Warszawa zaprasza na lokalne zloty

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
roberto

Post autor: roberto »

MEDeah witaj nieznajoma :mj: zapraszamy mam nadzieję że będziesz na bemowie to napewno się poznamy ;-) a jeżeli chodzi o spotkanie przed imprezą to jakoś po godz. 16 ale szczegóły ustalmy jakoś w sobotę ok . pozdro :dance:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Olica

Post autor: Olica »

Ja jeszcze nie wiem co z Thrillerem, obecnie też zbieram fundusze. A co do koncertu to prawdopodobnie mnie na nim będzie a jeśli uda mi się zjawic to dopiero na 19. A Robert o piwo to ja się upomnę przy innej okazji, możesz byc tego pewien ;)
roberto

Olica pisze:mnie na nim będzie
będzie czy nie ??? i bądź na tą19 chociaż to piwo wypijemy i nie będziesz musiała sie upominać sam ci przypomne ;-) pozdro OLU
Olica

Post autor: Olica »

Miało byc, że nie będzie. Zobaczymy....... jeśli nie będzie mnie w Warszawie albo będę na Cin Cin Polish Cup to wtedy nawet na tą 19 się nie pojawię.
roberto

może umówmy się na bemowie pod Cerrefourem?? tam na przeciwko lotniska jest galeria bemowo z kinem i cerrefourem mam nadzieję że znacie albo traficie :-/ może 16:30 w niedzielę ? myślę że to dobra godzina żeby nie spóźnić sie na rozpoczęcie imprezy :dance:

pozdrawiam :mj:
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

ale to jest zupelnie nie w tym miejscu co amfiteatr... z metra świętokrzyska jest bezpośredni autobus na miejsce - 506, przystanek raginisa trzeba wysiąść. Ja byc może będe się jeszcze umawiać z dziewczynami z łodzi wczesniej w centrum i wtedy z nimi pojade. a jesli nie to i tak wydaje mi sie ze najlepszym rozwiazaniem jest spotkanie albo w centrum albo na miejscu.
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
roberto

dobra to napiszcie gdzie i o której kurde . albo poprostu umówmy sie przy ratuszy na tym bemowie to podobno blisko tego amfiteatru ???

ghost_ola Olu może napisz gdzie się dokładnie umówiłas albo napiszcie o której będziecie przy tym ratuszu ??/ pozdro
E2

Post autor: E2 »

cześć Mam nadzieję, że na kolejne spotkanie przygarniecie jeszcze jedną zbłąkaną owieczkę? pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sylwia_18

Post autor: Sylwia_18 »

Jutro w klubie na Nowym Świecie (http://www.savoyhotel.pl/) odbędzie się impreza zatytułowana JACSKON NIGHT. Z tego co zauważyłam będzie dużo muzyki z lat 70,80,90 i niewiadomo ile w tym Michaela- miejmy nadzieje że sporo :). Wstęp : 10 zł. Wybiera się ktoś? :)

http://www.booomclub.com/action.php?aid=4900

Pozdrawiam :mj:
E2

hej ja chętnie bym poszła Może ktos jeszcze się wybiera to zorganizowalibyśmy jakąś większą grupę Czekam na info.
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Brzmi fajnie! Ja bym się wybrała, tylko nie wiem jeszcze czy dam radę, bo jutro moja mama wyprawia urodziny i nie wiem do której to potrwa. Ale jeśli jakoś nie za późno się skończy to chętnie wpadnę!
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
adi82

Post autor: adi82 »

Tez bym sie wybral, bo wreszcie sie sprowadzilem z powrotem do stolicy i dawno sie dobrze nie bawilem. :mj:
E2

hej ja się wybieram Umówiłam się z koleżanką o 20.10 przy wejściu do metra świętokrzyska, więc jak ktoś z Was ma ochotę do nas dołączyć to zapraszamy
Awatar użytkownika
Sylwia_18

Post autor: Sylwia_18 »

Ja będe w klubie z koleżanką ok 21, więc może jakoś się znajdziemy :)
E2

Mam nadzieję, że uda nam sie spotkać. Do zobaczenia :)
ODPOWIEDZ