Gdzie moje posty?!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
myślę podobnie jak loveyoumore
przede wszystkim forum przeżywa teraz nawał, ba, nawałnicę nowych użytkowników (sama takim jestem). To powoduje pewnie znaczne wahnięcie od dotychczasowego stanu forum.
Myślę, że to kwestia kilku miesięcy i sito czasu pozostawi jedynie część z nich.
Ja wciąż czuję się tu nowa, piszę dopiero od 2 m-cy, rozpoznaję jedynie część nicków, nie znam historii forum, mam wiele braków jeśli chodzi o MJ. Jestem na etapie chłonięcia informacji z MJPT, pasożytuję po prostu.
Dodatkowo, cierpię na brak czasu (któż na to nie cierpi, wiem) co powoduje, że pomimo zaglądania tu codziennie i tak mam wrażenie czytania po łebkach, nie mówiąc o udzielaniu się.
JEDNAK część tematów śmieciowych powoduje imho integrację użytkowników i są one raczej nieszkodliwe.
postaram się trzymać fason
i - dzięki za ten post
przede wszystkim forum przeżywa teraz nawał, ba, nawałnicę nowych użytkowników (sama takim jestem). To powoduje pewnie znaczne wahnięcie od dotychczasowego stanu forum.
Myślę, że to kwestia kilku miesięcy i sito czasu pozostawi jedynie część z nich.
Ja wciąż czuję się tu nowa, piszę dopiero od 2 m-cy, rozpoznaję jedynie część nicków, nie znam historii forum, mam wiele braków jeśli chodzi o MJ. Jestem na etapie chłonięcia informacji z MJPT, pasożytuję po prostu.
Dodatkowo, cierpię na brak czasu (któż na to nie cierpi, wiem) co powoduje, że pomimo zaglądania tu codziennie i tak mam wrażenie czytania po łebkach, nie mówiąc o udzielaniu się.
JEDNAK część tematów śmieciowych powoduje imho integrację użytkowników i są one raczej nieszkodliwe.
postaram się trzymać fason
i - dzięki za ten post
Poszły w niepamięć. Były zbyt dużej wielkości. Zdarza Ci się to po raz kolejny, pomimo moich próśb na forum i na pw. Nast. razem będzie ostrzeżenie. Właściwie już teraz powinno być.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
hej, chyba mnie z kimś pomyliłeś...gdzie są niby te PW?kaem pisze:Były zbyt dużej wielkości. Zdarza Ci się to po raz kolejny, pomimo moich próśb na forum i na pw
po raz kolejny? zdjęcia dodałam pierwszy raz od 13 sierpnia...wtedy podałam link a oto on: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... start=1920
sa zbyt dużej wielkości? nie były wieksze od tych zamieszczonych przez MJ-fanka czy Smile... http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... start=1920 , nie rozjeżdżał się temat więc o co cho?
Też zostały usunięte. Temat na ost. stronach był czyszczony. Tym razem też zdjęcia w Twoim poście były za duże. W HD jest informacja o zasadach jasno opisana, jak zdjęcia umieszczać
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=5524
Był czas, by się z nimi zapoznać. Teraz posty, które tych zasad się nie trzymają- przynajmniej co do wielkości zdjęć, będą usuwane. I są. Jeżeli ktoś dalej uparcie będzie je lub kolejne zamieszczał w nieokrzesanym formacie, będzie ostrzeżenie. Nie przepadam za restrykcjami, ale widać inaczej się nie da.
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=5524
Był czas, by się z nimi zapoznać. Teraz posty, które tych zasad się nie trzymają- przynajmniej co do wielkości zdjęć, będą usuwane. I są. Jeżeli ktoś dalej uparcie będzie je lub kolejne zamieszczał w nieokrzesanym formacie, będzie ostrzeżenie. Nie przepadam za restrykcjami, ale widać inaczej się nie da.
Pw poszło jeszcze w 1 połowie sierpnia. Ciebie akurat zapamiętałem.
Niestety nie jestem w stanie archiwizować wszystkiego, pw z prośbami i upomnieniami muszę usuwać po 2 tyg. średnio, tyle tego jest.
Ale dogadaliśmy się, więc koniec tematu.
Niestety nie jestem w stanie archiwizować wszystkiego, pw z prośbami i upomnieniami muszę usuwać po 2 tyg. średnio, tyle tego jest.
Ale dogadaliśmy się, więc koniec tematu.