Spotkania fanów w Poznaniu
Karolinko bilety na festival kosztują od 70 zł za jakieś mało atrakcyjne miejsca a dobre miejsca zaczynają się od 150 zł aczkolwiek bez szału.Najlepsze miejsca to te za 250 zł.W Poznaniu za miejsca najlepszej kategorii z możliwych płaciłyśmy 150 zł.Do tego pociąg około 50 zł /ulgowy/w jedną stronę.CZyli kolejna stówka.Wiem że TY nie byłaś na tym wydarzeniu ale chyba mało poznaniaków wyraźi chęć wydania ok.500 zł na taki wyjazd.Ja z całym szacunkiem dla tego wydarzenia wolę przeznaczyć te pieniążki na jakieś wydarzenie które moje oczy pierwszy raz zobaczą.Nikogo również nie zniechęcam tylko obiektywnie staram się spojrzeć na wydatki.Bilety już są w sprzedaży.

-
u2
idziemy idziemy!
zapraszamy wszystkich!!! zrzeszonych i niezrzeszonych!
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/w_na ... 08743.html
zapraszamy wszystkich!!! zrzeszonych i niezrzeszonych!
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/w_na ... 08743.html
Primum non nocere.
-
JAKSONEK
a teraz chyba uda mi się dodac owe foto, o którym wspominałam :)
miasto Polskie Jaksonek.
dziękuję Basiu, sister za wskazówki!
pozdrawiam
w
[img]http://img182.imageshack.us/img182/7440/jaksonek.jpg
miasto Polskie Jaksonek.
dziękuję Basiu, sister za wskazówki!
pozdrawiam
w
[img]http://img182.imageshack.us/img182/7440/jaksonek.jpg
Primum non nocere.
-
ja teeeej
jeszcze raz tej
bo zaraz się zdenerwuję...

bo zaraz się zdenerwuję...

Ostatnio zmieniony sob, 12 wrz 2009, 13:17 przez weronika_poznan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
OK.Karolinko-obdzwoniłam wszystkich jak leciało.Mam nadzieję że umawianie się telefoniczne nie przejdzie do tradycji.Spotykacie się o 21.00 pod Empikiem przy ulicy Ratajczaka.Ja dołączę albo i nie po pracy czyli koło 21.30.W tym czasie liczę na waszą inwencję twórczą w poszukiwaniu pubu lub czegokolwiek innego gdzie można miło spędzić czas.Sugeruję odpoczynek od muzyki MJa i przenieśienie się w klimaty zespołu U2?Co Wy na to?Skoczymy na Maltę?
Weronika dziękujemy za fotkę....gdybym nie zobaczyła tej fotki w życiu bym nie uwierzyła w istnienie takiej miejscowości na mapie naszego kraju.Ale to musi komicznie brzmieć kiedy ktoś mówi że mieszka w Jacksonku
Do zobaczyska koffani.
Kasiu mam nadzieję że niedługo trafisz na nasze spotkania i odzyskam moje karty pamięci bez których nie mogę zrobić autopsji swojemu nikonowi.Pozdrawiam
P.S.Temat nam się rozjechał
Weronika dziękujemy za fotkę....gdybym nie zobaczyła tej fotki w życiu bym nie uwierzyła w istnienie takiej miejscowości na mapie naszego kraju.Ale to musi komicznie brzmieć kiedy ktoś mówi że mieszka w Jacksonku

Do zobaczyska koffani.
Kasiu mam nadzieję że niedługo trafisz na nasze spotkania i odzyskam moje karty pamięci bez których nie mogę zrobić autopsji swojemu nikonowi.Pozdrawiam
P.S.Temat nam się rozjechał

u2
na malcie bawimy się od 19 :). Zapraszamy :)
Codziennie się czegoś uczę :)
pozdrawiam :)
Codziennie się czegoś uczę :)
pozdrawiam :)
Primum non nocere.
i dlatego nie chciałam kraść Ci wszystkich kart.Jeanny100 pisze:Kasiu mam nadzieję że niedługo trafisz na nasze spotkania i odzyskam moje karty pamięci bez których nie mogę zrobić autopsji swojemu nikonowi.Pozdrawiam
wakacje się skończyły, więc i czas ograniczony,
ale dotrę, dotrę. prędzej czy później.
Co w końcu działo się u Was w sobotę? ;)

-
u2
wszystkim uczestnikom MJPT za obecność na zlocie u2 bardzo dziękujemy (z Basią). mimo,ze bawiliście się inaczej niż my (czyli chyba mniej)- zajebiście,że dotarliście i przemęczyliście się z nami :D
Naprawdę fajnie!!! I naprawdę dzięki!!!
Do zoba!
W
Naprawdę fajnie!!! I naprawdę dzięki!!!
Do zoba!
W
Primum non nocere.