Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Justine1304 wrote:niedawno jadąc wieczorem na rowerze puściłam sobie Little Susie. Szczerze powiedziawszy jadąc byłam przerażona. Wokół ciemno a Michael śpiewa taką piosenkę. Dreszcze mnie przechodziły. Ze wszystkich najbardziej nie lubię tej piosenki.
eeeeee? Nie ogarniam związku wypowiedzi z NO...
Będzie krótko, bo emocje po VMA cały czas zbyt silne. We're Almost There - bo poza nim wszystkie pozostałe utwory pomagają mi dziś utrzymać się na powierzchni...
I'll Come Home To You
Mandey, głosujesz na mojego faworyta. Głosuję więc na Twojego. To wojna! Musimy umówić się na bitwę. Zlot na super soakery.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Właśnie! Żadnego głosownia na piosenkę, która jest faworytem Kaema - to też mój faworyt ex aequo z innym, tylko na razie nie powiem jakim
Ten utwór ma moc - jak załączam płytę to od razu na wstępie dostaje pikawy!
Nieee, przynajmniej drugie miejsce ma być
We've Got Forever Strasznie denerwuje mnie początek tej piosenki (20 pierwszych sekund). No i te chórki
A do reszty - na razie - nie mam się jak przyczepić.
"Świat jest księgą
A człowiek, który nie podróżuje
Czyta tylko jedną stronę." Św.Augustyn
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I... Unforgettable, that's what you are.