Patty wrote:"Przeciez wszyscy wiedza, jak sie ta wspolpraca zakonczyla, czy on rzeczywiscie mysli, ze ktos sie da nabrac na ta reklame?
"a jak sie zakonczyla???
Na przyklad tym, ze Dieter ocyganil Miska o kupe szmalu, a na "do widzenia" go jeszcze pozwal do sadu
To ja napiszę. Wygląda na to, że to zeznanie zostało ujawnione przez The Sun - na ich stronie było napisane, że były menadżer Michaela pozwał go na dużą sumę pieniędzy, ponieważ według niego ten nie uregulował wszystkich zobowiązań finansowych wynikających z ich umowy. Dlatego Michael zeznaje, że mógł być pod wpływem lekarstw w czasie jej podpisywania, co mogło utrudnić mu ocenę sytuacji
Przynajmniej ja tak to rozumiem.
edit: teraz odwiedziłam stronę tego Dietera Wiesnera o_O osłabiająca sprawa.
to ja zwyczajowo zareklamuje stronke http://mjtranslate.com, gdzie mozna znalezc transkrypt i tlumaczenie tego wywiadu/przesluchania.
a swoja droga, bylam na stronie tego pana, ktorego imienia nawet nie chce pisac, i on jest po prostu obrzydliwy - cala strona upstrzona zdjeciami z MJ i opisy tego jakimi to cudownymi byli przyjaciolmi i ile wspanialych interesow razem zrobili... bleeeeee
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die http://mjtranslate.com
jeśli nagranie pochodzi z 2007 roku (dotyczy sprawy z 2003) to naprawdę Michael wyglądał super. Tak później przerażająco schudł :(
A co do strony Dietera Wiesnera - Reklama dźwignią handlu, Michael nawet po śmierci pomoże panu Wiesnerowi zarobić trochę grosza. Cóż światem rządzi kasa, nie ważne jakim i czyim kosztem zdobyta.
Obejrzałam ten "wywiad" i trochę mnie przeraził. Michael tylko: nie wiem, nie pamiętam, być może... tak jakby nie panował nad swoim życiem, nie wiedział co się wokół niego dzieje. Być może to tylko wrażenie, ale mam mieszane uczucia co do kondycji psychicznej Michaela podczas tej rozmowy.
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
Nie masz pojecia, ile osob na takich przesluchaniach odpowiada "nie wiem" badz "nie pamietam". Mnie sama niedawno wezwali na policje jako swiadek w pewnej sprawie i innej odpowiedzi ode mnie nie uslyszeli. Nie ma wiec to zwiazku z kondycja psychiczna MJ.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Trwa sledztwo przeciwko Dieterowi Wiesnerowi, bylemu doradcy Michaela Jacksona. Wiesner byl rowniez partnerem biznesowym i przez kilka lat menadzerem Michaela Jacksona.