Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MJdoris
Lokalizacja: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."

Post autor: MJdoris »

siadeh_ pisze:Łomatko... co sie ze mna dzieje? :wariat:

Zeby było jasne:

Nocka z MJem odbedzie się z 27 na 28 PAŹDZIERNIKA 2009.

Pozdrawiam,
Kinga

ps. i mam nadzieje, ze teraz czegos znowu nie pomylilam, bo cos mi dzisiaj paluszki umykaja z klawiatury... :glupi:

Kinuś , chciałam zapytać czy osoby z poza miasta Łodzi będą mogły uczestniczyć w spotkaniu ? wiem ,że to jeszcze jest trochę czasu .... miło było by być tam z Wami ...

ponieważ nie miałam jeszcze okazji to uczynię to teraz -
Kingo , bardzo dziękuję za MJowisko 2009 , ciesze się ,że mogłam być tam z Wami, spędzić tak fantastyczny dzień , wieczór i noc , super ! jeszcze raz dzięki

pozdrawiam z Katowic
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Agnes:* pisze:Ach w ogóle nasze nogi trzęsły się w sposób synchroniczny;-)
Oj, prawda! Nie byłam w stanie tego kontrolować :smiech:

Tu macie zdjęcia do ściągnięcia: http://www.sendspace.com/file/6auk3b
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

No to ja jeszcze swoją część dorzucam: 12 września 2009

Byłam w Media Markt i pan obwieszony łańcuchem od roweru (no słowo daję!) najpierw z niedowierzaniem spytał "Manson?!", potem spojrzał się na mnie dziwnie, ale podszedł do tego swojego magicznego komputerka, żeby sprawdzić co i jak. No i okazuje się, że sprzedaż jest zablokowana, ale koleś nie miał pojęcia dlaczego.

I weź tu się dogadaj z kompetentnym pracownikiem:P

PS: Wiem Madziu, że nie można kłamać i właśnie jak na dłoni widać CZEMU nie wolno:P
PS2:A Wy to meczu nie oglądacie?:D
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Basiu ja Cię bardzo proszę napisz sprawozdanie ze spotkania...Obiecuję, przysięgam i nie wiem co jeszcze, że następne napiszę ja osobiście.

Tak sobie myślę Marto (mimo wszystko), że jeszcze raz wsiadłabym na tą karuzelę:)
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Agnes:* pisze:Basiu ja Cię bardzo proszę napisz sprawozdanie ze spotkania...Obiecuję, przysięgam i nie wiem co jeszcze, że następne napiszę ja osobiście.
Następne to napisze ja nenene :knuje:

Kurcze - zdjęć teraz nie ściągnę, bo mam 'małe' kłopoty z połączeniem, ale cóż... i tak Was kiedyś zobaczę, to tydzień przetrzymam ;-)

Nadal nie poznałam Agnieszki i Marty, ale myślę, że nadrobimy. ;-)

HEEEj zrobic listę do Warszawy..........
Awatar użytkownika
niespodzianka

Aga, wiesz co? Ja może i też bym wsiadła jeszcze raz, ale tylko jeśli znów puściliby MJa ;-) Następnym razem powtórzymy ;D

Maharet, poznamy się przy okazji wypadu do Warszawy i nadrobimy :) Albo i wcześniej, jeśli uda nam się spotkać w piątek w sprawie koszulek!
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

niespodzianka pisze:jeśli uda nam się spotkać w piątek w sprawie koszulek!
piątek? No fakt, chyba coś przeoczyłam... Wszystko zależy od tego o której godzinie...
Następnym razem idę z wami na ta maszynkę do mielenia mięsa, skoro przeżyłyście to i ja przeżyje ;-)
Tam były jakieś pasy czy co? I nie bolało nic? nie obiłyście się itp.???
Awatar użytkownika
niespodzianka

Wyglądało to przerażająco, nawet z dołu. Ja oczywiście nigdy w życiu na to nie wsiądę (tym bardziej, że nawet Hully Gully ciężko przeżyłam ;D), ale dziewczyny wydawały się całkiem zadowolone, kiedy już zeszły na ziemię :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

niespodzianka pisze:(tym bardziej, że nawet Hully Gully ciężko przeżyłam ;D), ale dziewczyny wydawały się całkiem zadowolone, kiedy już zeszły na ziemię :D
ja przeżyłam ostatnio, ale z trudnościami :smiech:

Ja myślałam, że wszystkie poszłyście... ech no następnym razem Was zaciągniemy :dance:
Awatar użytkownika
niespodzianka

Nie ma takiej opcji. Ja na pewno na to nie wsiądę. Na HG jestem w stanie się skusić, ale na tym koniec :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Nie ma tam pasów, siedzi się jedna za drugą, od góry jest zamykanie, żeby nie wylecieć głową w dół. :smiech:

Było strasznie i tylko Michael i jego "Black or White" (ihy) trzymało nas przy życiu. Piszczałyśmy bardzo. Zaczęłam żałować, że wcześniej jadłam frytki :smiech:

Fanki Majkela to jednak wariatki. Najlepsze było, jak się żegnałyśmy z dziewczynami przed wsiadaniem i jedna powiedziała "Pozdrówcie Michaela" i zaczęła nam machać.
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Pasy? :smiech:
Po co pasy?! Tam działa siła odśrodkowa:D Nawet te klatki zamykane są niepotrzebne, zrobili je pewnie tylko dlatego, żeby dać ludziom złudzenie poczucia bezpieczeństwa:) Nie poobijałyśmy się i szczerze mówiąc z dołu wygląda to znacznie gorzej, niż "z góry":P No i to jest stanowczo mniej "bolesne", niż ta druga karuzela, na której byłyśmy poprzednio:)
Tak sobie teraz pomyślałam, że powinni nam na tym Voyagerze puścić "We are here to change the world", albo "Another part of me" ;D By się w klimacie trzymało. Huhu, podróże kosmiczne:D

PS: Mamy mistrzostwo Europyyyy!!!!!
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

dziękuje za zdjecia ;-)

Dziewczyny ja mam ta kase co została po zakupieniu biletów na karuzele,pamiętajcie żeby następnym razem się rozliczyć

po-cichu pisze:PS2:A Wy to meczu nie oglądacie?:D
Ja nie miałam gdzie bo było tylko na polsat sport a ja tego nie mam :surrender: .
Właśnie przeczytałam że Wygrali! :happy:
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Normalnie Was podziwiam za tego Voyagera japrosic ...chciałabym się kiedyś przełamać, ale...
po-cichu pisze:Koszulki: tak KAŻDA ma coś wrzucić, nie ma że boli
Ojoj...No dobra...postaram się cosik fajnego wykombinować ;-) jak narazie zero pomysłów godnych łódzkich MJówek...
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Macie jakieś materiały do koszulek, loga, czcionki czy tylko tekst "Łódzka Mafia MJ" i czy znana jest technika druku? Sito/Flock (1 lub 2 kolory) czy full color?
ODPOWIEDZ