Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009
oczywiście! :) przy 'evencie' jest zawsze miejsce na zdjęcie, więc myślę, że tam idealnie będzie pasowała miniaturka plakatu:) wg wytycznych - podam tylko date i e-mail:) racja, nie chcemy przedobrzyć;) nie obiecuję, że zrobię to dzisiaj, ale jutro rano już na pewno:)madzia06 pisze:btw. z Ty bys mogla zrobic cos takiego?
czekam niecierpliwie na filmik z próby!:D
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
OCB już opisałam Tobie na PW.madzia06 pisze:Dzwoneczek MJJ- byliysmy tam gdzie w piatek:) haha pytalas sie pana z ciuchcia?:D dzieciaki graly w pilke po nas:)

A Pan z ciuchci to erotoman jakiś. xD
W sumie mogłam zagrać z nimi...

One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
jest już filmik z próby - http://www.youtube.com/watch?v=Yjr_nJAwoLk :)
pierwszy- wersja bez muzyki, w wolniejszym tempie dla tych ,których nie ma na próbach:)
drugi- http://www.youtube.com/watch?v=aNm7P9LjLvI - całość,już muzyką:)
pierwszy- wersja bez muzyki, w wolniejszym tempie dla tych ,których nie ma na próbach:)
drugi- http://www.youtube.com/watch?v=aNm7P9LjLvI - całość,już muzyką:)
Ostatnio zmieniony sob, 19 wrz 2009, 22:02 przez madzia06, łącznie zmieniany 1 raz.
OMG... masakra... nie bylo mnie jeden dzien i 3 strony spamu :D Witam nowych btw.
1 sprawa... bylem dzis na proboie o 12:30.. ok moja wina spoznilem sie xD
2 sprawa ten plakat co masz w poscie madzia06... o co biega z textem "taneczny flash mob"? flash mobz zalozenia ma byc niespodzianka wiec po co pisac na plakacie ze bedzie ? -.-? nie rozumiem... ?
3 sprawa.. ogladalem film z dzisiejszej proby... po pierwsze nie byl tam gdzie byla 1 proba.. nie mam zielonego pojecia gdziescie byli.. a po drugie jednak widze ze zaczynamy prawa noga ostatnie kroki ? te wymachy... ? Dzizas... Zrobcie probe przed 27 bo jestem w kropce w d.pie i w czarnej dziurze... gubie sie HELPZOR !! QQ
1 sprawa... bylem dzis na proboie o 12:30.. ok moja wina spoznilem sie xD
2 sprawa ten plakat co masz w poscie madzia06... o co biega z textem "taneczny flash mob"? flash mobz zalozenia ma byc niespodzianka wiec po co pisac na plakacie ze bedzie ? -.-? nie rozumiem... ?
3 sprawa.. ogladalem film z dzisiejszej proby... po pierwsze nie byl tam gdzie byla 1 proba.. nie mam zielonego pojecia gdziescie byli.. a po drugie jednak widze ze zaczynamy prawa noga ostatnie kroki ? te wymachy... ? Dzizas... Zrobcie probe przed 27 bo jestem w kropce w d.pie i w czarnej dziurze... gubie sie HELPZOR !! QQ
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Wypłosz, solidaryzuję się z Tobą - też się spóźniłam "chwilkę". xDWyplosz pisze: 1 sprawa... bylem dzis na proboie o 12:30.. ok moja wina spoznilem sie xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Wypłosz- nic na to nie poradze,próba byla od 11-,tzn jak zwykle czekalismy jeszcze chwile i zaczelo sie po 11:)jakby ludzie sobie nie radzili-yłaby do 13,ale swietnie im szło,wiec po co mamy tyle się kisic:p tzn ja i tak poszlam rpzed 13 bo jeszcze gadalam z dziewczynami:)
co do plakatu- nie wiem,monia go robila,zreszta jest dobry- jedno słowo "taneczny" nie zdradza wszystkich szczegołów,a jedynie "zarysowuje" ze to bedzie taniec a nie jakis spektakl czy cokolwiek innego.zreszta i tak dla 99% zwyklych ludzi slowo "tenaczny" nic nie da bo i tak nie wiedza co znaczy "flashmob"-tak czysiak jak beda zainteresowani,to napisza (i tak robia:)
co do proby- nie byl,bo boisko to na ktorym byla 1 wsza proba-bylo zajete:] - tak jest-masz racje,byla juz zmaina,ze zaczynamy ten wymach prawa noga,zeby ci ludzie co sie uczyli z filmiku -przychodza na probe generalna nie dowiadywali sie w ost chwili,ze "no tak,ale my robimy lewą" :)
nastepna próba- 27wrzesnia,godz. 16:00 pod Kijowem as usual:)
EDIT: patrzcie post wyżej- dodałam jeszcze drugi filmik- juz pełną wersje,do muzyki:) tak było dzis,oby jeszcze wiecej nas bylo 4go i szło jeszcze lepiej:)
co do plakatu- nie wiem,monia go robila,zreszta jest dobry- jedno słowo "taneczny" nie zdradza wszystkich szczegołów,a jedynie "zarysowuje" ze to bedzie taniec a nie jakis spektakl czy cokolwiek innego.zreszta i tak dla 99% zwyklych ludzi slowo "tenaczny" nic nie da bo i tak nie wiedza co znaczy "flashmob"-tak czysiak jak beda zainteresowani,to napisza (i tak robia:)
co do proby- nie byl,bo boisko to na ktorym byla 1 wsza proba-bylo zajete:] - tak jest-masz racje,byla juz zmaina,ze zaczynamy ten wymach prawa noga,zeby ci ludzie co sie uczyli z filmiku -przychodza na probe generalna nie dowiadywali sie w ost chwili,ze "no tak,ale my robimy lewą" :)
nastepna próba- 27wrzesnia,godz. 16:00 pod Kijowem as usual:)
EDIT: patrzcie post wyżej- dodałam jeszcze drugi filmik- juz pełną wersje,do muzyki:) tak było dzis,oby jeszcze wiecej nas bylo 4go i szło jeszcze lepiej:)
- m_ary_jane
-
Dzięki za filmiki;)
Próbę przed 27 zawsze zrobić można... tylko to by wtedy była mała nieoficjalna próba:P
Mam informacje odnośnie nagłośnienia!:D jutro spotykam się z kolesiem z Radia 17 i on postara się nam pomóc^^ chciałby też objąć nad całą akcją patronat medialny:} jak na razie tyle wiem... jutro po spotkaniu dam znać co z naszym nagłośnieniem;)
Próbę przed 27 zawsze zrobić można... tylko to by wtedy była mała nieoficjalna próba:P
Mam informacje odnośnie nagłośnienia!:D jutro spotykam się z kolesiem z Radia 17 i on postara się nam pomóc^^ chciałby też objąć nad całą akcją patronat medialny:} jak na razie tyle wiem... jutro po spotkaniu dam znać co z naszym nagłośnieniem;)
- m_ary_jane