Warszawa zaprasza na lokalne zloty

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Olica

Post autor: Olica »

Oj już nie marudź Robert ;) poczuwam się w obowiązku naprowadzania moich kolegów na poprawną polszczyznę ;) Jak nas nie wpuszczą to ja też wracam do domu.
roberto

Post autor: roberto »

Oj już nie marudź Robert ;) poczuwam się w obowiązku naprowadzania moich kolegów na poprawną polszczyznę ;) Jak nas nie wpuszczą to ja też wracam do domu.
elo ale czemu od razu do domu a może poprostu inny klub nie lubicie imprez ???

Olu dzieciaku ja nie marudzę ;-)
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Olica

Dzieciaku? już ja ci dzis pokarzę dzieciaka. A propo ja się spóźnie idźcie sami gdzieś będę z wami w kontakcie i dojdę. Proponuje koncert Orange w końcu blisko a wrto jak już mamy coś takiego pod nosem
roberto

Olu faktycznie wczoraj na dzieciaka nie wyglądałaś ;-) i brak tej twojej kokardki hmm pięknie wyglądałaś . ostra jak brzytwa japrosic . kurde a ja wczoraj chciałem wreście potańczyć :dance: ,a wyszło jak zawsze hehe. no coż taki już mój los :-/ ale ja wam jeszcze pokaże jak się tańczy old sculowo hehehehe. generalnie impra spoko ,ale przez trochę ponad godzinę którą tam byłem wydałem ponad 100 to za tanio tam nie jest glupija ale takiej akcji która tam zaszła jeszcze nie widziałem . zobaczyć widok twarzy tej pani która mnie wyśledziła w tym klubie BEZCENNE :smiech: do tej pory nie mogę powstrzymać śmiechu. luzik na maxa ;-)

pozdro :mj:
Olica

Teraz patrzę, że poprawiłam cię z błędem ortograficznym a sama walnęłąm byka [pokażę]. No może następnym razem wyjdź z domu z 20 zl w kieszeni wtedy tyle nie wydasz.... co do mojego wizerunku- kobieta zmienną jest ;P raz słodko raz ostro
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Olica pisze:No może następnym razem wyjdź z domu z 20 zl w kieszeni wtedy tyle nie wydasz.... co do mojego wizerunku- kobieta zmienną jest ;P raz słodko raz ostro
Cytując Cię Olu wyrażę swoje skromne zdanie:
Niech nie bierze 20 zł tylko 100 albo i 200.
20 zł to on zaraz wyda (przy wejście do klubu) i będzie pożyczał od innych.
Więc najlepiej niech jedzie na swoim keszu.

Co do wizerunku, to ja nie miałem pojęcia czy Ty na słodko byłaś czy na ostro.
Ale wiem, że słodko to się z Tobą tańczyło
:mniam: :diabel:
Obrazek
Olica

777 pisze:Co do wizerunku, to ja nie miałem pojęcia czy Ty na słodko byłaś czy na ostro.
Na MJowisku było słodko ;) ale ponoc mnie pamiętałeś, jako tą co cię męczyła o Liberian girl
777 pisze:Ale wiem, że słodko to się z Tobą tańczyło
A ja myślałam, że ostro ;P
roberto

777 pisze:Więc najlepiej niech jedzie na swoim keszu.
Erwin kolego zawsze jadę na swoim keszu ;-) Nekro potwierdzi nenene
777 pisze:Co do wizerunku, to ja nie miałem pojęcia czy Ty na słodko byłaś czy na ostro.
człowieku to jak ty patrzyłeś? to było naprawdę na hot chili ;-) mnie się bardzo podobało

pozdrawiam :mj:
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

roberto pisze:Nekro potwierdzi Nenenene
:smiech:
Olica

roberto pisze:człowieku to jak ty patrzyłeś? to było naprawdę na hot chili mnie się bardzo podobało
Bez przesady, na hot chilii to ty jeszcze nie widziałeś.....
roberto

Olica pisze:Bez przesady, na hot chilii to ty jeszcze nie widziałeś.....
eh Olu lubie te twoje odpowiedzi . pozdro :mj:
roberto

dobra ludzie z ekipy i nie tylko ustawiamy się jakoś razem 20 września tak wiecie konkretnie w jakimś miejscu po 16 i razem idziemy na tę imprezę z okazji rocznicy koncertu na bemowie???

i druga sprawa może tak jakoś zakupimy razem bilety na tego thrillera w kongresowej żeby jakoś mieć miejsca blisko siebie ??? zauważyłem że chyba już trzeba bilety kupować bo potem mogą być problemy z wybraniem miejsc :-/ napiszcie co sądzicie na te tematy ok .

pozdrawiam generalnie wszytkich ale Ole hot chili która jest zła na mnie pozdrawiam szczególnie . OLU :surrender: Masz u mnie duże piwo :dance:
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

co do Thrillera to będę na pewno, a co z biletami to wiadomo jakie są ceny od 70 do 250 zł i dla co niektórych to może być kłopot więc warto by się wcześniej ugadać. Mi to akurat bez różnicy kiedy ale wiadomo-im wcześniej tym lepiej ;-) A Bemowo.... nie jestem w stanie nic na ten temat powiedzieć bo nie mam pojęcia co z tego będzie....
Awatar użytkownika
MEDeah

Post autor: MEDeah »

ugadujcie się, ugadujcie. ja bardzo chętnie wejdę kiedyś w Wasze szeregi:)
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

ja na koncert na bemowie na pewno ide, wiec mozemy sie umowic jakos razem. na thrillera tez chce isc, ale w tej chwili nie mam kasy zeby bilet teraz kupic.
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
ODPOWIEDZ