Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

No, kto się pisze do klubu Czekolada (na Piotrkowskiej - Lena, Dominika - liczę na Was) w piątek? Podobno to ma być coś fajnego - remixy audio i video Michaela i Justina. Jak oni to zrobią?

Druga sprawa, ostatnio nie było czasu, dopiero dzisiaj się wybrałam do Manu. Tam robią nadruki, można przynieść swoją koszulkę, ewentualnie dostać od nich za 18 zł (zwykły T-shirt, nie koszulka). Nadruk wielkości A4 (większych nie robią) 22 zł. Obrazek może być w formacie jpg. Jeśli chcemy do tego napisy, to oni sami muszą zrobić, chyba że mamy Corela. Czeka się chyba jeden dzień, jak dobrze zrozumiałam. Można przynieść wieczorem, a rano następnego dnia już jest. Albo rano, a wieczorem gotowe. Jakoś tak.

Trzecia sprawa to ten zwiastun... Ach... Jest piękny, szkoda, że "I'll see you in July" się nie spełniło. Ale nie płaczmy już. Minęło już ponad dwa miesiące. Trzeba skończyć żałobę/opłakiwanie i zacząć się cieszyć, z tego co ON nam zostawił.

Z wszystkich wymienionych wyżej projektów :smiech: myślę, że najlepsza jest propozycja Basi - czekamy na wizualizację :)
Mnie tylko przyszło do głowy, że można też wstawić jakieś ładne, uśmiechnięte zdjęcie i napis "Płakałam po Michaelu", ale z drugiej strony to myślę, że to trochę niezbyt "męskie" jak na "Mafię" :smiech:

Lista osób, które jadą do Warszawy 20.09.2009r.:
1. Dominika ;D
2. Basia
3. Marta
4. Beata (prawdopodobnie...)
5. Lena
6. Iza (ioreta)

Kurcze, tylko tak myślę, że jak my tutaj będziemy ok. 3" to jak ja na 9" rano pójdę do pracy? Myślicie, że dam radę? Nie chcę być ledwo żywa w pracy.
Elen pisze:2. Do dziewczyn, które mialy na naszym ostatnim spotkaniu w Neverland( ) aparat fotograficzny- kiedy i gdzie wrzucicie jakieś foteczki ?
Są już wyżej nenene Basia wrzuciła i Marta, ja oczywiście jeszcze nie, bo wiecie, ja to mam spóźniony zapłon. Ale jeszcze kilka dni i mi się uda

Kolejna sprawa: właśnie widziałam zwiastun "Mam talent" i tam takie dziewczyny w czerni tańczyły do "Jam"!!! Oglądamy w sobotę!
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

No OK, to ja mam takie pytanko: czy Wy te koszulki chcecie mieć już na niedzielę???
Ja miałam projekt w głowie pt. "Who's bad" na czerwono jak w klipie i same oczy Michaela takie jak z tej stronki www.mjtranslate.com., albo jeszcze lepsze - z loczkiem opadającym na czoło, ale to już do ustalenia... jak ktoś znajdzie jakieś fajne zdjęcie niech wklei linka. Mi by się coś takiego strasznie podobało. Nie wiem jak Wam??

Co do tej imprezy ....
ioreta pisze:No, kto się pisze do klubu Czekolada (na Piotrkowskiej - Lena, Dominika - liczę na Was) w piątek? Podobno to ma być coś fajnego - remixy audio i video Michaela i Justina. Jak oni to zrobią?
- strasznie bym chciała iść, jak wszędzie z Wami, ale nie mogę po prostu, mam kilka wypracowań z historii i inne rzeczy na głowie, ale myślę, że od końca maja przyszłego roku będę bardziej dyspozycyjna ... poza tym - chyba zacznę szukać mieszkanka w Łodzi, więc będę na miejscu :happy:

Ostatnio widziałyśmy się na 'urodzinkach' Majkela .... bladym świtem pamiętam na Placu wolności ;-)
To strasznie dawno temu było.... ;///
Gdybym mieszkała w Łodzi zapewne widziałybyśmy się częściej

Ach i jeszcze - my się w piątek spotykamy jakoś wcześniej???
Napiszcie coś konkretniej bo ja chyba niewtajemniczona dokładniej...

ioreta pisze:Kurcze, tylko tak myślę, że jak my tutaj będziemy ok. 3" to jak ja na 9" rano pójdę do pracy? Myślicie, że dam radę? Nie chcę być ledwo żywa w pracy.
- DASZ!!! Zapodaj sobie MJa w pracy, albo w drodze powrotnej zdrzemniesz mi się na kolanach :mj:

ioreta pisze:Kolejna sprawa: właśnie widziałam zwiastun "Mam talent" i tam takie dziewczyny w czerni tańczyły do "Jam"!!! Oglądamy w sobotę
- ta a ostatnio było w tle Don't stop till... i Thriller :knuje: to jest podejrzane.

Mam nadzieję, że do tego maja 2010 nie zapomną o MJu i nadal będą imprezy w tych łódzkich klubach Mjowe często :nerwy:

PS a dziś się dowiedziałam, że zmarł Swayze, a Dirty dancing oglądałam jako mała dziewczynka strasznie często, znałam na pamięć i udawałam, że tańczę..ech... dziwnie tak teraz..szkoda człowieka...

PS2 - co wy tak z ta mafią?? Who's bad nie lepsze???
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Ok, to pierwsz zaprponuje na koszulke, ale ostrzegam to jest fatalne :/
Poszłam za pomysłem Basi
Obrazek
Obrazek

ta druga miniturka jak klikniecie to nie jest czarna - nie wiem czemu nic nie widać na niej... Napisy takie przykładowe to są...
jak by było więcej czasu...ale chyba jak każdy cierpie na jego brak :surrender:
EDIT
Maharet mnie się bardzo podoba who's bad...
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Moonwalker24 pisze: Maharet mnie się bardzo podoba who's bad...
- dzięki, bo mnie właśnie chodziło o to, żeby nie robić na tych koszulkach nic w stylu "pamiętamy", "płaczemy" etc....
Po prostu dla mnie to jest jasne i to jest osobiste, nie lubię sie tak 'uzewnętrzniać', afiszować, bo to w moim mniemaniu jest niepotrzebne.
Nie potrzebujemy pisać na koszulkach takich rzeczy, nie, nie wiem...

Ja myślę, że nie-fan nie połapie Who's Bad - Łódź i to by było akurat zabawne, nasz znak rozpoznawczy hah, poza tym - trochę humorystycznie, trochę z twórczości - taka 'lekka' aluzyjka do Bad byłaby świetna przecież ;-)
Bądzmy radosnymi MJówkami, propagującymi twórczość MJa, a nie wciąż "och, odszedł, pamiętamy"...

Poza tym, któremu z fanów buźka by nie pojaśniała na taka koszulkę?
Jeszcze fotka - jakaś taka - no ja miałam na myśli oczy + loczek, ale może jakiejś inne pomysły?

Ja to się tam nie znam na robieniu graficznego czego tam, ale może jutro usiądę, a jak nie to ktoś może pokombinować z moim pomysłem, bo ja to dobra w wymyślaniu - gorzej sprawy techniczne ;-)

PS Jeżeli ten post się nie klei to wybaczcie, ale moje oczy się kleja jak trzeba... glupija
Awatar użytkownika
alter_ego

Post autor: alter_ego »

TO JEST N I E S A M O W I T E ! ! ! ! !

http://www.thisisit-movie.com/
that's all for L.O.V.E.
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

http://www.allegro.pl/item738901092_mic ... rozne.html

Są po prostu genialne. Najlepsze według mnie to numer:3, 6, 8, 11, 18, 19. Och poza tym wszystkie są świetne:)
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

oho!
Ja myślałam właśnie o czymś w stylu 18, 19:) Dzisiaj wrócę do domu, to może coś z tego skleję:> Tylko jakiś napis kurczę... ja bym jednak za tą Łodzią pokombinowała. Who's bad też brzmi fajnie;) A może Łódź's BAD?:D
Tylko ciągle nie wiem jak zrobić biały nadruk na czarnym tle, zwłaszcza, jeśli to ma być .jpg...

Piątek... ja bym poszła:) Co prawda klub Czekolada mnie przeraża, no ale dla Michaela mogę nawet zapuścić się w miejsce, do którego obiecałam sobie nigdy nie iść:P

PS: Miłego dnia :D
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

ioreta
Dzięki za informację :)
Nie zauważyłam nawet tych zdjęć, sorki :( Ściągnę sobie jak wrócę z pracy :happy: :happy:

Miłego dzionka wszystkim :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Cicha_WoDa

;P

Post autor: Cicha_WoDa »

Madzia nie ładnie tak kraść pieniążki ;-)
Awatar użytkownika
Maharet

po-cichu pisze:A może Łódź's BAD?:D
- :smiech: no ja to bym bym raczej obstawiała przy Who's bad i nie tworzyła. :smiech:
poza tym - ja nie z Łodzi i nie czuje żadnego przywiązania do tego miasta nenene ale jak chcecie. Ja zawsze moge się wybić i własną koszulkę sobie ponosić, bo ja tak zawsze ... znaczy zawsze na opak i inaczej niż inni... taki mam charakter chyba. :mj:
No cóż, a każdy lubi sobie podśpiewywać końcówkę Bad, a w takim zespoliku jak nasz to hoho

kiedy kupujemy bilety na ten pociąg???

Ja jutro jestem w Łodzi .... to przy okazji może??
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

alter_ego pisze:TO JEST N I E S A M O W I T E ! ! ! ! !

http://www.thisisit-movie.com/
Już nie moge się doczekać!! ;-)

Cicha_WoDa pisze:Madzia nie ładnie tak kraść pieniążki
Mogłaś przypomnieć że je mam nenene

Maharet pisze:Ach i jeszcze - my się w piątek spotykamy jakoś wcześniej???

Właśnie spotykamy sie? czy każda indywidualnie robi sobie nadruk?
Awatar użytkownika
Cicha_WoDa

Post autor: Cicha_WoDa »

Dziewczyny ale z tym napisem who's bad to mi sie podoba.Możecie to napisać na górze niżej zdjęcie MJ a potem Łódź na dole-to będzie ładnie wyglądało.
:knuje:
Madziula9 pisze:Maharet napisał:
Ach i jeszcze - my się w piątek spotykamy jakoś wcześniej???

Właśnie spotykamy sie? czy każda indywidualnie robi sobie nadruk?
Myśle że do niedzieli będzie się trudno spotkać i razem wyrabiać te koszulki.Ważne żebyście miały jakieś do Warszawy-musicie być zauważalne tam no nie :happy:
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

ioreta pisze:Druga sprawa, ostatnio nie było czasu, dopiero dzisiaj się wybrałam do Manu. Tam robią nadruki, można przynieść swoją koszulkę, ewentualnie dostać od nich za 18 zł (zwykły T-shirt, nie koszulka). Nadruk wielkości A4 (większych nie robią) 22 zł. Obrazek może być w formacie jpg. Jeśli chcemy do tego napisy, to oni sami muszą zrobić, chyba że mamy Corela. Czeka się chyba jeden dzień, jak dobrze zrozumiałam. Można przynieść wieczorem, a rano następnego dnia już jest. Albo rano, a wieczorem gotowe. Jakoś tak.
Ups, no to trochę się zmieniło, odkąd ostatnio korzystałam z ich usług. Po pierwsze - ja im dałam nadruk z napisem i wszystko wyszło ładnie. Po drugie - wtedy robili to około 5 minut, a nie cały dzień. :-/
Maharet pisze:Ja miałam projekt w głowie pt. "Who's bad" na czerwono
Czerwonego na czarnym może nie być widać za bardzo. A chyba tak ustalałyśmy, że koszulka ma być czarna. Obstawiałabym biały napis. Ale podoba mi się ten pomysł, tylko pod spodem dodałabym jeszcze "Łódź" :) Postaram się dzisiaj coś też stworzyć, tylko że nie mam Corela, więc nie wiem, jak to z tym tekstem będzie...

Na piątkową imprezę może bym poszła, ale jeszcze pewności nie mam. Ktoś wie, ile kosztuje wstęp do Czekolady?
Obrazek
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Maharet pisze:kiedy kupujemy bilety na ten pociąg?
Właśnie - jak z tymi bilecikami ? Kiedy kupujemy, idziemy razem czy jak ?
Te same pyt. do koszulek - razem się po nie wybieramy i zanosimy do nadruku ? Kiedy ?
Sorki za tyle pytań na raz, ale już się zagubiłam glupija ;-)
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

bettima pisze:Maharet napisał:
kiedy kupujemy bilety na ten pociąg?

Właśnie - jak z tymi bilecikami ? Kiedy kupujemy, idziemy razem czy jak ?
na pociag bilety kupimy przed odjazem pociagu ;D

dalej co do koszulek to ja nie wiem czy wyrobie sie zeby spotkac sie w piątek bo koncze ok.15 i potem musze zrobic wszystkie lekcje aby moc jechac w niedziele..

co do Czekolady to nie wiem czy mnie puszcza..
a na czym ma to wogóle polegac??? ;D

:mj:
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
ODPOWIEDZ