Druga sprawa, ostatnio nie było czasu, dopiero dzisiaj się wybrałam do Manu. Tam robią nadruki, można przynieść swoją koszulkę, ewentualnie dostać od nich za 18 zł (zwykły T-shirt, nie koszulka). Nadruk wielkości A4 (większych nie robią) 22 zł. Obrazek może być w formacie jpg. Jeśli chcemy do tego napisy, to oni sami muszą zrobić, chyba że mamy Corela. Czeka się chyba jeden dzień, jak dobrze zrozumiałam. Można przynieść wieczorem, a rano następnego dnia już jest. Albo rano, a wieczorem gotowe. Jakoś tak.
Trzecia sprawa to ten zwiastun... Ach... Jest piękny, szkoda, że "I'll see you in July" się nie spełniło. Ale nie płaczmy już. Minęło już ponad dwa miesiące. Trzeba skończyć żałobę/opłakiwanie i zacząć się cieszyć, z tego co ON nam zostawił.
Z wszystkich wymienionych wyżej projektów

Mnie tylko przyszło do głowy, że można też wstawić jakieś ładne, uśmiechnięte zdjęcie i napis "Płakałam po Michaelu", ale z drugiej strony to myślę, że to trochę niezbyt "męskie" jak na "Mafię"

Lista osób, które jadą do Warszawy 20.09.2009r.:
1. Dominika ;D
2. Basia
3. Marta
4. Beata (prawdopodobnie...)
5. Lena
6. Iza (ioreta)
Kurcze, tylko tak myślę, że jak my tutaj będziemy ok. 3" to jak ja na 9" rano pójdę do pracy? Myślicie, że dam radę? Nie chcę być ledwo żywa w pracy.
Są już wyżejElen pisze:2. Do dziewczyn, które mialy na naszym ostatnim spotkaniu w Neverland( ) aparat fotograficzny- kiedy i gdzie wrzucicie jakieś foteczki ?

Kolejna sprawa: właśnie widziałam zwiastun "Mam talent" i tam takie dziewczyny w czerni tańczyły do "Jam"!!! Oglądamy w sobotę!