Rocznica koncertu w amfiteatrze im. M.Jacksona w Warszawie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Mi również bardzo się podobało. Heal the World było niesamowite! Przez chwilę naprawdę poczułam aurę MJ.
A afterek warszawsko-łódzko-zgorzelewski (czy to się tak odmienia???) był nie do pobicia :) jak dzis o tym myśle, to mam wrażenie że to było wręcz nierealne... przepraszam, że nie dałam rady do samego końca, mam nadzieję że mi wybaczycie i że dużo mnie nie ominęło ;) A a'propos naszej ankiety 'co masz na tapecie' to ja od dzis zamiast windowsowego błękitu mam 'majkelową karuzelę', czyli tą fotkę, którą zrobiliśmy o 4.30 na centralnym ;)
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Katiee pisze:
a ode mnie wielkie podziękowania dla Mike'a... ^^ godziny prób nie poszły na marne...
Heh z powodu cenzury (i dobrze) nie mogę użyć najodpowiedniejszego słowa zaczyniającym sie na Z a kończącym na A, i dla tego zastąpię je słowem troszkę mniej oddającym sens tego co czuje: jesteś niesamowita. To był najlepszy duet w jakim, mogłem wystąpić. I jeśli duet w przyszłości, to tylko z Tobą!

Cały koncert naprawdę super.

Dziękuje też Kindze, że zgodziłaś sie włączyć: nas, Bieżana, jego kolegów i Huberta do całego programu, pomimo całego zamieszania z ratuszem.

Hubert chłopie jesteś super!

Bieżan i reszta, kurcze dostałem dreszczy jak graliście:D Jesteście super bandem.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

ghost_ola pisze:A afterek warszawsko-łódzko-zgorzelewski (czy to się tak odmienia???) był nie do pobicia :) jak dzis o tym myśle, to mam wrażenie że to było wręcz nierealne... przepraszam, że nie dałam rady do samego końca, mam nadzieję że mi wybaczycie i że dużo mnie nie ominęło ;)
Ja również mam dziwne wrażenie, że ta noc w Warszawie z Wami chyba mi się przyśniła. ;-)
Łódź wróciła szczęśliwa, cała i zdrowa do domu, po drodze na totalnym zgonie i przyspieszonej akcji serca paplając o Michaelu ;-)

Olu ominęła Cię tylko posiadówka w jakimś barku, który miał bardzo skomplikowaną nazwę , ale zaczynała się na "D", ewentualną herbatę z cytryną, poranny dowcip Erwina po którym zapadła dziwna cisza :smiech: , no i zbiorowe obściskiwanie na peronie (o mało nie stratowaliśmy pewnych panów i ich bagaży) ... dalej pociąg odjechał wraz z ostatnim pożegnanym 'IIHIII" ... a co się działo potem zresztą... tego nawet najstarsi górale nie wiedzą.
ghost_ola pisze:fotkę, którą zrobiliśmy o 4.30 na centralnym ;)
ta fotka jet cudowna (Erwin wygląda ciekawie przysłonięty naszymi lokami ;-) )
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Odnoszę wrażenie, że było jeszcze radośniej niż w Łodzi na MJowisku. Faktycznie dzieciaczki cudowne, tańce przednie i atmosfera, której muszę pozazdrościć, bo po prostu nie mogłam być w dwóch miejscach jednocześnie. Ale serce rośnie jak się widzi w jaki sposób fani potrafią uczcić pamięć KRÓLA MICHAELA. No po prostu zazdroszczę Wam tej zabawy. U.

"Zabrałem Twoje serce, ale nie płacz, potrzebowałem Go tam gdzie odszedłem"
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
crescendo

Post autor: crescendo »

Tak robiąc podsumowanie wczorajszego wieczoru odnoszę wrażenie, że amfiteatr to była tylko rozgrzewka przed after party :dance: Ja też dziękuję wszystkim za spotanie. Kubek pokoju w KFC, kółko wzajemnej adoracji na dworcu. I Zygmunt wymiata :mj:

Czekam na fotki :)
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Czekam na fotki :)
-wiesz - Basia coś wstawiała w temacie o spotkaniach w Łodzi, ale nie wiem co to są dokładnie za zdjęcia, bo jeszcze nie ściągałam.

crescendo pisze:Kubek pokoju w KFC, kółko wzajemnej adoracji na dworcu. I Zygmunt wymiata
:smiech: :smiech:
to nie Zygmunt - to ZIGI (i jego kolumna)
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Ja wrzucam moje 2 występy ;-)

HUMAN NATURE (głównie do posłuchania;)- http://www.youtube.com/watch?v=gCL-kXECOpk
BILLIE JEAN (tu bardziej do popatrzenia niż posłuchania:P) - http://www.youtube.com/watch?v=oXeEq00UPHI

Enjoy ;-)

Potem wrzuce kilka innych z tego koncertu (nie moich).
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

No no Hubertous :) CZAPKI Z GŁÓW ;) podobało mi się serio :D ;) za rok widzę Cię na podium na zlocie, nie ma innej opcji!!!
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

hubertous - klaniam sie nisko! to bylo mega!
Tak samo Panowie z zespolu grajacego MITM i APOM - slow mi brak. To ja tak glosno krzyczalam po Waszym wystepie! Macie juz jedna fanke, dostane autograf? ;-)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

Wszyscy spisaliście się na medal, dziękuje... Tylko tyle powiem.

A i Hubert poprawił mi humor tym 'See that girl... (...)' ;-) ;-) ;-)

tym bardziej że była tam pewna osoba, której zachowanie mnie (i nie tylko mnie) baaaaaaaaaardzo irytowało :-/
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

A gdzie występ Mike'a ;)? Dawajcie co macie!!!:)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Tamaryszek

Post autor: Tamaryszek »

Było świetnie!

Szczególne podziękowania dla ekipy łódzko-warszawskiej, z którą miałam okazję miło spędzić czas, a zwłaszcza dla koleżanki, która nie wahała się zatańczyć na scenie. :dance:
Nie mogłam zostać na afterku, ale to przecież nie ostatnia okazja, aby się spotkać, czyż nie?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do następnego! :mj:
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

tancerz pisze:A gdzie występ Mike'a ;)? Dawajcie co macie!!!:)
Dołączam się. Tylko czekałam aż ktoś wystąpi z TWYMMF, chciałam to zobaczyć na żywo w robi fana i fanki ;DD :dance:

A występ Kasi, ekhm.. Majkela Dżeksona był świetny!
Kapela Grześka... Brak słów. Wszyscy śpiewali, a ochroniarz patrzył na mnie jak na idiotke glupija

Nie mam zastrzeżeń co do tamtego dnia.
Dzięki! xoxo

dodam że duuużo osób było wzruszonych aż do płaczu ;)
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Bieżan

Post autor: Bieżan »

Dziękuję jeszcze raz wszystkim! :) Autografy może następnym razem. ;) "I love youu" :* Atmosfera nie do opisania!
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Naprawde żałuje że nie dojechałam :(
Obrazek
ODPOWIEDZ