Mnie nie bedzie bo do 18 pracuje.Z tymi fotkami cos trzeba zrobic.Ja jutro postaram sie po pracy wrzucic wam na jakis serwer.I wiecie co,prawdopodobnie bedzie w tym roku jeszcze jeden zlot:D aha jutro(poniedziałek) godzina 23.20 w TVN bedzie reportaż w programie Super Wizjer ze zlotu:) wiec oglądajcie i jak ktoś ma możliwośc to niech nagrywa:D
O kolejnym zlocie i SuperWizjerze wiemy. Tzn ja wiem [dlaczego ciągle wypowiadam się w liczbie mnogiej?!]
Na zdjęcia czekamy:D
Szkoda, że nie będzie Cię jutro... ale cóż. Obowiązki.
Witam dziewczyny:)Niestety imprezka u mnie nie wypali,bo musze dziś jechac do rodziców a jutro rano mam poprawke o 10 wiec wiece...:/Ale sie zrobi,bez obaw.:D No i dzis tez niestety nie przyjde na spotkanko,ale mam propozycje...abyśmy spotkały sie jakos w tygodniu następnym i sie przeszły np do antidotum albo eskapady albo w ogóle gdzies indziej i tak posiedziały,pogadały,wypiły po piwku i bysmy ustaliły co i jak z tym naszym show na karaoke:) i z ta małaą posiadówką u mnie.Co wy na to? może za tydzień w piątek?bo to weekend wiec sie wyspac bedzie można jak sie zasiedzimy:) Co wy na to??Prosze o propozycje:-)
Jacksonka pisze:Witam dziewczyny:)Niestety imprezka u mnie nie wypali,bo musze dziś jechac do rodziców a jutro rano mam poprawke o 10 wiec wiece...:/Ale sie zrobi,bez obaw.:D No i dzis tez niestety nie przyjde na spotkanko,ale mam propozycje...abyśmy spotkały sie jakos w tygodniu następnym i sie przeszły np do antidotum albo eskapady albo w ogóle gdzies indziej i tak posiedziały,pogadały,wypiły po piwku i bysmy ustaliły co i jak z tym naszym show na karaoke:) i z ta małaą posiadówką u mnie.Co wy na to? może za tydzień w piątek?bo to weekend wiec sie wyspac bedzie można jak sie zasiedzimy:) Co wy na to??Prosze o propozycje:-)
Jestem za. Tylko może spotkałybyśmy się trochę wcześniej niż 18? CHyba, że nie możecie
Ja o 17 kończe prace wiec wiecie wcześniejsza godzina odpada.I zapomniałam że w sobote mam weselicho wiece nie wiem czy piątek wypali...;/sama dałam pomysł i teraz go odwołuję...dobra pomyslimy jak to bedzie.A tak w oogóle kto sie wybiera do wawy na thriller live w grudniou i na II zlot do łODZI W PAŹDZIERNIKU??
Jacksonka pisze:Ja o 17 kończe prace wiec wiecie wcześniejsza godzina odpada.I zapomniałam że w sobote mam weselicho wiece nie wiem czy piątek wypali...;/sama dałam pomysł i teraz go odwołuję...dobra pomyslimy jak to bedzie.A tak w oogóle kto sie wybiera do wawy na thriller live w grudniou i na II zlot do łODZI W PAŹDZIERNIKU??
Jedziemy! 10 grudnia na godz. 20. Rezerwuj sobie już bilet!
Na zlot jedziemy jak najbardziej. Nie wyobrażam sobie oglądania This is It bez was. Wczoraj przy zwiastunie serce mi i tak pękło :(
Jacksonka pisze:Aha i co z automatami,tatuażami i mszą za MJa?? Było tyle pomysłów a teraz cisza!!
1.Kotek, ja musze najpierw nazbierac kase na tatuaz :( Poczekaj na mnie...
2.Automaty- jak najbardziej za, ale teraz jestem biedna, jak mysz. Może w Łodzi znów?
3.Msza- patrz punkt pierwszy i drugi :(