Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Basiu zadzwonie do Ciebie i mi powiesz ile za ten wstęp ok?

Jeżeli chodzi o koncert "This is it" ponieważ widzę że jest naprawdę dużo chętnych-może zrobilibyśmy tak że od każdego zebralibyśmy po 20 zł na bilet i wtedy jedna osoba kupiłaby dla wszystkich.Mielibyśmy pewność że nie będziemy porozrzucani po kilku salach nenene
To tylko propozycja w celu integracyjnym.
Obrazek

Post autor: jacek31 »

Zadzwoniłem do organizatora z czekolady, impreza zaczyna się o 21, normalny 10 zł ,studencki 5, teledyski lecą na telewizorach, a dj prowadzący imprezę mixują te kawałki co lecą.
Pozdrawiam J
Jacek31
Basia

Post autor: Basia »

Czyli +/- 21.00 w czekoladzie

Fani MJ'a nie mogą zawieść sowjego Mistrza i być przebitymi przez fanów Justina :-)

See You
Awatar użytkownika
Jeanny100

Ja odpadam.Kryzysss.....
Obrazek

Post autor: jacek31 »

Mnie też nie będzie. Nie mam jak wrócić do tej mojej wsi...j
Jacek31
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

Mjabs chrzest obowiązkowo xP już ja ci coś zorganizuję xD
to co? umawiamy sie jakoś? albo ta sobota albo nie wiem kiedy ;pp rzucajcie jakieś propozycje :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

ja jestem za następnym piątkiem! :p bo w ten weekend nie dam rady.. :(
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Mjabs pisze:jeszcze się z żadnym z Was nie widziałam - bynajmniej nie w Poznaniu :P
a, pamiętam Cię z Warszawy, rozmawiałyśmy chwilę. ;)

Jeśli chodzi o This is it to pewnie znów nieładnie postąpię i nie przyznam się do Was w kinie. ;]
moja ekipa poprzednio-koncertowa z mamą na czele stwierdziła, że na ten seans również się wybiera.
Choć nie jestem pewna czy chcę ich zabrać, zobaczę jak wyjdzie.

piątek za tydzień... no w sumie, w sumie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Ja odpadam...
Obrazek

Post autor: Basia »

No cóż, byliśmy :-) Justina pobiliśmy :mj:

Intensywnie Michaela puszczali przez 1 godz. na przemian z JT, ale wszyscy stwierdzili, że to i tak najlepsza impreza MJ'owa od czasu zlotu
:-) ale tylko dlatego, że wytańczyliśmy się i Michael leciał co 3 min :-) (przez tą godzine). Chociaż drugi raz nie damy się nabrać na imprezy Michaelowe w czekoladzie

Na imprezie wymyśliliśmy, że trzeba jakoś zorganizować Sylwestra w rytmach naszego Mistrza

Wyjeżdzam na tydzień z Poznania więc organizujcie coś na next weekend

pozdrawiam
Basia
Ostatnio zmieniony pt, 18 wrz 2009, 11:53 przez Basia, łącznie zmieniany 1 raz.
theProudOne

Post autor: theProudOne »

Basia pisze:No cóż, byliżmy :-) (...)
A wg mnie było słabo. Gdybym nie wiedział, że coś takiego ma się odbyć, to bym się nawet nie połapał (będąc na imprezie).

Tak jak napisała Basia część MJ vs Justin trwała nieco ponad godzinę, co daje po kilka piosenek na głowę. Pamiętam imprezy w Czekoladzie, na których "bez łaski" grano 5 kawałków Michaela.

Poza tym zabrakło mi jakiejś otoczki, nagle DJ zaczął po prostu grać na zmianę Jacko i tego drugiego :P, a przecież Król wymaga królewskiego traktowania ;).

Ludzi było mało (czwartek i to we wrześniu) i miałem wrażenie, że w większości byli przypadkowi (w sensie - nie fani MJa). Wniosek - zawiodła promocja.

Podsumowując - ja byłem rozczarowany. Wydaje mi się, że absolutnie nie wykorzystano potencjału takiej imprezy. A szkoda.
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

Justin do Michaela to jak Lech Kaczyński do Bolesława Chrobrego... MJ nie ma absolutnie żadnej konkurencji, no w każdym razie:

- dowodów osobistych nikt nie sprawdzał
- obsługa była naprawdę spoko, bamberstwa nie zaobserwowałem
- ceny w barze przemilczę
- bardzo ciekawy wystrój klubu, naprawdę mi się podobał + wygodne sofy
- całkiem dobre nagłośnienie i dobra wentylacja
- dużo ludzi, na parkiecie nawet za dużo
- dobre wizualizacje, godne uwagi!
- ponieważ rano musiałem wstać, nie przeszkadzało mi zakończenie głównej części imprezy o 1.00 - dzięki temu wróciłem do domu o w miarę normalnej porze...
- dziękuję całej ekipie z Poznania :)

Reasumując: jestem zadowolony że byłem i chcę więcej, ALE NIE W CZWARTKI
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
Jeanny100

W Poznaniu koncert będzie można zobaczyć w kinie KINEPOLIS.Dla niezorientowanych lub zamiejscowych-znajduje się ono na franowie. ;-)
Obrazek

Post autor: insomniaof »

Jeanny100 to się nawet lepiej składa bo mam lepszy dojazd do Kinepolis. jest jakiś plan na spotkanie przed? musze odebrać bilety ;-)
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
pionson

Post autor: pionson »

Ludzie pomocy jak zwykle jestem malo zorientowana, a z checia i to ogromna przeszlabym sie na impreze w stylu Mikey'a (p.s. jestem zmotoryzowana wiec w razie co moge z tarnowa pdg kogos zgarnac). Tylko gdzie i kiedy? Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ