Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Maharet pisze:Ach i jestem za 11.30, a nie 45, bo trzeba się zebrać do kupy i bilety kupić na spokoooojnieeee
Jeśli pociąg jest o 11.08, to o 11.30 już będzie hen za Łodzią... :hahaha: Ale wiadomo, miałaś pewnie na myśli 10.30 i też sądzę, że lepiej być trochę wcześniej ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Ach no tak, tak 10.30 ...

(ale to nie wskazuje jednoznacznie na to, że się pomyliłam, może świadczyć również o moim braku umiejętności logicznego myślenia :smiech: czyli, że głupek jestem , co nie do końca mija się z prawdą glupija )

Dobra - Basia - 9.40 na Dołach??????????
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Zobacz czego ja dla Ciebie nie zrobię! Wstanę przed 9 w niedzielę :diabel:
Uh, och, mam nadzieję, że się znajdziemy na tych Dołach, bo nie jestem pewna jak Twój bus jeździ, no ale w razie czego miej telefon w pogotowiu!

A, że jutro muszę wstać PRZED 7, to czas się zwijać chyba, nie?:>
Dobranoc drogim Paniom, straaaaaaaaaaaasznie się cieszę, że jednak jedziemy, mam nadzieję, Iza, że też się zdecydujesz:)
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

eej dziewczyny to jak z tymi koszulkami, bo nie rozumiem. kazda będzie sama robic czy jak? bo ja nie będę miała zbyt możliwosci tego sama zrobic, a też chcę miec koszulkę, no... :(

fajnie, że podają już coś o This is it, nie mogę się doczekac, wreszcie się z Wami wtedy spotkam.
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

justBeatIt pisze:eej dziewczyny to jak z tymi koszulkami, bo nie rozumiem. kazda będzie sama robic czy jak? bo ja nie będę miała zbyt możliwosci tego sama zrobic, a też chcę miec koszulkę, no... :(
Pewnie zrobimy sobie jakoś w październiku lub jak będziemy kupowac bilety na This is it.

Życzę wam dobrej e tam dobrej bardzo dobrej zabawy w niedziele :dance:
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Maharet pisze:A Beata to będzie raczej... no w końcu miała ze mną siedzieć do 4 rano i czekać na tramwaj
No miałam, miałam...I bardzo bym chciała,ale do tej pory nie jestem pewna, czy uda mi się pojechać :surrender: Akurat w ten łikend jest wystawa psów rasowych i zgłaszałam się do pracy na jednym z ringów. Niby im mówiłam, że z niedzieli rezygnuje (byłam nawet w zeszłą niedzielę pomagać im przy biurowej robocie niby zamiast tej niedzieli która będzie), ale mają mało osób i powiedzieli, że możliwe, iż jednak będę musiała przyjść :-/ Postaram się jutro rozeznać jeszcze w sprawie, może złapię kogoś, kto mógłby mnie zastąpić 20.09. Ale nie wiem czy się uda :nerwy:
PS.Ale zamotałam, mam nadzieję, ze się mimo wszystko połapiecie w moich zeznaniach ;)
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

po-cichu pisze: Dobranoc drogim Paniom, straaaaaaaaaaaasznie się cieszę, że jednak jedziemy, mam nadzieję, Iza, że też się zdecydujesz:)
Dobra! Jadę! Nie ma to tamto. Jest źle, a jak nie pojadę to będzie jeszcze gorzej :smiech: Zwłaszcza, że mi zabrali tv i w niedzielę nie obejrzę moich ulubionych seriali :smiech:

Myślę, że wszystkie naładujemy sobie akumulatorki na Bemowie, nie było się 13 lat temu to trzeba jechać w niedzielę, nie? Energi niech nam starczy do premiery "This is it", no, chyba że się wcześniej coś szykuje, o czym nie wiem :D A w ogóle, jedziemy do krka na Flashmoba? :D (chyba na początku października).

Wiecie, co ostatnio stwierdziłam? Że to jednak nie to forum jest moim nowym uzależnieniem, ale Michael (starym - odnowionym uzależnieniem). A no, i kupiłam Machinę, o której mówiliśmy w zoo, ale jeszcze nie zdążyłam przeczytać.

Dobra, czyli w niedzielę rozumiem, że zbiórka na Fabrycznym? A o której, bo już nic nie wiem. I będę się raczej wcześniej urywać. Myślę, że tak, żeby być w Łodzi o jakiejś 0-1" najpóźniej. Tylko się nie gniewajcie.

P.S. Qrde, muszę jakoś wykombinować ten tv, bo jutro w Mam talent mają tańczyć do Jam. Chociaż i tak wszystko zaraz będzie na YouTubie.

P.S. 2: Kto chętny do kina na "9" (producentem jest Tim Burton)? Może nie jutro, ale np. w przyszłym tygodniu?
Tutaj trailer: http://www.youtube.com/watch?v=mDH0e73_j8M
A tu fajna recenzja: http://www.mmlodz.pl/6300/2009/9/10/rec ... nterwencje
Awatar użytkownika
Maharet

Dobra! Jadę! Nie ma to tamto.
Huuuurrraaaaaaaaa :happy: :happy: No nareszcie mądrze gadasz :smiech:

ioreta pisze:Myślę, że tak, żeby być w Łodzi o jakiejś 0-1" najpóźniej. Tylko się nie gniewajcie.
- ale wszystkie wracamy o tej porze, czy tylko Kopciuszek?? Bo mnie trochę przeraża wizja tak wczesnego powrotu ze względu na to, że i tak busa do domu mam o 4 rano.

ioreta pisze:A w ogóle, jedziemy do krka na Flashmoba? :D (chyba na początku października).
- najpierw lepiej przeżyjmy tą Warszawę ;-)

ioreta pisze:Kto chętny do kina na "9" (producentem jest Tim Burton)? Może nie jutro, ale np. w przyszłym tygodniu?
- jaaaaaaaaaaaaaa!!!! Zabawne, bo właśnie dzisiaj sprawdzałam czy jest ten film w Siverze i Bałtyku, ale nie ma...
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Maharet pisze:
ioreta pisze:Myślę, że tak, żeby być w Łodzi o jakiejś 0-1" najpóźniej. Tylko się nie gniewajcie.
- ale wszystkie wracamy o tej porze, czy tylko Kopciuszek?? Bo mnie trochę przeraża wizja tak wczesnego powrotu ze względu na to, że i tak busa do domu mam o 4 rano.
Nie no, ja tu nic nie narzucam, jak coś to wracam sama, a jak ktoś chce to niech się przyłącza :P
Maharet pisze:
ioreta pisze:Kto chętny do kina na "9" (producentem jest Tim Burton)? Może nie jutro, ale np. w przyszłym tygodniu?
- jaaaaaaaaaaaaaa!!!! Zabawne, bo właśnie dzisiaj sprawdzałam czy jest ten film w Siverze i Bałtyku, ale nie ma...
Jest w Cinema City w Manu od dzisiaj.
9
(USA, 12 L), animowany, 2009 Godziny: 10:30 14:15 16:00 17:45 19:30 21:30
Awatar użytkownika
justBeatIt

Maharet pisze:
- jaaaaaaaaaaaaaa!!!! Zabawne, bo właśnie dzisiaj sprawdzałam czy jest ten film w Siverze i Bałtyku, ale nie ma..

właśnie weszlam tu z zamiarem napisania o tym filmie :D
ja też chętna jestem jak najbardziej, o ile szkoła pozwoli.
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

zycze wam swietnej zabawy( chociaz wiem ze i tak taka bedzie) strasznie zle mi z tym ze przez szkole i nauczycieli ktorzy zatruwaja mi zycie nie moge jechac.. ;(
mam nadzieje ze jeszcze kiedys bedzie cosik takiego..
na This Is It bede na 100% chociaz juz moja "kochana" klasa chce jakas wycieczke klasowa robic..ale nei Mchael najwazniejszy ;D :mj:

przejrzałam wątek dotyczący Sylwestra fanów..i tak sie zastanawiałam czy gdzies u nas dalby sie cosik takie zrobic??;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Maharet

To co??? Przyszła sobota????? :happy:

Uwielbiam specyfikę filmów Burtona, jeśli maczał w czymś palce - znaczy, że nie może być nudne ;-)

A zresztą... zgadamy się w niedzielę :dance:

EDIT - Też bym bardzo chciała przeżyć taki pierwszy w życiu udany sylwester. (w dodatku jeszcze z fanami Michaela, to byłby cud) Do tej pory jakoś mi nigdy nie wychodziło.... smutne wspomnienia, ale nic.
Dominika mi tez nauczyciele żyć nie dają, ale trzeba kombinować, bo bym chyba zdechła gdybym miała się uczyć jeszcze więcej niż robie to teraz glupija
(no, ale ty podobno lubisz zdobywać wiedzę ;) No ja też, ale nie koniecznie z każdej dziedziny, którą karze mi opanować szkółka)
Awatar użytkownika
justBeatIt

hmm no to jak zgadacie sie w niedziele to napiszcie tu, bo mnie w neidziele nie bedzie, a tez bym sie wybrala na burtona, ktorego rowniez uwielbiam
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Iza! Super, świetnie, bardzo się cieszę, że się zdecydowałaś! :dance:
Dangerous_Dominika pisze:na This Is It bede na 100% chociaz juz moja "kochana" klasa chce jakas wycieczke klasowa robic..ale nei Mchael najwazniejszy ;D :mj:
Ty tu się nie wykręcaj This Is It, bo to oczywista oczywistość:D Jeszcze by brakowało, żeby Cię brakowało :P (ale mądra jestem, nie?:P)
ioreta pisze:P.S. 2: Kto chętny do kina na "9" (producentem jest Tim Burton)? Może nie jutro, ale np. w przyszłym tygodniu?
No właśnie dzisiaj w pracy oglądałam trailer (bez głosu!!), ale i tak stwierdziłam, że trzeba by się ukulturalnić w kinie:> Jak mnie przygarniecie, to przyłożycie się do mojego rozwoju kulturalnego, o!:D

PS: A tak w ogóle, to się cieszę, że jutro sobota i mogę wstać nawet w południe:D :mj:
PS2: Co raz bardziej boję się jak się w tej Wawie odnajdziemy :D No ale chociaż po jednej stronie Wisły wszystko mamy... glupija
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Dangerous_Dominika pisze:strasznie zle mi z tym ze przez szkole i nauczycieli ktorzy zatruwaja mi zycie nie moge jechac.. ;(
Którzy to?! Ja tam pojadę w poniedziałek i jako absolwentka naszego liceum, przedstawię im obraz strat, jakie wyrządzają fanom Michaela. Mamy dopiero połowę września i już nie dają Wam żyć? :P Myślałam, że skoro nie uczy Cię pani Majcher, to przynajmniej początek roku powinien być lajtowy ;)
Swoją drogą, jakoś nie widzę, żeby mój brat przesiadywał nad książkami... :hahaha:

Co do Sylwestra, to chyba ciężko by było przekonać władze miasta do takiego pomysłu. Chyba, że ktoś ma znajomych z branży albo wystarczające doświadczenie w organizowaniu takich imprez. A najlepiej i jedno, i drugie ;D Prędzej udałoby się wynająć jakiś lokal na sylwestrową noc dla MJówek, ale jeśli jest taka opcja, to pewnie naszej Kindze już wpadło to do głowy ;-) Swoją drogą, to super byłoby spędzić Sylwestra przy muzyce MJa, z ludźmi, którzy cieszyliby się z tego tak samo mocno, jak ja :party: :mj:
Obrazek
ODPOWIEDZ