Fani z Warminsko-Mazurskiego ( Olsztyn )
- babybemine
- babybemine
- babybemine
to może 27 września albo 3 października ;) hmm.. nie wiem, jeszcze się zgadamy. a co do biletów to tak:
Cennik biletów Pn-Cz Pt-Nd, Święta
Normalny
18 PLN 20 PLN
Ulgowy*
16 PLN 17 PLN
Grupowy** Dorośli
13 PLN 13 PLN
Grupowy** Dzieci
12 PLN 12 PLN
* dzieci do lat 12, seniorzy powyżej 60 roku, studenci oraz młodzież szkolna
** bilety dla grup powyżej 15 osób
*** Karta Świat Książki upoważnia posiadacza karty do zakupu 1 biletu w specjalnej cenie
**** Graficzny Identyfikator My Nokia w telefonie upoważnia do zakupu 2 biletów w specjalnej cenie
czyli musi nas być 15 osób.. hmm.. nie wiem czy uda się taką grupę zorganizować, ale będziemy kombinować ;)
Cennik biletów Pn-Cz Pt-Nd, Święta
Normalny
18 PLN 20 PLN
Ulgowy*
16 PLN 17 PLN
Grupowy** Dorośli
13 PLN 13 PLN
Grupowy** Dzieci
12 PLN 12 PLN
* dzieci do lat 12, seniorzy powyżej 60 roku, studenci oraz młodzież szkolna
** bilety dla grup powyżej 15 osób
*** Karta Świat Książki upoważnia posiadacza karty do zakupu 1 biletu w specjalnej cenie
**** Graficzny Identyfikator My Nokia w telefonie upoważnia do zakupu 2 biletów w specjalnej cenie
czyli musi nas być 15 osób.. hmm.. nie wiem czy uda się taką grupę zorganizować, ale będziemy kombinować ;)

- DirtyDiana13
- Liberian.Girl
To dołączcie jeszcze mnie do grupy ;D
I raczej będzie jeszcze moja koleżanka ...
To ile nas już jest ;P ?
http://www.heliosnet.pl/16,Olsztyn/Aktu ... This-is-it
I raczej będzie jeszcze moja koleżanka ...
To ile nas już jest ;P ?
Na stronie napisali, że film wyświetlany jest od 28 i grany tylko przez 2 tyg. od premiery :(to może 27 września albo 3 października

- Liberian.Girl
- wiśnia1994
- babybemine
tak, ale ja pisałam o spotkaniu na czacie ;)Liberian.Girl pisze:Cytat:
to może 27 września albo 3 października
Na stronie napisali, że film wyświetlany jest od 28 i grany tylko przez 2 tyg. od premiery :(
UWAGA!
27 września o godz. 17:00 na czacie 'spotkanie' dotyczące naszego wspólnego 'This Is It' ;) kto zainteresowany zapraszam ;)
i niedługo trzeba będzie zrobić listę, bo jak mamy być grupą w kinie, to trzeba miejsca rezerwować, nie? ;D
no z tych osób co się deklarowały to 6 narazie ;) możecie też namawiać ludzi z poza grona MJPT ;D ja spróbuję kogoś załatwić :)To ile nas już jest ;P ?

http://www.heliosnet.pl/16,Olsztyn/Baza ... This-Is-It tak, jest pewne. Zapraszamy do Olsztynawiśnia1994 pisze:ja jestem z Elbląga!Jednak chciałam się zapytać czy kino w Olsztynie jest już pewne.Ja tutaj jeszcze nie zapoznałam nikogo z forum i pewnie dołączyłabym do was,jednak trochę za daleko mam . Jednak liczę na elbląskie multi ;P

No mam taką nadzieję...W końcu daleko nie mamy ;P tylko największy problem z tą kasą... coś się wykombinuje.Liberian.Girl pisze:My to i tak sie jeszcze pare razy wybierzemy pewnie ;P
Watch and see how fun I'm gonna be
Ok. więc w niedzielę o 17 na czacie. Trochę nas za mało jak na grupę, więc pewnie nie uda nam się taniej wejść. Ale i tak zawsze w swoim fanowskim środowisku raźniej:d jakoś dziwnie bym się czuła idąc sama na ten film, jakoś tak..obco. Czyli wychodzi nas...8?
. Wiem coś o tych dalekich podróżach. Ale nie żałuje wypadu do Waszego Elbl. Multi na Dangerous :D. Liberian.Girl, Małgosia widzę, że z Olsztyna jesteście:d Nie jestem sama...też bym sobie poszła kilka razy na to, ale nie dam rady z kasą...:(wiśnia1994 pisze:Ja tutaj jeszcze nie zapoznałam nikogo z forum i pewnie dołączyłabym do was,jednak trochę za daleko mam .

- babybemine
UWAGA kochani!
Można już rezerwować bilety na THIS IS IT w Heliosie.
Wybraliśmy dzień 31.10, tak? Teraz kwestia godziny.
Bilety ulgowe kosztują 17 zł za osobę, a normalne 20.
Słuchajcie, umówmy się po 2 osoby i zarezerwujmy sobie kanapy ;D
tak się umówmy, żeby mieć miejsca obok siebie ;) Ja chciałabym zarezerwować z kimś na spółę kanapę z tyłu. Pisać chętni :)
Można już rezerwować bilety na THIS IS IT w Heliosie.
Wybraliśmy dzień 31.10, tak? Teraz kwestia godziny.
Bilety ulgowe kosztują 17 zł za osobę, a normalne 20.
Słuchajcie, umówmy się po 2 osoby i zarezerwujmy sobie kanapy ;D
tak się umówmy, żeby mieć miejsca obok siebie ;) Ja chciałabym zarezerwować z kimś na spółę kanapę z tyłu. Pisać chętni :)

- Liberian.Girl