Rocznica koncertu w amfiteatrze im. M.Jacksona w Warszawie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Z tego co zrozumiałam, to z przystanku Metro Świętokrzyska do przystanku Raginisa autobus 506 jedzie ok. 20 min, tak?

Myślicie, że po imprezie uda mi się dostać w pół godziny na Dworzec Centralny? :nerwy:
Michaelka111

Post autor: Michaelka111 »

W sumie też chciałabym sie z Wami zobaczyc przed imprezą pod tą gitarą.
Mam nadzieję, ze nie macie nic przeciwko?
I jeszcze jedno pytanie... Od razu jedziecie tam na miejsce? Czy chcecie jeszcze gdzieś powędrowac?
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Awatar użytkownika
Tamaryszek

Post autor: Tamaryszek »

Z tego co zrozumiałam, to z przystanku Metro Świętokrzyska do przystanku Raginisa autobus 506 jedzie ok. 20 min, tak?
Przy pomyślnych wiatrach tak jest w istocie, jeżeli jednak mowa o godzinach szczytu, trasa może się trochę wydłużyć.

Co do powrotu, nie powinno być większych problemów i w pół godziny powinnaś spokojnie zdążyć dojechać na DC. ;-)
Awatar użytkownika
aga.mj

Post autor: aga.mj »

no to fajnie, trochę bedzie nas pod tą gitarą ;-)
z tego co ja wiem, to od razu jedziemy do amfiteatru

15:30 przy gitarze Hard Rock Cafe
Obrazek
When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Awatar użytkownika
sylwiao

Post autor: sylwiao »

ioreta pisze:
Myślicie, że po imprezie uda mi się dostać w pół godziny na Dworzec Centralny? :nerwy:
Najlepiej sprawdź sobie na str. ztm konkretny autobus z Bemowa w stronę Centrum, bo wiadomo, że w weekendy i do tego wieczorem rzadziej jeżdżą ;-) , to w pół godziny powinnaś się wyrobić :-)
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

co do powrotu to powinno udać sie dojechać w pół godziny na miejsce, ale z tego co wiem, to z amfiteatru do przystanku trzeba kawalek dojsc, no i nie wiadomo jak autobusy czesto chodza tak pozno w niedz - w ciagu dnia co 20min. taksowka powinna dojechac w 15-20 min i wtedy lepiej na zachodni bo to sporo blizej jest. polecam zapisac sobie numery: Mega taxi: 022-6962222 oraz Grosik taxi: 022-6464646, to sa najtansze taksowki w wawie - na zachodni to bedzie ok 25zł, na centralny troche wiecej. tak obstawiam, choc ta trasa akurat nie jezdze za bardzo.
Do zobaczenia pod gitarą o 15.30!
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
AgnetaMJ

Post autor: AgnetaMJ »

w niedzielę 506 przejedzie z/do centrum w 20min ;-)
więc spod gitary jak już ustaliliście idziecie albo na metro świętokrzyska lub rondo onz na te 506.
jeździ on co 20min do 22, bo później już co 30min. i ostatnie z raginisa są o 22.18 i 22.48.

a na dworzec zachodni by dojechać to z 506 trzeba się przesiąść na ciepłowni woli w 184, które jedzie juz na sam dworzec.
Love Is A Feeling... Quench My Desire
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Ok, dzięki Wam wszystkim za pomoc :)

A może zapytam: ktoś się wybiera po imprezie na dworzec na pociąg około 23.00? :D
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Źle. Edit!!

przecież...
nie będę jechać spod metra,bo z busa wysiądę na JP2 .
więc będę jechać z ronda ONZ 506tką.
ciąg dalszy jak było:
jeśli ktoś mnie rozpozna,niech dołączy (jeszcze nie wiem w co będę ubrana,ale będę z zieloną torbą).
do spotkania! :):)

p.s. aha - Ci którzy będą jechać spod metra: upewnijcie się,że wsiadacie w 506 w dobrą stronę. na Bemowo ma jechać do Ronda ONZ, nie w kierunku Nowy Świat. przystanek znajduje się przy wejściu do metra. /ok?

Who's BAD? i do spotkania.
roberto

Post autor: roberto »

elo wszystkim. ja mam bliżej do bemowa niż do centrum może poczekacie na mnie przy tym ratuszu na bemowie z tamtąd podobno w miare blisko do tego amfiteatru ??? dobra może tak, ja będe około 17 przy ratuszu może ktoś poczeka na mnie hm? a jak nie to przynajmniej licze na ciebie ghost_ola że mi esem wytłumaczysz jak tam dojść zpod tego ratusza japrosic bo podobno można zabłądzić ;-)

ps a ja sie zapytam czy ktoś ma ochote na jakieś after party po tym całym koncercie :dance: pozdro :mj:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Ochota jest, ale Ci dojeżdżający raczej nie będą mieli możliwości (zwłaszcza jak rano się wstaje do pracy/szkoły) :-/
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

roberto -> ja nie wiem jak spod ratusza dojsc... wiem tyle, ze przystanek, na ktorym trzeba wysiasc nazywa sie raginisa i jedzie tam autobus 506. moze na tym przystanku sie spotkajmy?
ale o 17 to sie chyba cala impreza zaczyna, nie? wiec warto bylo by byc juz na miejscu o tej porze... prponuje 16.30 na przystanku, co ty na to?
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

no niestety wypadło mi coś ważnego i muszę zostać w domu. :/ mam nadzieję,że będziecie się dobrze bawić i ktoś nagra występ Kasi!

...........
do Plazy też nie idę w Lublinie. za to obejrzałam całą galę MTV. /buziaki ;*
Awatar użytkownika
aga.mj

Post autor: aga.mj »

Było naprawdę świetnie. Dziękuję wszystkim, którzy sprawili, że mogliśmy świętować dzisiejszy dzień w amfiteatrze im. Michaela Jacksona z Mjową rodziną. Wszystkie występy były genialne, szczególnie podobał mi się ten zespół grający MITM i APOM (następnym razem liczę na więcej!), Kasia fenomenalna (speechless)...

Pozdrawiam wszystkie osoby, które tam spotkałam, niestety nie poznałam (nie pamiętam) wszystkich z nicków. Za rok widzimy sie obowiązkowo!

Wielkie brawa!

loveMJPT
Obrazek
When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Awatar użytkownika
Amy.

Post autor: Amy. »

Było świetnie, atmosfera też była niezła.
Cieszę się, że jak na pierwszy raz było tyle ludzi, a w szczególności dzieci.. niektóre naprawdę były słodkie. ^^'

A przede wszystkim występy były świetne.
Warto było czekać, by później, trzęsąc się z zimna oglądać genialny występ Kasi.. Może nie powiem nic oryginalnego ale, Kasiu, jesteś wspaniała. Robisz wspaniałą atmosferę, masz w sobie tyle z Michaela, tyle ciepła.. i jeszcze to, jak śpiewasz, tańczysz.. chyba tylko tyle jestem w stanie powiedzieć. Dziękuję.

I mam nadzieję, że widzimy się za rok. :mj:
.♥
ODPOWIEDZ