Witam, czy nagrał ktoś Galę - Video Music Awards 2009, który leciał dziś o 3:00 rano na kanale MTV. Chętnie bym obejrzał jeszcze raz ten piękną Gale, pewnie nie tylko ja
Z góry bardzo dziękuje, pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pn, 14 wrz 2009, 17:16 przez gregoryfx, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Jackson - KING OF POP
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
fantastyczny występ, miałam wrażenie jak gdyby Michael był tam obecny < bo był, nie mam wątpliwści > ,
THX
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
Widziałem wczorajszą galę. Niestety za dużo przerywników w międzyczasie. Porozciągana typowo po amerykańsku. Ale cóż, impreza z Nowego Jorku. Co do Michaela, na początku ładny Tribute poświęcony Gwiazdorowi, natomiast urywek z "This Is It" prezentowany w końcowej fazie gali udowadnia tylko jedno... że MJ szykował po raz kolejny kosmiczne widowisko. Do końca był niedoścignionym wzorem dla innych artystów. - Nasuwa się jednak istotne pytanie: czy przy tym stanie zdrowia, Król podołałby swoim planom i nie upadłby "fizycznie/wydolnościowo" pod ciężarem własnej maestrii i profesjonalizmu względem tylu występów...(?) Ale On inaczej nie potrafił, więc chyba nie ma sensu rozpatrywać takich rzeczy.