Thrill the world 2010
Ok, zgodę mamy, przy następnym uaktualnieniu listy eventów będziemy tam uwzględnieni, wtedy też podam nasze ID.
Po ilości osób wypowiadających się w tym temacie oraz liczbie osób biorących udział w ankiecie (24), raczej odstępuję od pomysłu imprezy na zewnątrz i zabieram się za szukanie dla nas lokalu.
Po ilości osób wypowiadających się w tym temacie oraz liczbie osób biorących udział w ankiecie (24), raczej odstępuję od pomysłu imprezy na zewnątrz i zabieram się za szukanie dla nas lokalu.
Ja też chciałabym wziąć w tym udział :) ale nie wiem czy nie lepsze jest nauczenie się tej choreografi http://www.youtube.com/watch?v=5Maq_Pw1 ... re=related ona jest najbardziej zbliżona do teledysku. A nie uczenie się z 40 filmików tak jak proponują tu http://www.youtube.com/user/INESSENS
Prób nie będzie się robić?
Prób nie będzie się robić?
- Noemi.best
- MJ4everify
-
Widzę że nasza flashmobowa grupka powoli wykazuje też chęć na thrillera
Teraz będę miała okazję nauczyć się dokładniej i zatańczyć z innymi 

Też już od jakiegoś czasu próbuję się uczyć układu do thrillera sama w domumadzia06 pisze:od kilku tygodni sama na wlasna reke ucze sie choreografii:p no wiec jak widze opcje zatanczenia tego na maxa razme z innymi- wielkie wow:)

Teresa, pracuję nad tym. Tzn. próbuję zrobić generalnie before-, między- i afterparty, tak żebyś nawet na nocny do Nowej Huty nie zdążyła ;), ale to trochę skomplikowane jest... staram się i jak tylko będzie coś wiadomo, będę tu pisać. Problemem jest tylko frekwencja, jak się zapowiada, więc raczej nie będzie to wyłącznie 'nasza' impreza... Cierpliwości, szczegóły wkrótce.
zapraszamy na flashmoba!!! byly juz 3 proby,przedc nami kolejne 3.. im wiecej osob tym lepiejBeti_90 pisze:Świetny pomysł, jestem za :D Mam nadzieje, że nic mi wtedy nie wypadnie i będę mogła zatańczyć z wami :D. 4.10 jade do Krakowa tańczyć Beat it, więc z Thriller'em też sobie chyba poradze :)

po wiecej info wchodzcie na temat "flashmob tym razem w krakowie"
pozdrawiam!

Martula dobrze gadasz :)))
wlasnie przyjdzie na nasza probe do FM (najblizsza w NIEDZIELE 27 września - spotykamy sie na miejscu zbiórki czyli pod KINEM KIJÓW o 16:00) aby sie przygotowac do FM a potem my zasilimy waszego Thrillera obiecujemy :))) u nas sie zebrala spora grupa - na ostatniej probie było 30 osób wiec obiecujemy pomoc tylko wpierw potrzebujemy waszej :)
wlasnie przyjdzie na nasza probe do FM (najblizsza w NIEDZIELE 27 września - spotykamy sie na miejscu zbiórki czyli pod KINEM KIJÓW o 16:00) aby sie przygotowac do FM a potem my zasilimy waszego Thrillera obiecujemy :))) u nas sie zebrala spora grupa - na ostatniej probie było 30 osób wiec obiecujemy pomoc tylko wpierw potrzebujemy waszej :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.