W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Na forum jestem juz od paru tygodni ale ciezko mi sie zabrac za przedstawienie siebie. To przez treme nie wiem od czego zaczac. Dzisiaj jest juz mniejsza wiec dam rade
W moim nicku jest rok 1995- w tedy zaczelam sluchac muzyki Michaela. Mialam w tedy 12 lat. Ten rok byl dla mnie wstrzasem bo przenioslam sie z Warmii na poludnie Polski i stracilam wszyskich dotychczasowych przyjaciol. Bardzo ciezko mi bylo. W nowej szkole bylo pare dzieciakow, ktore sluchaly muzyki Michaela i chociaz nie udalo mi sie z nimi zaprzyjaznic to stalam sie jego fanka.
Mike' owi jestem bardzo wdzieczna za to ze osladzal mi samotne momenty dziecinstwa. Jego muzyka zawiera tyle emocji ze gdy jej slucham zapominam o wszystkich problemach.
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a change
gdy bylam jeszcze mala sluchalam Michaela i zbieralam wszystkie mozliwe do zdobycia zdjecia i plakaty z wizerunkiem Mike'a. Na scianach mojego pokoju nie bylo wolnego miejsca ale nie wiedzialam wiele o jego zyciu prywatnym i nic o fanach.
Na forum natrafilam 2 lipca, bylam przygnebiona i szukalam jakichkolwiek wyjasniem dlaczego odszedl. Pierwszy raz potrzebowalam kontaktu z innymi fanami. Musze powiedziec: BARDZO POZYTYWNIE MNIE ZASKOCZYLISCIE, MYSLALAM ZE WAS TU BEDZIE NIEWIELU A RORUM AZ TRZESZCZY Z NATLOKU! poza podstawowka nigdy nie mialam okazji poznac prawdziwych fanow. Gdzie wy sie do tej pory 'chowaliscie'?
Jeszcze jedno chce powiedziec: jest taka rzecz ktora sprawiaja mi bol- to ze wiem ze nie przezyje juz koncertu Michaela na zywo jako dorosla osoba- bylam na koncercie na Bemowie ale szczerze bylam w tedy chudziutka 13 latka ze zwichnieta noga, w tlumie wszyscy wieksi ode mnie i rodzice musieli uwazac zeby mnie ktos nie potracil. Malo widzialam pamietam tylko cudowne brzmienie. Moim wielkim marzeniem bylo zobaczyc Michaela na zywo juz jako dorosla osoba, teraz wiem ze juz tego nie nadrobie i szkoda mi ze nie bylam bardziej stanowcza i nie pojechalam gdzies do Niemiec w 2001 prawdziwie to przezyc. tak mi przykro gdy o tym mysle...
pocieszeniem jestescie wy- fani, ktorzy pokazuja jak wazny jest dla nich Michael. DZIEKUJE ZA TO
...
Powiedział, że pewnego dnia zobaczycie
Jak zajmie swoje miejsce w historii świata
Odważy się, by zdobyć uznanie
I płomień lśnił głęboko w jego oczach
...
Chciałabym tylko napisać, że i tak miałaś szczęście być na jego koncercie w ogóle. Jako mała dziewczynka, ale zawsze...
Ja miałam to zrobić "gdy dorosnę" .... no i dorosłam (przynajmniej w papierach) lecz w tym samym roku Michael nas zostawił ;((
Takie skojarzenie - jakby wychował mnie do 18-roku życia i nagle odszedł - "radź sobie sama"
Myślę, że wielu z nas chciałoby doświadczyć koncertu Mike'a nawet jako dziecko, ale z różnych powodów nie było to możliwe Ciesz się wspomnieniami które masz
A w chwilach słabości pocieszymy