Dzień dobry, cześć i czołem!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Michael.

Dzień dobry, cześć i czołem!

Post autor: Michael. »

Postanowiłam przywitać się raz kolejny - na forum nie było mnie od dawien dawna. Wybaczcie ksywę, którą wpisałam by cokolwiek wpisać dawno dawno jak dla mnie wieki temu. Przedstawiając siebie - fanką Mike'a jestem od 10 roku życia. Mieszkam w Warszawie, moją pasją jest muzyka, a właściwie robienie wszystkiego, żeby móc wydostać melodie i dźwięki z mojej głowy. Gram na gitarze elektrycznej, klasycznej, chcę nauczyć się grać na pianinie i całej masie instrumentów, a jak najszybciej na basie (jednak znajdzie się trochę przeszkód typu miejsce, kasa, czas, szkoła. Ale co tam. Marzenia trzeba spełniać.). Kocham muzykę Michaela, idnustrial, gotyk, wszelakiego rodzaju metal. Odrobinę na przekór światowi Mike'a uwielbiam Marilyn Manson, nie mniej niż Nine Inch Nails.

Co mogę powiedzieć... Jak wy kocham Michaela, mam w domu mnóstwo jego plakatów, rysunków, płyt, kaset, czego tylko zapragniecie ;D Zawsze będę go pamiętać, jako mojego idola, i pierwszą tak prawdziwą miłość (:wariat: )

A więc cześć po raz kolejny, mam nadzieję, że już Was nie zostawię ;D
Obrazek
Love The Cure! :banan:
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

No to witam ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: Karolajn »

witam na forum i życzę miłego postowania ;-)
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

witamy ponownie! ;-)
Awatar użytkownika
Damianos60