świetnie :)
masz przepiekny głos !!!
ahh jak bym Ciebie chciała usłyszeń w Dirty Dianie
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Kurczę, ale masz piękny głos. Taki talent na prawdę nie chodzi piechotą. Jak usłyszałam pierwszy raz twoje wykonanie "Hurt", to pomyślałam sobie "Jasny szlag. I czego ta dziewczyna bajeruje? Przecież to śpiewa Aguilera!"
No co. Byłam blisko. Masz tak podobny do niej głos... I taki... hmm... czarny? Jak się ciebie słucha, to wyobraża się sobie jakąś ciemnoskórą dziewczynę .
Twoje wykonanie Give In To Me też rzuca na kolana. I wykonałaś ją tak inaczej... bo Michael śpiewał ją tak agresywnie i ostro, a ty zupełnie odwrotnie. I to mi się spodobało!
Jestem pełna podziwu dla twojego talentu i dołączam się do próśb o twoje wykonanie Dirty Diany.
Przesłuchałem Give In To Me i mi się średnio podoba, ponieważ nie ma "powera", czyli tego czym uczucie w tym utworze wg mnie powinno być wyrażone w refrenie i nie podobają mi się te "beyoncowe" niby to popisy wokalne, jednak głos masz naprawdę świetny i podoba mi się właśnie w utworach typu Beyonce.
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
DirtyDiana - Powiem tylko tyle: Zatkało mnie... ja też tak chce umieć śpiewac ... Ten moj spiew bardziej przypomina darcie sie i wycie xD jakbyscie uslyszeli moj spiew to byscie zatykali uszy i uciekali gdzie pieprz rosnie
Cudne;)
Dirty i Dreamfor2 macie piękne głosy;)
Sama śpiewam,ale ja się nie ośmielę;D
Podziwiam odwagę i talent - Iwona
Powodzenia,mam nadzieję,że będziecie kształcić się w tym kierunku...
Wstawiam kolejne piosenki Michaela,które uwielbiam śpiewać. Jeżeli uznacie,że jest coś niedopracowane to dajcie mi o tym znać,bo mam wrażenie,że dzisiaj nie poszło mi tak jak tego bym sobie życzyła, ale zaryzykuje
To może ja też coś dodam?
Nagrywane od początku wakacji. Świeżutko wstawione na wrzute, specjalnie dla was.
No to na początek może coś z Madonny? Jak się będzie podobać to dodam coś więcej.
Cynical Smile (ciekawy nick swoją drogą) - przesłuchałem Like a Virgin i Like a Prayer. Może staje się tutaj najbardziej wymagającym forumowym oceniającym, lecz po prostu średnio mi się podoba. Postaraj się włożyć trochę więcej siły w śpiew (ale z umiarem), posłuchaj w których miejscach zdarzają się najczęściej fałsze (a tych było sporo) i postaraj się to poprawić. Najlepiej wypada u Ciebie dykcja, lecz nadal jest trochę do poprawienia w niektórych angielskich wyrazach. Po prostu ćwicz, ćwicz, ćwicz... I słuchaj siebie
PS Nie chciałem obrazić, ale nie chciałem również okłamać.
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Dziękuję Ci, hubertous. Twoje słowa na prawdę wiele dla mnie znaczą, teraz wiem na co zwracać uwagę, ale na swoją obronę muszę zaznaczyć, że śpiewam od niedawna, a nie jestem żadnym geniuszem muzycznym. Po prostu lubię śpiewać i chciałam się tym podzielić .