Zmieniam nazwę tematu z TTW09 na aktualną. Nie mam nic wspólnego z organizacją tegorocznego eventu, ale może treść wątku przyda się Organizatorom i ew. Uczestnikom. Powodzenia

Na stronie imprezy znalazłam dziś info, iż odbywa się ona także w PL -
Czy ktoś z Forumowiczów za tym stoi? Jeśli nie, to co powiecie na to, żeby dołączyć do Thrill The World 2009?Warsaw, Event ID: 30256, Private event
Na czym to polega?
Od 2006 roku, w weekend poprzedzający Halloween, o ustalonej porze, na całym świecie ludzie tańczą układ z "Thrillera". W tym roku będzie to 25.10 u nas o ... 2.30 am ;) Zapowiada się bicie rekordu, bo zainteresowanie imprezą wydaję się być ogromne (w zeszłym roku thrillerowało ponad 4 tys. osób)
Organizacyjnie jest trochę do załatwienia, nawiązałam kontakt z "centralą", ale sama nic nie zrobię, stąd moje pytanie - pisalibyście się na taki event? Wiem, ostatnio dużo flash-mobów, ale wydaje mi się, że takich rzeczy nigdy za wiele. Poza tym, 25.10 rozpoczynać będzie dość emocjonujący dla nas tydzień, kiedy zobaczymy TII, więc chyba tym bardziej możnaby go zacząć w towarzystwie MJówek.
Jestem z Krakowa, więc wstępnie myślę o organizacji tego właśnie tu. Oczywiście, poza zgodą głównych organizatorów, postaram się i o zgodę władz, odpowiednie miejsce i oprawę tego wszystkiego. Chcę już zacząć działać, pytanie tylko, czy warto, czy znajdą się chętni?
To czekam na opinie, krytykę i głos w sondzie.
---
Cała choreografia jest objaśniona
---
przykładowy film z zeszłego roku