Toruń 2009
-
Toruń 2009
Może w tym roku ,29 sierpnia uda nam się zorganizować jakiś zlot fanów ? ;)
- girlfriend
II zlot Toruńskich Mjowek uznaję za zakończony :P
Czekam na kolejny Sylwio ;) Mam nadzieję, że ucałowałaś ode mnie Maksymilianka? ;)
A tu to o co prosiłaś - nie przez gg bo tam nie wchodzą arabskie litery :/ Uważaj tylko jak będziesz przekopiowywać bo czasem lubi zmieniać kolejność literek/liczb => tzn. początkowe PRAWE zaczyna pisać od lewej :/ Zauważałam to kiedyś jak próbowałam sie opis z nk na facebooka przerzucić i mi jakieś głupoty powychodziły :/
ماكسيميليان
^ Maksymilian
ماكس
^ Maks
٣١/ ١٠/ ٢٠٠٧
31/10/2007 a wlaściwie to 2007/10/31 :) Liczby w arabskim pisze się normalnie od lewej do prawej( anie jak zwykły tekst od prawej do lewej... Tzn... ٣ to 3 a ١ - 1... więc logika mówiłaby, że powinnaś pisać zgodnie z pisownią arabską ١٣ a nie ٣١ skoro niby arabski czyta się od prawej... Problem w tym, że w arabskim jest tak jak w niemieckim - ostatnią cyfrę czyta się jako pierwszą.. i tak oto:
25 = dwadzieścia pięć
dwadzieścia = 3eshreen (teraz piszę po francoarabic - arabski tyle że literki normalne :P 7-ha'a, 3-ein)
pięć = 7'amsa
7'amsa we 3eshreen
pieć i dwadzieścia
czy tak jak w niemieckim funf und zwanzig (25)... tylko póżniej jak to jest w dacie czy czyms tam innym no to już całość jako wyrażenie jedziesz od prawej więc dlatego nie 31.10.2007 a 2007.10.31 :P
Mam nadzieję, że za dużo nie namąciłam :P
Jak coś jeszcze trzeba popisać to chętnie służę pomocą (o ile będę potrafiła) :)
Czekam na kolejny Sylwio ;) Mam nadzieję, że ucałowałaś ode mnie Maksymilianka? ;)
A tu to o co prosiłaś - nie przez gg bo tam nie wchodzą arabskie litery :/ Uważaj tylko jak będziesz przekopiowywać bo czasem lubi zmieniać kolejność literek/liczb => tzn. początkowe PRAWE zaczyna pisać od lewej :/ Zauważałam to kiedyś jak próbowałam sie opis z nk na facebooka przerzucić i mi jakieś głupoty powychodziły :/
ماكسيميليان
^ Maksymilian
ماكس
^ Maks
٣١/ ١٠/ ٢٠٠٧
31/10/2007 a wlaściwie to 2007/10/31 :) Liczby w arabskim pisze się normalnie od lewej do prawej( anie jak zwykły tekst od prawej do lewej... Tzn... ٣ to 3 a ١ - 1... więc logika mówiłaby, że powinnaś pisać zgodnie z pisownią arabską ١٣ a nie ٣١ skoro niby arabski czyta się od prawej... Problem w tym, że w arabskim jest tak jak w niemieckim - ostatnią cyfrę czyta się jako pierwszą.. i tak oto:
25 = dwadzieścia pięć
dwadzieścia = 3eshreen (teraz piszę po francoarabic - arabski tyle że literki normalne :P 7-ha'a, 3-ein)
pięć = 7'amsa
7'amsa we 3eshreen
pieć i dwadzieścia
czy tak jak w niemieckim funf und zwanzig (25)... tylko póżniej jak to jest w dacie czy czyms tam innym no to już całość jako wyrażenie jedziesz od prawej więc dlatego nie 31.10.2007 a 2007.10.31 :P
Mam nadzieję, że za dużo nie namąciłam :P
Jak coś jeszcze trzeba popisać to chętnie służę pomocą (o ile będę potrafiła) :)
ღ السرّ ღ
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
[*]
- girlfriend
-
- girlfriend
Noc z Michaelem Jacksonem, rodziną i przyjaciółmi w TPArt
Toruń imprezy
2009-09-17, czwartek
godzina: 20.00
miejsce: Toruńska Piwnica Artystyczna
Dla pierwszych 50 osób przebranych w min. jeden z elementów stroju Michaela Jacksona niespodzianka.
W programie imprezy przewidziane konkursy z nagrodami:
- konkurs karaoke z utworami Michaela Jacksona
- konkurs na strój najbardziej zbliżony do wizerunku Michaela Jacksona
- konkurs na najlepszy krok taneczny Króla popu
Impreza prowadzona przez dziennikarzy Radia Gra
źródło:http://www.cowtoruniu.pl/impreza-1894
Toruń imprezy
2009-09-17, czwartek
godzina: 20.00
miejsce: Toruńska Piwnica Artystyczna
Dla pierwszych 50 osób przebranych w min. jeden z elementów stroju Michaela Jacksona niespodzianka.
W programie imprezy przewidziane konkursy z nagrodami:
- konkurs karaoke z utworami Michaela Jacksona
- konkurs na strój najbardziej zbliżony do wizerunku Michaela Jacksona
- konkurs na najlepszy krok taneczny Króla popu
Impreza prowadzona przez dziennikarzy Radia Gra
źródło:http://www.cowtoruniu.pl/impreza-1894
Za daleko coś ode mnie te wszystkie imprezy taneczne :P
to kto z toruńskich fanów/fanek broni tytułu MJPT w tańcu śpiewaniu itd
?

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- girlfriend
tancerz obawiam sie,że MUSISZ do nas przyjechać z FankąMJ
Toruń to pipidówka, która raczej nie przepada za Michaelem, wszyscy raczej mówią o Jego nosie, a nie o muzyce i tańcu
Mam nadzieję,że mile mnie ten czwartkowy wieczór zaskoczy i pojawią się jacyś normalni ludzie. Mam nadzieję,że toruńscy fani wyjdą z ukrycia!!

Toruń to pipidówka, która raczej nie przepada za Michaelem, wszyscy raczej mówią o Jego nosie, a nie o muzyce i tańcu

girlfriend pisze: Toruń to pipidówka,
Cofnij to! TORUŃ TO PRZEPIĘKNE MIASTO z zabytkową architekturą, gdzie ludzie są otwarci, przyjaźni i mili dla wszystkich! Dlatego BARDZO SERDECZNIE WAS ZAPRASZAMY DO TORUNIA NA CZWARTKOWĄ IMPREZĘ!
trzeba się reklamować Sylwia, a nie zniechęcać ludzi do przyjazdu :P
ღ السرّ ღ
[*]
[*]
-
- girlfriend
Nie ma szans... hihih , ale to prawda,żeMjabs pisze:Cofnij to!
A My fani Michaela jesteśmyMjabs pisze:TORUŃ TO PRZEPIĘKNE MIASTO z zabytkową architekturą
I oczywiścieMjabs pisze:otwarci, przyjaźni i mili dla wszystkich!
Mjabs pisze:BARDZO SERDECZNIE WAS ZAPRASZAMY DO TORUNIA NA CZWARTKOWĄ IMPREZĘ!

Oczywiście że wyjdą :) Ja tam nie mam nic do ukrycia :) I jak najbardziej wybieram się na imprezę!! Planuję ściągnąć na nią jeszcze kumpelę z mojego rodzinnego miasta i może uda się też namówić znajomych ze studiów, są tacy, których interesuje twórczość Michaela :)
Pozdrawiam ( i jako nowa osoba na forum witam :) ) Toruńskich fanów :)
P.S. Ktoś umie tańczyć thrillera?;> :)
Pozdrawiam ( i jako nowa osoba na forum witam :) ) Toruńskich fanów :)
P.S. Ktoś umie tańczyć thrillera?;> :)
I Need You
God I Need You
I Love You So Much...
God I Need You
I Love You So Much...
Bo... jest super filmik na youtube. Babeczka iczy thrillera, co prawda jest trochę inaczej niż w teledysku, bo to układ na całą piosenkę :) ale jest super, polecam http://www.youtube.com/watch?v=RuHFna5mcpo (link do pierwszej części). :)
Jeśli moja kumpela przyjedzie, to możliwe, że się odważymy i zatańczymy we dwie :) chociaż, jakby było więcej osób to by było ciekawiej i efektowniej :)
Jeśli moja kumpela przyjedzie, to możliwe, że się odważymy i zatańczymy we dwie :) chociaż, jakby było więcej osób to by było ciekawiej i efektowniej :)
I Need You
God I Need You
I Love You So Much...
God I Need You
I Love You So Much...