Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No to się umówcie ale ja odpadam ze względu na pracę.Osobiście też wolałabym multikino ze względu na fakt że jest tam większy ekran i lepsza jakość dzwięku niż w kinepolis.Wolny wybór miejsc to dobre rozwiązanie ponieważ tak naprawdę mogę kupic bilet jako jedna z ostatnich osób a wybór miejsca zależy od tego jak wcześnie się pojawię w tym drugim kinie.Z kolei jeśli w multikinie kupię bilety jako ostatnia zostaną jakieś mało atrakcyjne miejsca.

P.S. No chyba że umówicie się w tą niedzielę i ktos z Was kupiłby bilet dla mnie. nenene
Obrazek

Post autor: Agni »

Trinity, ja na pewno wybiorę się do Mutlikina 51, z tego względu iż nie chce mi się tramwajem po Poznaniu jeździć [mieszkam pod Poznaniem i sam półgodzinny dojazd autobusem mnie męczy] .
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Ja na pewno wybiorę się do Kinepolis - jako jedyny ma certyfikat THX, ma najlepszą jakość dźwięku i największe panoramiczne ekrany. To mówi samo za siebie. ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Heh, ja już znalazłam rozwiązanie ;]

Premierowo pójdę do Multikina, wybierając przy tym jakieś wygodne dla mnie miejsce, a 2 dni później w piątek przejadę się do Kinepolis. Kinepolis mam znacznie dalej i tułać się przez miasto w dniu premiery mi się nie chce bo niefortunnie siedzę w szkole do 19 :/
Jeżeli chcecie, możemy się wstępnie umówić. Wszyscy chętni do Multikina w tą niedzielę np o godzinie 12.00 przed Multikinem 51?

Tylko tak rzucam hasło, bo dla mnie nie ma problemu, żebym sama się przejechała. Tylko się jeszcze zastanawiam.
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

jesteś pewna ze już w niedziele będą sprzedawać bilety w multikinie?? ;) wydawało mi się, ze zapowiedzieli je dopiero na tydzień przed premierą..

jeśli są od niedzieli to ja chętnie się spotkam o 12 ;)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

oj jak nie będą sprzedawać od 27 to obrażę się na nich na zawsze ;] i już nigdy nie pójdę do Multikina ^^
Awatar użytkownika
Agni

Jakbym mogła to z chęcią bym się do was przyłączyła, chyba że przeszkadza Wam różnica wieku :P Otóż ja w dniu premiery nie dam rady jechać do kina. Szkoła -.-
Last

Obrazek
Awatar użytkownika
Annie_17

ja będę chodzić chyba codziennie ;p zależy ile będą kosztowały bilety ;p
But if you just believe
Awatar użytkownika
Agni

Najlepiej :DD
Last

Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

Agni przyłączyć się może każdy!! tutaj nie ma podziału wiekowego... nasza stała paczka jest rozrzucona od 16-26 lat więc tak dojdzie nam 15stka to nie zrobi różnicy xP nie dzielimy sie wiekowo ani na czarnych i białych :P ja jestem czarno-biała xP
Obrazek
Awatar użytkownika
Agni

To dobrze.... Mam tak w gimnazjum O.o Wiek gra ogromną rolę.
Czarno biała mówisz... ;p
Last

Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

a no czarno biała :P nie będę tu wyjaśniać xP
to co z tym kupnem biletów?
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Ja idę jutro zbadać sprawę :knuje:
Obrazek

Jeanny100 pisze:Ja idę jutro zbadać sprawę :knuje:
i co??? dowiedziałaś się czegoś?! ;)
ja dzisiaj cały dzień próbuje się tam dodzwonić i nie odbierają..! ani w Browarze ani w 51..
But if you just believe
Awatar użytkownika
Jeanny100

Moi drodzy-obowiązuje mnie tajemnica milczenia na ten temat.Zastanawiam się nad wydzieleniem nowego tematu dla tego wydarzenia ale w porównaniu do innych miast-Poznań wydaje się być tak drętwy że mija się to z celem.

Jeżeli chodzi o bilety-MY tzn:Karolina,Trinity,Ja i paru znajomych wybieramy się większą grupą na premierowy pokaz który jak wiadomo odbędzie się 28 października.Jeżeli ktoś z nie wymienionych wyżej osób chciałby bilet na to wydarzenie może się zgłosić do mnie lub Trinity do niedzieli włącznie i możemy kupić je tak żeby miejsca mieć koło siebie.Wasza decyzja-tylko żeby potem nie było sapania i wogóle...

Jesteśmy na tyle wredne że nie powiemy Wam na tym etapie co, gdzie ,kiedy, jak nenene
Obrazek