Hej

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Larellay

Hej

Post autor: Larellay »

Zarejestrowałam się ponad miesiąc temu jednak dopiero teraz zdecydowalam się na oficjalne przywitanie.
Minęły prawie 3 miesiące ,a ja nadal nie mogę się pozbierać . Dalej odczuwam silny ból :(
Najgorsze jest to ,że otoczenie nie zbyt mnie rozumie ;/ Nie wierzą ,ze bylam fanką Michaela przed 25 czerwca , dobrzze ,że istnieje to forum.
Mam nadzieję ,że ludzie którzy tu piszą nie odtrącą mnie tak jak moi rówieśnicy
Awatar użytkownika
owca

Post autor: owca »

Witaj! my fani MJ mielibyśmy cię odtrącać? skąd?!
ja też jestem fanką sprzed 25 czerwca... i często odwiedzałam to forum ale nie wiem dlaczego dopiero teraz się zarejestrowałam. jestem na siebie wkurzona z tego powodu. w każdym bądź razie miłego postowania ;)
:mj:
Awatar użytkownika
xDirty Diana

Post autor: xDirty Diana »

Oj tak, ludzie bywają niepoważni...ale najważniejsze, że Ty sama wiesz, jaką wielką fanką MJ jesteś : )
Witaj na forum .
I'm Gonna Make A Change,
For Once In My Life
It's Gonna Feel Real Good,
Gonna Make A Difference
Gonna Make It Right . . .
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witaj ;-)
Obrazek
Morderlord