Odchodzą Znane Osobistości [*]
Właśnie sie dowiedziałam
Brak słów.... Brak czegokolwiek....
Dziękuję za mój ukochany Dirty Dancing, spoczywaj w pokoju Patrick .... I wycałuj ode mnie Michaela...
Gone too soon [*]

Brak słów.... Brak czegokolwiek....
Dziękuję za mój ukochany Dirty Dancing, spoczywaj w pokoju Patrick .... I wycałuj ode mnie Michaela...
Gone too soon [*]
Ostatnio zmieniony wt, 15 wrz 2009, 11:45 przez agusiaa_w, łącznie zmieniany 1 raz.

Ten rok jest wyjątkowo tragiczny jeśli chodzi odejścia wielkich osobistości świata muzyki, filmu i kultury.
Stanowczo za młody by umierać... to takie niesprawiedliwe.
Stanowczo za młody by umierać... to takie niesprawiedliwe.
Ostatnio zmieniony wt, 11 wrz 2012, 22:00 przez Talitha, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiecie, mam to samo dobijające uczucie. Coraz więcej wspaniałych, szanowanych osobowości odchodzi. Świat pustoszeje i robi się szary pod tym względem. Odchodzą Ci, z którymi wzrastaliśmy i którzy byli w pewien sposób obecni w naszym życiu od małego. Wchodzimy w jakieś smutne artystycznie czasy. Coś nieuchronnie się kończy, przemija etc. - ech ;(
[*] Dla Pana Swayze. Niezapomniane 3 role: "Dirty Dancing", "Uwierz w Ducha", "Wykidajło" ;(
[*] Dla Pana Swayze. Niezapomniane 3 role: "Dirty Dancing", "Uwierz w Ducha", "Wykidajło" ;(
A jeszcze parę dni temu oglądałam Dirty Dancing, tańcząc z miotłą.
Nie mogę uwierzyć, że odchodzi tylu utalentowanych ludzi, całe moje "dzieciństwo" zaczyna umierać... Tworzyłam je w większości na takich osobistościach. Bo wzorami dla mnie byli nie tylko rodzice i wychowawcy...
Ukłon w Jego stronę.
[*]
Nie mogę uwierzyć, że odchodzi tylu utalentowanych ludzi, całe moje "dzieciństwo" zaczyna umierać... Tworzyłam je w większości na takich osobistościach. Bo wzorami dla mnie byli nie tylko rodzice i wychowawcy...
Ukłon w Jego stronę.
[*]

-
- karolinaonair
Rano mama powiedziała, że Patrick zmarł. Moja pierwsza myśl : " o matko, a tak walczył".
On tak bardzo chciał żyć, miał tyle chęci do walki, nie poddawał sie chorobie....
Dlaczego wielcy tego świata odchodzą.....??
RIP dear Patrick ....
On tak bardzo chciał żyć, miał tyle chęci do walki, nie poddawał sie chorobie....
Dlaczego wielcy tego świata odchodzą.....??
RIP dear Patrick ....

"Kłamstwa biegną sprinty, prawda biegnie maratony" - Michael Jackson
- editt
- niespodzianka
http://www.youtube.com/watch?v=ZoEwR9_Sy_M
Chyba każda chciała z nim zatańczyć...
Niebywałe. Wiem, że chorował... Wiem, że niedawno wypisał się ze szpitala... A jednak tak bardzo szkoda tego Patrica "chodzący seksapil" Swayze...
Chyba każda chciała z nim zatańczyć...
Niebywałe. Wiem, że chorował... Wiem, że niedawno wypisał się ze szpitala... A jednak tak bardzo szkoda tego Patrica "chodzący seksapil" Swayze...
Widziałem go w wielu filmach i znam z wielu wywiadów i to był fajny człowiek. No i pamiętam, jak chciałem mieć taką męską przyjaźń w dzieciństwie jak w serialu North & South.
Pamiętam kolejki do kin na Dirty Dancing. Były potężne. To był wielki hit.
Potrafił też zagrać w filmie nowego pokolenia, jednym z dwóch moich ulubionych filmów tej dekady, Donnie Darko- pomimo że film nie zapowiadał się na hit. I był bardzo rodzinny- imponującym był jego małżeński staż.
Przykro mi, że Patrick Swayze nie żyje.
Pamiętam kolejki do kin na Dirty Dancing. Były potężne. To był wielki hit.
Potrafił też zagrać w filmie nowego pokolenia, jednym z dwóch moich ulubionych filmów tej dekady, Donnie Darko- pomimo że film nie zapowiadał się na hit. I był bardzo rodzinny- imponującym był jego małżeński staż.
Przykro mi, że Patrick Swayze nie żyje.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- Dama Kameliowa