http://www.youtube.com/watch?v=6xml_yiQ ... ature=fvwp
wszystko o Jego zachowaniach na scenie...ja nie mam komentarza:D:D:D:
Co sądzicie o zachowaniu Michaela na scenie?
- addicted2MJ
Padły już w tym temacie przysłówki: zmysłowo, spontanicznie, naturalnie. Ja bym dodała, że MJowi (prawie) wszystko na scenie wychodziło bardzo subtelnie, nienachalnie i nie odczuwałam w tym jakiejś obsceniczności, którą nader często można spotkać u tzw współczesnych wykonawców muzyki pop i jej pochodnych :/
Ale pozwolę sobie jeszcze przytoczyć wypowiedzi dwóch panów z nieautoryzowanego dokumentu pt Niezwykłe życie MJa, którzy zwrócili uwagę, że MJ był taki na scenie już od dziecka:)
Brian Mccullun (Rock Music Critic-Detroit):
Jego bracia byli od niego starsi. Bardziej dojrzali. Ówczesne nastolatki 'leciały na nich', ale nawet wtedy Michael robił na scenie rzeczy, których nie ośmieliłby się robić żaden z nich. Już wtedy.
William Brandt Jr (Songwriter/Producer):
Pamiętam jeden ich występ (...) Michael wtedy był naprawdę małym chłopcem. A robił na scenie takie rzeczy, których mały chłopiec nie powinien był robić. Oni w porównaniu z nim byli grzeczni.
Ale pozwolę sobie jeszcze przytoczyć wypowiedzi dwóch panów z nieautoryzowanego dokumentu pt Niezwykłe życie MJa, którzy zwrócili uwagę, że MJ był taki na scenie już od dziecka:)
Brian Mccullun (Rock Music Critic-Detroit):
Jego bracia byli od niego starsi. Bardziej dojrzali. Ówczesne nastolatki 'leciały na nich', ale nawet wtedy Michael robił na scenie rzeczy, których nie ośmieliłby się robić żaden z nich. Już wtedy.
William Brandt Jr (Songwriter/Producer):
Pamiętam jeden ich występ (...) Michael wtedy był naprawdę małym chłopcem. A robił na scenie takie rzeczy, których mały chłopiec nie powinien był robić. Oni w porównaniu z nim byli grzeczni.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
U niego każdy chwyt jest dozwolony ;)
Mi to nigdy nie przeszkadzało,wrecz przeciwnie i tak jak ktos napisał wczesniej obecne gwiazdki nasladują ten ruch i tu bym powiedziala w bardzo oblesny sposob.
Wezmy JT na koncercie Future sex Love w MSG , jak pod to dopiero jest dla mnie oblesne ze lapie sie doslownie za krocze i potrząsa lol..
Nikt nie umie się tak zlapac, zakręcic i w ogole zrobic tak jak to MJ potrafil i nikt juz nie będzie.
Jego ruchy znak rozpoznawczy, on to wprowadzil ulepszyl i tak juz pozostanie.
Mi to nigdy nie przeszkadzało,wrecz przeciwnie i tak jak ktos napisał wczesniej obecne gwiazdki nasladują ten ruch i tu bym powiedziala w bardzo oblesny sposob.
Wezmy JT na koncercie Future sex Love w MSG , jak pod to dopiero jest dla mnie oblesne ze lapie sie doslownie za krocze i potrząsa lol..
Nikt nie umie się tak zlapac, zakręcic i w ogole zrobic tak jak to MJ potrafil i nikt juz nie będzie.
Jego ruchy znak rozpoznawczy, on to wprowadzil ulepszyl i tak juz pozostanie.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Michael to zwierze sceniczne, jest muzyką, jest tańcem. Tworzy silną więź z zespołem, z rozszalałym tłumem. Każdy gest jest ważny, ma znaczenie, jest dopełnieniem muzyki, jest nad wyraz oryginalny, jedyny w swoim rodzaju. Nie można oderwać na chwile wzroku, każde kiwnięcie palcem jest ważne i nie może umknąć naszej uwadze. Udział ma tu niesamowita energia, wyzwalała się w nim i dawała upust jego emocjom. Cokolwiek by nie zrobił, to robił to w nadzwyczajny sposób. Był muzyką w tańcu i muzyką w śpiewie - ot cały Michael Jackson.
-> temat posprzątany 12 kwietnia 2010.
mav.
-> temat posprzątany 12 kwietnia 2010.
mav.
There's a place in your heart
And I know that it is love