koncert Tito

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
billie_jean

koncert Tito

Post autor: billie_jean »

a tu taki news jakby ktoś nie słyszał...

23 listopada w Universal's BB King's wystąpi Tito Jackson jako jeden z wirtuozów gitary podczas 'nocy bluesa na żywo'.
więcej o koncercie tutaj: www.titojackson.com

Obrazek
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Awatar użytkownika
maartynka

Post autor: maartynka »

mmmmmmmm Marilyn Manson ;-) ;-) ;-) ;-)
sorka ze nie do tematu ....
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

maartynka pisze:mmmmmmmm Marilyn Manson ;-) ;-) ;-) ;-)
sorka ze nie do tematu ....
:podejrzliwy:
Awatar użytkownika
maartynka

Xscape pisze:
:podejrzliwy:
nie przejmuj sie :smiech:
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

maartynka pisze:mmmmmmmm Marilyn Manson ;-) ;-) ;-) ;-)
...był bardzo ładnym chłopcem
Obrazek
...ale nie został wirtuozem :wariat: gitary jak Tito Jackson.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
billie_jean

SUNrise pisze: ...był bardzo ładnym chłopcem
no i tu się chyba nic nie zmieniło...

Obrazek
SUNrise pisze:...ale nie został wirtuozem :wariat: gitary jak Tito Jackson.
no niestety nie było mu dane...chociaż kto wie, jeszcze młody jest :glupi:

a co do zbaczania z tematu to chyba mamy rekord... :-/

#b_j# proud mm fan ;-)
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Maerlin Manson jest straszny :nerwy: i dziwny z niego człowiek ale mnie fascynuje jaki z niego głupek!!!
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Akurat MM głupkiem nie jest. Nie wiem , jak wiele programów z nim widziałas i jak wiele zrozumiałas z tego, co mówił, ale sądzac po takim okresleniu - mniemam , ze niewiele dane Ci było poznac. Tym wiekszamoja dezaprobata dla Twego posta. :-/
MM jest niezwykle inteligentnym facetem, przez długi okres czasu był krytykiem muzycznym, jest wykształcony. Wystarczy posłuchac wypowiedzi ludzi, którzy robili z nim wywiady, albo - jeszcze lepiej - popatrzeć na wywiady , jakich udzielił.
Jego image to zupełnie inna sprawa. On zwyczajnie wie, jak się sprzedać, co chwycą ludzie. A przekonania i stosunek do religii - to chyba wogóle nas nie powinno inetersowac... to tak nawiasem...
Myśle, ze ludzie, którzy tak bardzo pragna tolerancji wobec mężczyzny mającego manekiny w sypialni i dwukrotnie oskarzonego o pedofilie powinni powściagac się z wyrazaniem opinii typu "głupek" wystosunkowanych wobec innych - w sumie bardzo podobnych do MJa- artystów. Już nie wspomne o tym, ze fani Michaela Jacksona - zarówno Ci młodzi, jak i najbardziej "zasłużeni" - niejednokrotnie wyrażają podziw wobec wielu innych twórców...
Stosujmy sie do tego, czego oczekujemy od innych...

...pzdr
siadeh_na_powaznie_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
billie_jean

SylwuniA pisze:Maerlin Manson jest straszny :nerwy: i dziwny z niego człowiek ale mnie fascynuje jaki z niego głupek!!!
więcej argumentów proszę co do twojej opinii (mniemam że jednak na czymś ją opierasz) bo na takiego posta to nawet nie chce mi się odpisywać... :-/

#b_j#
Awatar użytkownika
maartynka

SylwuniA pisze:Maerlin Manson jest straszny :nerwy: i dziwny z niego człowiek ale mnie fascynuje jaki z niego głupek!!!
:rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :rocky: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :war: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :surrender:
Captain_Eo1958

Post autor: Captain_Eo1958 »

To jest forum o MJ a nie o Mansonie!!!!!! Zmieńcie forum!
Captain_Eo1958
thewiz

Post autor: thewiz »

Captain_Eo1958 pisze:To jest forum o MJ a nie o Mansonie!!!!!! Zmieńcie forum!
Captain_Eo1958

Ty natomiast zmien nastawienie kochaniutki :wariat:
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Nie wiem jaki jest Manson prywatnie, może ma pokiełbaszone w głowie. Jak ma, to normalne. W końcu jest artystą. Wiem tylko, że w jego tekstach o coś chodzi i że jest w tym przekaz. Zaskakująco zbliżony do katolickiego, co ciekawe. Odsłyłam do tej recenzji. A muzyka? Dla mnie bomba :mj: .
Zachęcam do poznania, poczytania wywiadów. Gość ma coś do powiedzenia. W necie jest tego sporo. Również po polsku pewnie coś się znajdzie. Niekoniecznie by się przekonać, ale żeby przynajmniej wiedzieć, kogo się nie lubi. Jeżeli się nie lubi.

Nie mogę się doczekać reaktywacji Machiny. Mieli świetnych dziennikarzy. Jakoś tak prowadzili rozmowę, ze ludzie z pozoru nie mający nic do powiedzena, okazywali się bardzo ciekawi. Ten dar też ma Potr Kaczkowski z radiowej Trójki.
Dzięki tej gazecie zmieniłem min. zdanie nt. Gawlińskiego (bardzo oczytany człowiek) czy Pameli Anderson (ona wie, co robi).
Jak w dezyderacie. Nawet głupiec ma swoją historię...
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

A propo glupoty.
W Polsce mamy klasyczny przyklad aktora Cezarego Pazury.
Jak dla mnie gra komediowe czasem kryminalne ale bardzo plytkie role. Takie, powiedzmy, z bezmozgowym polotem :wariat:
Czytajac jednak kiedys wywiad z Cezarym, okazuje sie, ze jest to bardzo inteligentny i madry czlowiek...Zaskoczylo mnie dlaczego zniza sie do takich rol...Pozory moga tak bardzo mylic....

To tyle na temat mistrzostwa w zbaczaniu z glownego tematu :wariat:
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

I jeszcze pytanie o Marilyn'ie Manson'ie - czy on gral moze w serialu pt "Cudowne Lata"? :podejrzliwy:

Edit --> A-ha! To juz wszystko jasne. Mialam tylko male watpliwosci... :wariat: Wlasnie Saviano i Manson maja podobne fotki z mlodosci. Okulary, owal twarzy, czupryna :wariat: ...

Edit 1 --> Pomylka sprostowana. Ok. Tematu nie bylo :wariat:
Ostatnio zmieniony śr, 30 lis 2005, 22:51 przez cicha, łącznie zmieniany 3 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
ODPOWIEDZ