Thriller live czyli Warszawa (2009)
- DirtyDiana13
bilety mozna tez kupic osobiscie w sieci sklepow SATURN oraz EMPIK (chociaz co do Empiku to nie we wszystkich albo obslugujacy nie potrafili odszukać) Pani mi powiedziala ze jestem pierwsza osobą ktora o to pyta :) Ja dziś nabyłam 6 biletow - jedziemy sporą grupą ze znajomymi a jedna nasza kolezanka nawet z Brukselii przylatuje
Bedzie glośno i radośnie :)
Pan u ktorego kupowałam bilet powiedział że zostało jeszcze ok 1000sztuk.

Pan u ktorego kupowałam bilet powiedział że zostało jeszcze ok 1000sztuk.
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
kupiłam w SATURNIE w Galerii Krakowskiej bo pani w empiku wmówiła mi że nie ma podglądu na sale z miejscami - pewnie nie umiała odszukaćMarie pisze:Moni- kupiłaś w empiku czy też Saturnie w Krakowie?
Bo ja chętnie bym kupiła osobiście.

Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
- Anielka1000
aokins pisze: Nie rozumiem dlaczego to jest tak w środku tygodnia w jednym mieście
...
Właśnie ja też tego nie rozumiem jakiś czwartek

Bądź dobry, a będziesz samotny
Mark Twain
Miłości nie udowadnia się słowami.
Nikołaj Gogol
Mark Twain
Nikołaj Gogol
Anielka1000,
ja właśnie zamówiłam na 10.12. - 20 i już dokonałam przelewu
. Ja strasznie kombinowałam, bo wiesz, rano muszę być w szkole
, ale pogadałam dziś w pracy i jadę!!! Do Warszawy IC o 16.00, a potem Posp o 00.30
, a co ! Jakby co to dołącz
. Ja od dwóch dni tworzę taki thriller-plan i polecam też innym zapracowanym. Jak się chce, to się da 
ja właśnie zamówiłam na 10.12. - 20 i już dokonałam przelewu

Smile, though your heart is beating...
- Anielka1000
aokins, ja też muszę trochę pokombinować bo rano muszę być na uczelni i to w Opolu, także chyba stamtąd będę jechać , od października będę z Opola nie mogę w to uwierzyć......także tym razem się z Krakuskami nie będę chyba umawiać choć jeszcze nie wiem....skąd tam człowiek ma wiedzieć co się zdarzy za 3 miesiące heheh pozdrawiam jakby co to będę pisać na priv ;)
Bądź dobry, a będziesz samotny
Mark Twain
Nikołaj Gogol
Mark Twain
Nikołaj Gogol
Ej ja TEŻ rano muszę być na uczelni więc interesowałyby mnie te pociągi o których pisała aokins. Tylko niech mi ktoś jeszcze powie ile za taki bilet się płaci? Muszę się dowiedzieć ile będzie mnie kosztował sam dojazd do Wawy i powrót.
Luspa- nie martw się. Oni wysyłają chyba na drugi dzień po przelewie i też zależy jaka dostawa, czy polecony czy kurier. ;)
Luspa- nie martw się. Oni wysyłają chyba na drugi dzień po przelewie i też zależy jaka dostawa, czy polecony czy kurier. ;)
Wejdź sobie na www.pkp.pl i wpisz odpowiednie połączenie. Tam też jest możliwość sprawdzenia ceny. Muszę przyznać, że cena IC mnie powaliłaMarie pisze:Ej ja TEŻ rano muszę być na uczelni więc interesowałyby mnie te pociągi o których pisała aokins. Tylko niech mi ktoś jeszcze powie ile za taki bilet się płaci? Muszę się dowiedzieć ile będzie mnie kosztował sam dojazd do Wawy i powrót.

To zależy z jakiego powodu się jedzie. Ostatnio

Smile, though your heart is beating...
Hej
mam pytanko; wybiera się ktoś tak jak ja tzn, samotnie z krk? Bardzo chciałabym zobaczyć spektakl ale .... okazało się, iż nikt z moich znajomych nie jest zainteresowany tym pomysłem:-(
mam pytanko; wybiera się ktoś tak jak ja tzn, samotnie z krk? Bardzo chciałabym zobaczyć spektakl ale .... okazało się, iż nikt z moich znajomych nie jest zainteresowany tym pomysłem:-(
Serce to wiecznie pulsujące, nieskazitelnie czyste źródło krystalicznej mocy. Czy potrafisz spojrzeć przez jego pryzmat na drugiego człowieka?
Ja jadę z Krakowa, 10.12 na godz. 20. I mam nadzieję, że nie samotnie, co aokins i Marie? Do grudnia jeszcze kawał czasu, więc trudno planować szczegóły dotyczące jazdy, bo choćby i rozkład się zmienić możepony3 pisze:mam pytanko; wybiera się ktoś tak jak ja tzn, samotnie z krk?

Rewelacja:-))
Z tym, że jeszcze nie mam biletu. I szczerze mówiąc nie bardzo wiem który kupić. Chciałabym siedzieć obok kogoś kto się będzie bawił a nie bezmyślnie wybałuszał oczy na scenę. Mogę prosić o podpowiedź?
Buźka
Z tym, że jeszcze nie mam biletu. I szczerze mówiąc nie bardzo wiem który kupić. Chciałabym siedzieć obok kogoś kto się będzie bawił a nie bezmyślnie wybałuszał oczy na scenę. Mogę prosić o podpowiedź?

Buźka
Serce to wiecznie pulsujące, nieskazitelnie czyste źródło krystalicznej mocy. Czy potrafisz spojrzeć przez jego pryzmat na drugiego człowieka?