Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Wczoraj było cudownie! Wielka szkoda, że nie mogłam zostać na noc z Wami... Pewnie było super ;P Ale i tak cały dzień i wieczór były niezapomniane i oby takich więcej! ^^
Chociaż było kilka chwil grozy, jak na przykład ten pająk na moim kapeluszu :< A w drodze powrotnej z Koluszek do Łodzi miałyśmy przygodę z pożarem na jakiejś wsi. Brr.

Muszę powiedzieć, że jestem w jakimś transie cały czas. :hahaha: Ja chcę jeszcze raz!

Zdjęcia i filmy później ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

delikatnie mówiąc NIE LUBIE SZKOŁY!!! bo mi wszytsko poprzekładali i zamiast się uczyć jak sie okazało mogłam jechac z wami..

czekam na sprawozdanie ;D

a co do biletów to bedzie sie trzeba mowic i pojsc kupic zeby nei siedziec przy jakis ludziach ktorze se poprostu tak przyszli
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
niespodzianka

Też oddzieliłam oficjalne od tych, które raczej zainteresują tylko nas ;-)

Oficjalne: http://rapidshare.com/files/283037075/2 ... a.zip.html
I te mniej oficjalne xD Szkoda, że nasze zdjęcie z Kasią wyszło, jak wyszło. Kiedyś musimy spróbować jeszcze raz ;D http://rapidshare.com/files/283038147/2 ... a.zip.html

I w ogóle sorry za jakość. :surrender:

A tu krótki filmik. Spodobało mi się, jak wszyscy zaczęli tańczyć na scenie układ z Beat It ;) http://www.youtube.com/watch?v=vkcgBlhuAVg
Obrazek
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Bardzo dziękuję za zdjęcia, czekam na wyczerpujące sprawozdanie. Cieszy mnie to, że wyjazd się udał:)
Jeśli chodzi o bilety, to w niedzielę musimy się koniecznie spotkać i kupić je razem, żeby nie było tak jak ostatnio:)
Marta kiedy chcę zobaczyć część oficjalną zdjęć, pojawia się komunikat o jakimś błędzie, nie wiem co mam z tym zrobić:)
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

No stało się - zwlekłam się z łóżka o godzinie 16.51 :smiech:

Szczerze powiedziawszy doszłyśmy z Basią do wniosku, że najlepsza zabawa rozpoczęła się dopiero później, po koncercie z naszą ósemka (8 nas było?) I szczerze powiedziawszy najmilej wspominam to, co działo się od 22.00 wzwyż. :smiech: :smiech:
Żałuję tylko, że me 'cudowne' obuwie humor mi odbierało, ale to nic, bo i tak było cudownie.
A z naszego powrotu pociągiem do Łodzi to pamiętam tylko paplaninę o Michaelu i słuchawki moje i "odczep się" :smiech: ... nawet nie pamiętam jak potem dojechałam tym busikiem do domu. Wszystko jakby mi się śniło ...

Co do relacji to ja mam jeszcze parę innych rzeczy do napisania, więc dopiero w weekend najbliżej. Albo też oddam ten zaszczyt Basi.
Ja wszystkich wspomnień z warszawy nie jestem w stanie jak na razie ogarnąć...

Ciekawe czy spotkamy się kiedyś w takim samym składzie?? Nawet imion wszystkich nie pamiętam. Chyba tylko Luizę, Blankę, koleżankę 'Zbigniew'(?), koleżankę "IHIII", Olę, Erwina...

to "IHII" odbija mi się uszami przez cały czas. chyba sobie ustawie taki budzik. Koleżanka "IHIII" mogłaby się zarejestrować tutaj ;-)

Basiu kochana a my chyba widzimy się 27??? Zgrałabyś mi fotki z wszystkich naszych spotkań na płytkę ?? Oddam Ci w naturze, ale i w drobnych, bo i tak jeszcze winnam ci za wspaniały "nie - sztywny" łódzki bilet mpk i za toaletę we wspaniałych Zakąskach czy czymś takim.

Ludzie żałujcie, że Was nie było!!!!!!!!!!!

PS. Podejrzliwi policjanci święcący nam po tyłkach latarkami - bezcenne :smiech:

ale by mieli miny, gdybyśmy wydmuchali, a tu promili - 0 ... Nie do uwierzenia co ta muzyka z ludźmi robi :smiech: I na co komu używki....
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Po tym "IHIII" to my Was poznaliśmy pod Pałacem Kultury. Ciekawe, że dojechaliście w tym samym czasie co nasz autobus. Nikt z naszej czwórki nie chciał krzyczeć do Was, więc ja krzyknęłam i miałam zacząć w sumie śpiewać "The Way You Make Me Feel" (bo to taki sam krzyk był), ale...

W każdym razie dzisiaj miałam trudności z głosem :( No ale warto było.

No a ogrzać się obok 3-metrowych płomieni, gdzieś na skraju lasu - bezcenne nenene

Nie dziwcie się, jakbym przestała odwiedzać to forum. To znak, że mój komp zdenerwował mnie już kompletnie i poleciał przez okno z 4 piętra (tego to i ja bym nie przeżyła). No i... W każdym razie pracuję nad zdjęciami i filmiki. Nic nie mogę prawie obejrzeć, wszystko się wiesza, myśli itd. Mój kochany lap i kochana Vista :rocky:

Niespodzianka, dzięki za fotki :)

Edit: A więc pierwszy filmik: Powitanie Kingi i Anety http://www.youtube.com/watch?v=drMSJh6lemY
Awatar użytkownika
niespodzianka

Maharet pisze:Szczerze powiedziawszy doszłyśmy z Basią do wniosku, że najlepsza zabawa rozpoczęła się dopiero później, po koncercie z naszą ósemka (8 nas było?) I szczerze powiedziawszy najmilej wspominam to, co działo się od 22.00 wzwyż. Buhahahaha Buhahahaha
No nie dobijaj mnie... To takie niesprawiedliwe, że niektórzy muszą w takich chwilach pracować! :beksa:
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

No przykro mi, że nie mogłyście zostać, a ja powinnam dziękować Basi na kolanach za to, że mnie namówiła... baa wszystkim powinnam podziękować, i Michaelowi, bo to przez niego. Zwariowałam, zgodziłam się i to byla najlepsza decyzja jaka mogłam podjąć.

Tylko teraz po tej nocce nie mogę wrócić do szarej rzeczywistości. Jak wspomniała Ola - teraz ta nasza eskapada wydaje się nierealna ;-)

PS Cóż to za pożar??? Bo w smsie też coś pisałaś .... brrrrr
Awatar użytkownika
niespodzianka

Maharet pisze:Tylko teraz po tej nocce nie mogę wrócić do szarej rzeczywistości. Jak wspomniała Ola - teraz ta nasza eskapada wydaje się nierealna
Wyobrażam sobie - tyle godzin bez snu, a ile emocji w tym czasie! Nawet ja mam wrażenie, jakby to było jakieś odległe, pomimo tego, że podobno najlepsze mnie ominęło ;-) Chociaż dla mnie cały ten dzień i cała impreza - to już niesamowite :) Dzięki za tę wycieczkę, kochane łódzkie MJówki! :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Super, dziewczyny :)
Zazdroszczę, kurczę że też nie mogłam z Wami jechać :surrender:

Co z biletami na premierę This is it, idziemy jakoś razem zamawiać czy przez net rezerwujemy??

Kingo, czy po premierze przewidujesz jakąś imprezę??
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Tyle godzin bez snu, to jeszcze nic, ale tyle godzin bez zdejmowania butów?! Do tej pory mnie paznokcie bolą:P

Lenka, na kolanach?! :hahaha: Michaelowi to tak, ale MNIE? Jemu to ja się nigdy nie odpłacę za to, co od Niego dostałam. Choćbym na tych kolanach wzdłuż równika przeszła, ale to inna historia;)

A o tej niedzieli to piszesz tak dlatego, że już się za mną stęskniłaś, czy dlatego, że chcesz płytę?:D Trzeba iść razem coś kupić, z wiadomych względów. Ta premiera bez Was nie byłaby taka sama:)
(Tak, jak mężczyźni tracą połowę z Michaela, nie?:D)

"Koleżanka IHIII" się zarejestrowała już, możesz do niej napisać, żeby przesłała Ci nagrane "IHIII" ;D
Ech, mówię Wam, powiadam Wam, ci ludzie są niesamowici! Wytrwali przy nas do samego końca, a ich pasja jest zaraźliwa. Właśnie po raz enty przesłuchuję One Night On Japan (a może Warsaw?:>) i przez te nasze wczorajszo-dzisiejsze dysputy znalazłam w niej kolejne dno! :)

Jeszcze raz Wam dziękuję, daliście mi tyle radości, że teraz cały tydzień pracy to będzie pikuś! :* loveMJPT
Awatar użytkownika
Maharet

IHIIII 600 baniek tu jest :happy:

(tyle, że są dwaj użytkownicy: 600 baniek i 600 milionów baniek :smiech: )

po-cichu pisze:Tak, jak mężczyźni tracą połowę z Michaela, nie?
- tak ta konkluzja to klamerka wieczoru ;-)

po-cichu pisze:a ich pasja jest zaraźliwa
- mnie szczęka opadła na wieść o kolekcjach Erwina (no ale czymś się musi zająć, skoro traci połowę :smiech: )
- a 600 baniek to już po prostu totalny odlot. Bez jej okrzyków ta noc nie byłaby tym czym była :smiech:
I ci ludzie gapiący się na nas jak na kosmitów - Poezja :smiech:

Wszyscy byli świetni :mj:
te
PS. No jasne, że już się za Tobą stęskniłam (choć płytka mile widziana ;P) Ten pociąg powrotny strasznie szybko przejechał... tak...wśśś myyk i już na miejscu..... No ale kto nam w uszach grał ;-)
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

błagam jzu przestancie bo płakac mi sie chce!

i do tego mam nowy plan skończyć z MJ bo to juz za duzo lat jak tak mozna.. co prawda jak narazie tlyko na tekich rozwazaniach sie konczy..
jak narazie plan mam taki This Is It i MJowiska i koniec Michael raz na jakis czas..
ciekawi mnie tlkyo jak długo przy tym pozostane?!;/
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Dangerous_Dominika
Jak to koniec z MJ ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My nie chcemy nawet o tym słuchać, zabraniamy....toż to zbrodnia przeciwko ludzkości !!!!!!!!!!!! Dominiczko, opanuj się !!!!!!!!!!!

Mamy nadzieję, że MM nie przebije w ostatecznym rozrachunku MJ :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Jeja Dominika, ale ty problemy robisz. weź zluzuj trochę kobito. Bo na takie podejście jak Twoje to aż się wszystkiego odechciewa, ale my z Basią się nie damy i tak. Zrobisz jak chcesz, skoro tak Cię Michael męczy....
Dla mnie to radość życia, no i dzięki niemu poznałam tak wspaniałe osoby ... dzięki nim i tej wspaniałej niedzieli/poniedziałku przeżyję ten tydzień i nic mnie nie złamie.
Tak się zastanawiam, no w sumie to jesteś o ten roczek młodsza ode mnie a narzekasz na tą naukę jak stara baba . Mnie w maturalnej tez żyć nie dają, tez mam kupe roboty, fakultetów dodatkowych, tez mam masę innych obowiązków i 5-latke do opieki na głowie, ale kurdę nie dajmy się zwariować.

LUUUUz bluuuues.... IHIII Raz się żyje.

Właśnie - "Raz się żyje" - jak wczoraj ktoś powiedział, żebym została w tej Warszawie do rana ;***
ODPOWIEDZ