nim. Teraz jestem z tym wszystkim sama, nie wiem co robić :beksa: Bardzo go pokochałam, mam nadzieję ze to będzie trwałe :beksa:

Tak wogóle to witaj :mj:
Awatar użytkownika
guruFARMI

Post autor: guruFARMI »

hej Gusia , lepiej późno niż wcale ^^ :-) pozdro z krakowa ;p
I promise you, the best is yet to come
Obrazek
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

owca, witaj :)
Gusia_19, nie ty jedna :) Ważne, byśmy dostrzegli to piękno Jego osoby i oczywiście jego muzyki i całej twórczości... :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Dzięki z wsparcie :*, ale czasem cięzko jest.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Swoją drogą świetny nick.
Obrazek

Post autor: ewcia16 »

pieknie to napisalas...az mnie dreszczyk przeszedl xD
witaaaj :) :happy: :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
owca

dzięki za takie ciepłe powitanie ;)
Gusia, tak jak napisał już guruFARMI, lepiej późno niż wcale. ;)
Jeanny100 pisze:Swoją drogą świetny nick.
dzięki, dzięki :]
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

owca pisze:Swoją drogą świetny nick.

Witamy.
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
alouuu

Post autor: alouuu »

no siema owieczko...zapomniałam cie ostatnio przywitac...wiec sory ale witam cie teraz dopiero :D :happy: fajnie ze jestes. no i teges. do jutra w school :D
Awatar użytkownika
owca

alu, ale masz zapłon. x) dobra nie ma sprawy.
przez tą school to nawet nie mam czasu na forum pisać... :/
Basia1992 pisze:Avatarek też
thx! :D
:mj:
Awatar użytkownika
alouuu

Post autor: alouuu »

nie rozmawiajmy tu o zapłonie. :knuje: takie rzeczy załatwimy jutro po męsku. szykuj sie! :knuje: xd
ODPOWIEDZ