Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Wyplosz

Post autor: Wyplosz »

btw. jaki "tyl nawolujacy na piwo"??!!:p ja nic nie slyszalam,pewnie bylam pochlonieta liczeniem ósemek z Aokins :)
ja sie darlem i Astor :D

EDIT : Dzwoneczku jak masz na imie ? mysle ze to mi pomoze skojarzyc osobe :D napisz tu albo pw :P
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

http://utop-sledzika.pl/wyplosz69
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

madzia06 pisze:Dzwoneczek MJJ- proba pewnie potrwa od 11- do hmm 13- wiec smialo,mozesz wpadac okolo 12 ,na pewno jeszcze bedziemy:) dolaczam sie do prosby- opisz siebie bo moze ze soba gadalysmy a nie wiem nawet,bo nie mam pojecia jak wygladasz:
Zatem się zjawię... W sumie poparłabym prośbę
Wypłosza, ale wiem że Madzi to nie pasuje BTW - Madzia, jakie Ty masz boskie kolce (kolczyki). ;-)

Naprawdę chyba Wam nie pomogę - nie potrafię się opisać. ;-)

Możemy się zabawić w tanią wersję zgaduj zgadula. xD

Mam na imię Aneta - niech zgadnę... Nic Wam to nie mówi? ;D
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Wyplosz

Duppppaaaa wszystko nie tak.... nie bedzie mnie w piatek bo w piatek wyjezdzam... a w sobote nie wiem czy zdaze.... bedziecie tam gdzie ostatnio ?

Edit : Nooo Aneta!!! .. dobra nie wiem poddaje sie.. xP
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

Wyplosz pisze:BLAAAGAAAAM PRRROSZEE... nie dalo by sie proby w sobote przesunac o 2-3 godzinki... wtedy bede a na 11 raczej nie zdarze bo za krakowem bede... przy okazji wtedy jeszcze wezme znajomego czy dwoch....
hmm tak jak mowilam, w nocy z soboty na niedziele wylatuje do Grecji wiec o 3 godz nie ma szans przesunac proby bo muszeprzeciez wrocic,spakowac rzeczy,przyg sie do wyjazdu etc. Maxymalnie moglibysmy przesunac o godzine- na 12:00,ale nie wiem Wypłosz- bo Moni juz powysylala maile do czesci osob z gumtree (ok.120) z nowymi info o probach,wiec jak co pisz do niej-nie wiem czy ma czas znow pisa,ze znow przesuwamy probe do tych samych osob- musisz sie z nia dogadac.jak cos ja moge o 12:) ale tez nie wie co z osobami,do ktorych powiedzielismy juz ostatnio,ze proba o 11- jesli nie sa z gumtree i nie dwiedza sie o zmainie to beda czekaly od 11- raczej nie mozna zrobic im takiego przypału:/
Dzwoneczek MJJ pisze:Aga, wysunęła zapytanie: Kto jest dzwoneczkiem i Ja się zgłosiłam.
- tego tez nie slyszalam- sorry :]:p
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Wyplosz

o 12 juz byloby lepiej... ale faktycznie jak juz 120 osob dostalo wiadomosc... to kicha troche... chociaz pewnie oni tez by woleli pozniej xD no mniejsza... z tego co widze narazie to nie bedzie mnie ani w piatek ani w sobote -.- ;/ szlag by to, planowalem na wszystkich byc xD
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Wyplosz pisze:Edit : Nooo Aneta!!! .. dobra nie wiem poddaje sie.. xP
Z tego co pamiętam stałam dwie osoby dalej od Ciebie - szczegół. xD

Próba jest tam gdzie ostatnio. Jak nie zdążysz na próbę to zdążysz na Afer Piwo. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
madzia06

Wyplosz pisze:a w sobote nie wiem czy zdaze.... bedziecie tam gdzie ostatnio ?
no to w koncu proba jest o 11:00 i koniec- nie rob zamieszania:p postaraj sie byc mimo wszystko,no jesli sie nie uda no to trudno- bedzie jeszcze kilka prob,wiec lajt:) tak-bedziemy tam gdzie ostatnio- to bdb miejscowka. jesli ktos zajmie boisko no to gdzies obok czy cos,w kazdym razie bedzie nas widac i slychac na boisku obok czy cos:)

dobra dosc rozkmin kto to Dzwoneczek MJJ- next time masz podniesc reke i glosno powiedziec,ze to Ty :):p
Ostatnio zmieniony pn, 14 wrz 2009, 22:57 przez madzia06, łącznie zmieniany 1 raz.
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Wyplosz

Aneto z ktorej strony ? xD After Piwo wooooaaaah !

Dobra postaram sie wyrobic w sobote. Ale jak bedzie tak bedzie.

Edit : Astor tez bedzie lub nie bo jedzie ze mna.
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

madzia06 - a Ja Cię poznałam najpierw z twarzyczki, a później po radiu. Miałaś dwa kuce. ;-) - Czuj się zlustrowana! xD

Aneto z ktorej strony ? xD After Piwo wooooaaaah !
Zasada numer jeden - nigdy nie pytaj leworęcznej osoby o kierunek. xD

Na moje oko to tak po prawej stronie jak stałeś z tylu. ;P
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

sluchajcie nigdy nie znajdziemy godziny i dnia zeby pasowało wszystkim a ja juz naprawde nie moge zmieniać bo cały swoj wolny czas poświęcam na wysyłanie maili i odpisywanie ludziom z gumtree....Mnie osobiście nie będzie ani w piatek ani w sobotę bo bedę na szkoleniu w Warszawie. Mam nadzieję ze jeszcze nie jedna proba przed nami - pamietajcie ze planujemy tez wielka generalna probe 4.10 przed pokazem. Będzie mozna sie wyżyć.

Proszę mi jeszcze napisać jak z krokami - dwa razy robimy po jednej FALI a za trzecim razem DWIE tak ? bo musze ludziom napisać żeby sie tak uczyli - to dla tych co przyjadą spoza krakowa i uczą się na razie w domu.
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Wyplosz

Dobra Dzwonek poddaje sie. Masz sie pokazac w sobote jak wyrobie.... bede sie darl jak przyjde...
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

Awatar użytkownika
madzia06

moni- spoko- juz nic nie zmieniami,Wyplosz troche namącił ale juz jest ok:) proba o 11:00 :)

tak-masz racje- 2 razy po 1 fali a za 3 razem 2 fale (bo za 3 razem robimy od poczatku refrenu-tak jak na tym filmiku z youtube'a,co ucza 3osoby:)

Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Okay, wyjdę na środek podniosę rękę i powiem, że to ja, wtedy 90% zgromadzonych nie będzie wiedziało co się dzieje. xD

... a póki co zawieszam się w oczekiwaniu piątku. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
Wyplosz

skoro fala jest raz , 1 i 2 raz, ze tak powiem... to co robimy 2 razy zamiast raz? xD

Edit : no co ty Dzwonek wszyscy zaczna sie drzec "JA JĄ ZAUWAZYLEM/AM PIERWSZY/A !!! "
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

Awatar użytkownika
madzia06

Wyplosz pisze:skoro fala jest raz , 1 i 2 raz, ze tak powiem... to co robimy 2 razy zamiast raz? xD
że co?!:>:)

Obrazek
ODPOWIEDZ