Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Karolinko bilety na festival kosztują od 70 zł za jakieś mało atrakcyjne miejsca a dobre miejsca zaczynają się od 150 zł aczkolwiek bez szału.Najlepsze miejsca to te za 250 zł.W Poznaniu za miejsca najlepszej kategorii z możliwych płaciłyśmy 150 zł.Do tego pociąg około 50 zł /ulgowy/w jedną stronę.CZyli kolejna stówka.Wiem że TY nie byłaś na tym wydarzeniu ale chyba mało poznaniaków wyraźi chęć wydania ok.500 zł na taki wyjazd.Ja z całym szacunkiem dla tego wydarzenia wolę przeznaczyć te pieniążki na jakieś wydarzenie które moje oczy pierwszy raz zobaczą.Nikogo również nie zniechęcam tylko obiektywnie staram się spojrzeć na wydatki.Bilety już są w sprzedaży.
Obrazek

Post autor: MJ_Angel »

nom Jeanny100 właśnie mnie też te wydatki przerażają...;/ ale chyba sobie odpuszcze... może jeszcze do poznania zawitają Brodłejowcy :P
Obrazek
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

Thriller Live już widziałem - aż tak mnie nie zachwycił, żebym drugi raz za to płacił i to 2 razy więcej nenene a gospel to bardzo ciekawy pomysł :mj:
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
pedros82

Post autor: pedros82 »

MJ_Angel pisze:nom Jeanny100 właśnie mnie też te wydatki przerażają...;/ ale chyba sobie odpuszcze... może jeszcze do poznania zawitają Brodłejowcy :P
już nie zawitają raczej, to pożegnalne torunee, także jadę, może już nie być więcej okazji, a to taka mała namiastka tego co straciliśmy. warto
Awatar użytkownika
Jeanny100

Moim zdaniem nie warto tracić kasy dla tego show.Dla mnie był on słabym przedsmakiem Londynu.No może mały MJ był najlepszy z tego wszystkiego.
Obrazek

Post autor: pedros82 »

Nie można dorównać Michaelowi i nawet tego nie próbują, każdy sam decyduje czy warto. Ja myślę, że tak, poprzednio fajnie się bawiłem i zabieram teraz znajomych, którzy jeszcze tego nie widzieli.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Basiu zgubiłam number phone do Ciebie :surrender:
Idziecie z Werą na zlot fanów U2?
Obrazek

u2

Post autor: weronika_poznan »

idziemy idziemy!

zapraszamy wszystkich!!! zrzeszonych i niezrzeszonych!

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/w_na ... 08743.html
Primum non nocere.
weronika_poznan

JAKSONEK

a teraz chyba uda mi się dodac owe foto, o którym wspominałam :)
miasto Polskie Jaksonek.

dziękuję Basiu, sister za wskazówki!

pozdrawiam
w

[img]http://img182.imageshack.us/img182/7440/jaksonek.jpg
Primum non nocere.
weronika_poznan

ja teeeej

jeszcze raz tej

bo zaraz się zdenerwuję...

Obrazek
Ostatnio zmieniony sob, 12 wrz 2009, 13:17 przez weronika_poznan, łącznie zmieniany 1 raz.
weronika_poznan

nooooo

to mi się udało..... glupija
w każdym razie już wiem jak się ładuje foty hehehe

pozdro
i sory :diabel2:
W
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

OK.Karolinko-obdzwoniłam wszystkich jak leciało.Mam nadzieję że umawianie się telefoniczne nie przejdzie do tradycji.Spotykacie się o 21.00 pod Empikiem przy ulicy Ratajczaka.Ja dołączę albo i nie po pracy czyli koło 21.30.W tym czasie liczę na waszą inwencję twórczą w poszukiwaniu pubu lub czegokolwiek innego gdzie można miło spędzić czas.Sugeruję odpoczynek od muzyki MJa i przenieśienie się w klimaty zespołu U2?Co Wy na to?Skoczymy na Maltę?

Weronika dziękujemy za fotkę....gdybym nie zobaczyła tej fotki w życiu bym nie uwierzyła w istnienie takiej miejscowości na mapie naszego kraju.Ale to musi komicznie brzmieć kiedy ktoś mówi że mieszka w Jacksonku ;-)

Do zobaczyska koffani.

Kasiu mam nadzieję że niedługo trafisz na nasze spotkania i odzyskam moje karty pamięci bez których nie mogę zrobić autopsji swojemu nikonowi.Pozdrawiam

P.S.Temat nam się rozjechał :ziew:
Obrazek

u2

na malcie bawimy się od 19 :). Zapraszamy :)

Codziennie się czegoś uczę :)
pozdrawiam :)
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Jeanny100 pisze:Kasiu mam nadzieję że niedługo trafisz na nasze spotkania i odzyskam moje karty pamięci bez których nie mogę zrobić autopsji swojemu nikonowi.Pozdrawiam
i dlatego nie chciałam kraść Ci wszystkich kart.
wakacje się skończyły, więc i czas ograniczony,
ale dotrę, dotrę. prędzej czy później.

Co w końcu działo się u Was w sobotę? ;)
Obrazek
weronika_poznan

u2

wszystkim uczestnikom MJPT za obecność na zlocie u2 bardzo dziękujemy (z Basią). mimo,ze bawiliście się inaczej niż my (czyli chyba mniej)- zajebiście,że dotarliście i przemęczyliście się z nami :D
Naprawdę fajnie!!! I naprawdę dzięki!!!

Do zoba!
W
Primum non nocere.
ODPOWIEDZ