Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No ja niestety nie dotarłam nad maltę a to z tego powodu że reszta osób nie zarażała optymizmem/reszta czyli:jarecki,Karolina,Hubert/po pobycie tam.No cóż...Trudno wszystkim dogodzić.To kiedy następne spotkanie?Może jakieś party ?Proponuję piątek ;-)
Jakby tego było mało mam wolną chatę w sobotę i niedzielę-proponuję zlot u mnie nenene .To jak?
Obrazek

Post autor: theProudOne »

Witam wszystkich i zapraszam na imprezę w najbliższy CZWARTEK do Czekolady!

Obrazek

:mj:
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

zawsze jak przechodzę koło "Czekolady", to się zastanawiam jak ciasno może być w środku... tam są mega tłumy mega lansiarskiego towarzystwa... ale impreza kusi, nie powiem... chociaż Justin to może Michaelowi polerować marynarkę ;)
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

hiehie to co ludziska?! idziemy pokazać jak sie powinien prawidłowo i przy zajebiaszczej muzyce bawić Poznań xD ja już sie napaliłam xP
Obrazek
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

hejj

jesteście pewni,ze to ta czekolada? na żydowskiej? bo to zupełnie inne logo, na stronie czekolady głucho. ale jesteście pewni tak? jakby co - dotrę ale później troszkę.

W
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

No jasne że idemy :happy:

P.S.Czy to ta czekolada przy żydowskiej???
Obrazek

Post autor: Basia »

Jeanny100 pisze:No jasne że idemy :happy:

P.S.Czy to ta czekolada przy żydowskiej???

Nie, to club czekolada na wrocławskij a nie kawiarnia na żydowskiej

http://klubczekolada.pl/poznan/

pozdrawiam
theProudOne

Basia pisze: Nie, to club czekolada na wrocławskij a nie kawiarnia na żydowskiej

http://klubczekolada.pl/poznan/

pozdrawiam
Potwierdzam, chodzi o tą Czekoladę. Wejście do klubu (w tym samym budynku jest jeszcze restauracja) jest od Jaskółczej.
Awatar użytkownika
Jeanny100

No to teraz wszystko jasne.A można wiedzieć od której się rozkręca ta impreza i jak długo potrwa?Generalnie w tym dniu jestem w pracy do 21.00 ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby dobic późnym wieczorkiem.
P.S.Orientuje się ktos może czy wstęp jest płatny?
Obrazek

Dla jasności - ja nie mam formalnie nic wspólnego z tym klubem, po prostu wiem, że jest majkelowa impreza, więc przekazuję Wam informację :).

Trudno mi powiedzieć jak to będzie wyglądało, tzn. czy będzie więcej ludzi niż normalnie. Jak pojawisz się o 23, to pewnie zbyt wiele nie stracisz. Myślę, że potrwa do 2-3.
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

niech małoletni ostudzą nieco swoje zapały, bo do czekolady trudno dostać się nawet z dowodem. :] z założenia klub od 21lat.
z drugiej strony nie jest to impreza cykliczna, może będą obowiązywać inne prawa, nie wiem, chciałam tylko żebyście wzięli pod uwagę taką ewentualność.

ja jestem chora i zawalona szkołą, odpadam.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Karolinko to było do Ciebie nenene
No ale jeśli ktoś wygląda na osobę pełnoletnią to chyba no problem?Nigdy nie byłam w tym klubie i strona też się nie otwiera :-/
Obrazek

Problem może być, tak jak wspomniała onlyKATE, wstęp od 21 lat. Z dobrego źródła wiem, że od października będzie to przestrzegane dużo bardziej rygorystycznie, także może tym razem się Wam uda ;). Zwłaszcza jak się odpowiednio (czyt. majkelowo) ubierzecie ;).
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Jeanny100 pisze:No ale jeśli ktoś wygląda na osobę pełnoletnią to chyba no problem?
w poście wcześniej pisałam, że poniżej 21roku trudno dostać się nawet z dowodem a Ty mi o "pełnoletnim" wyglądzie.. ;)

Czasami może się udać, o może właśnie przez przebranie dałoby się urobić bramkę, ale zawsze jest.. no właśnie ale. Karolina jak chcesz, ja nie ryzykuję, nie chciałoby mi się szykować, nastawiać i zostać przed klubem, tym bardziej, że na następny dzień do szkoły.

Mimo wszystko życzę, żeby wszyscy się dostali i dobrze bawili. ;)
do innego razu.
Obrazek
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

Perspektywa kusząca, ale ja niestety odpadam - i to już nawet nie dlatego, że Czekolada mnie nie przekonuje. Czasu brak...
I tak do końca miesiąca :/
ODPOWIEDZ