No ja niestety nie dotarłam nad maltę a to z tego powodu że reszta osób nie zarażała optymizmem/reszta czyli:jarecki,Karolina,Hubert/po pobycie tam.No cóż...Trudno wszystkim dogodzić.To kiedy następne spotkanie?Może jakieś party ?Proponuję piątek
Jakby tego było mało mam wolną chatę w sobotę i niedzielę-proponuję zlot u mnie .To jak?
zawsze jak przechodzę koło "Czekolady", to się zastanawiam jak ciasno może być w środku... tam są mega tłumy mega lansiarskiego towarzystwa... ale impreza kusi, nie powiem... chociaż Justin to może Michaelowi polerować marynarkę ;)
jesteście pewni,ze to ta czekolada? na żydowskiej? bo to zupełnie inne logo, na stronie czekolady głucho. ale jesteście pewni tak? jakby co - dotrę ale później troszkę.
No to teraz wszystko jasne.A można wiedzieć od której się rozkręca ta impreza i jak długo potrwa?Generalnie w tym dniu jestem w pracy do 21.00 ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby dobic późnym wieczorkiem.
P.S.Orientuje się ktos może czy wstęp jest płatny?
niech małoletni ostudzą nieco swoje zapały, bo do czekolady trudno dostać się nawet z dowodem. :] z założenia klub od 21lat.
z drugiej strony nie jest to impreza cykliczna, może będą obowiązywać inne prawa, nie wiem, chciałam tylko żebyście wzięli pod uwagę taką ewentualność.
Karolinko to było do Ciebie
No ale jeśli ktoś wygląda na osobę pełnoletnią to chyba no problem?Nigdy nie byłam w tym klubie i strona też się nie otwiera
Problem może być, tak jak wspomniała onlyKATE, wstęp od 21 lat. Z dobrego źródła wiem, że od października będzie to przestrzegane dużo bardziej rygorystycznie, także może tym razem się Wam uda ;). Zwłaszcza jak się odpowiednio (czyt. majkelowo) ubierzecie ;).
Jeanny100 pisze:No ale jeśli ktoś wygląda na osobę pełnoletnią to chyba no problem?
w poście wcześniej pisałam, że poniżej 21roku trudno dostać się nawet z dowodem a Ty mi o "pełnoletnim" wyglądzie.. ;)
Czasami może się udać, o może właśnie przez przebranie dałoby się urobić bramkę, ale zawsze jest.. no właśnie ale. Karolina jak chcesz, ja nie ryzykuję, nie chciałoby mi się szykować, nastawiać i zostać przed klubem, tym bardziej, że na następny dzień do szkoły.
Mimo wszystko życzę, żeby wszyscy się dostali i dobrze bawili. ;)
do innego razu.