Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Posłuchajcie nie dosyć że to jest środek tygodnia-gdzie każdy idzie na drugi dzień do pracy czy do szkoły to jeszcze wstęp jest płatny. :-/
Obrazek

Post autor: MJ_Angel »

aleście sie mnie uczepili... xP
ja nietety też odpadam bo tego dnia/wieczoru jestem zajęta...;/ poza tym mixy mają być... a mnie mixy nie kręcą :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

trochę może zmienię temat.. ;p

ale zorganizujemy może wspólne wyjście na "This is it" do kina? ;)
ostatnio jak byłam na koncercie "live in Bucharest" to widziałam mnóstwo fanów w kapeluszach i Michaelowych koszulkach, może byliście jedną z tych grup? chciałabym dołączyć do Waszego grona ;)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Ja niestety nie byłam na "Live in Bucharest" bo mam na dvd i znam na pamięć a poza tym nie mogłam przyjechać, ale na premierę "This is it" napewno sie wybiore dlatego jesli sie zgadamy to chętnie dołącze do Was :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Wiecie już w którym kinie będą grać "This is it"??
Obrazek
jacek31

Post autor: jacek31 »

Hejlo! Ja mam urlop akurat teraz więc chętnie zajrzał bym do czekolady! Będzie ktoś? Po ile bilety? Dajcie znać Pozdrawiam Jacek
Jacek31
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Annie_17 my byliśmy chyba najgłośniejszą i najbardziej ruchliwą grupą w sali nr 5 xP (ja jak zawsze jestem w białym kapeluszu xP)
bankowo bedziemy szli całą paką na koncert :) i to nie raz :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Annie_17

MJ_Angel ja niestety byłam w innej sali, ale tu też było głośno ;) na pewno raźniej jest iść większą paczką i zawsze lepsza zabawa ;) byłaś z fanami z MJPT? ;)
But if you just believe
Awatar użytkownika
Annie_17

Wercia pisze:Wiecie już w którym kinie będą grać "This is it"??

jak na razie w ogóle nie wiadomo czy będą grać w Poznaniu.. :( ale miejmy taką nadzieję!! raz piszą, że będą wyświetlać film, a raz że nie..ale w piątek idę do Multikina się dowiedzieć co i jak ;)
But if you just believe
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Annie_17 pisze:jak na razie w ogóle nie wiadomo czy będą grać w Poznaniu.. :(
Wątpię, żeby nie grali w jednym z największych kin w Polsce (jak nie największym) jakim jest Kinepolis Cinema-City na Krzywoustego. Sory, ale jakby nie zagrali tego w Kinepolis to byłaby zbrodnia:P
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Basia

Post autor: Basia »

jacek31 pisze:Hejlo! Ja mam urlop akurat teraz więc chętnie zajrzał bym do czekolady! Będzie ktoś? Po ile bilety? Dajcie znać Pozdrawiam Jacek
myślę żeby się tam wybrać - jak będą same mixy to być moze się nie pobawię ale zobaczę co i jak, Weronika ma też być ale ok 21.30

Chociaż nie wiem po ile wstęp - skąd wiecie że w ogóle jest płatny?

pozdrawiam
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Annie_17 pisze:na pewno raźniej jest iść większą paczką i zawsze lepsza zabawa ;) byłaś z fanami z MJPT? ;)
hehe wiadomo xP cała ekipa forumowo poznańska była xP i poznanlismy tam delfina i Basię dodatkowo którzy dołączyli do elity xP
my cały czas zachęcamy do spotkań ale jak ktoś się deklaruje to jak przychodzi co do czego to sie nie zjawia...;/

może przejdziemy sie na szysze w tą sobotę? :)
Obrazek
theProudOne

Post autor: theProudOne »

Basia pisze:myślę żeby się tam wybrać - jak będą same mixy to być moze się nie pobawię ale zobaczę co i jak, Weronika ma też być ale ok 21.30

Chociaż nie wiem po ile wstęp - skąd wiecie że w ogóle jest płatny?

pozdrawiam
Z tego co mi wiadomo wstęp będzie kosztował tyle, co w każdy czwartek, tzn. 10zł lub 5zł z legitymacją studencką.

Nie wiem, czy dobrze rozumiecie określenie "miksy". Wg mnie to będzie po prostu zbiór teledysków (zarówno za barem jak i w sali z parkietem są ekrany), a nie jakieś przeróbki piosenek. Głowy za to nie daję, ale tak to właśnie wygląda na normalnych ("niemajkelowych") imprezach w Czekoladzie.
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

UWAGA! UWAGA! Ewelina przybywa do Poznania! :P mimo, że już 2 lata w Poznaniu kątem pomieszkuje w roku akademickim to jeszcze się z żadnym z Was nie widziałam - bynajmniej nie w Poznaniu :P Tak więc proponuję zainicjowanie jakiegoś spotkania po 27 września... Oczywiście jeśli tylko przyjmiecie mnie do swojej poznańskiej zgranej fanowskiej paczki... Mam nadzieję, że nie będę musiała jakiegoś chrztu przechodzić czy czegoś takiego :nerwy: glupija
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
Annie_17

MJ_Angel pisze:
może przejdziemy sie na szysze w tą sobotę? :)

akurat w tą sobotę jadę na wesele.. wiec odpada.. ;( ale może w przyszłym tygodniu?;) tylko, że ja mieszkam poza poznaniem.. i mam krucho z dojazdami, wiec tak jakoś rano, popołudniu byle nie późnym wieczorem, bo potem już nic nie jedzie ;) a prawko dopiero w przyszlym roku robie.. ;p
But if you just believe
ODPOWIEDZ